fbpx

Fedmekirurgi

weight loss surgery

Vi tror at fedmekirurgi bare kan være en vinn-vinn-situasjon. Mange av våre pasienter har kommet til oss i en fase i livet der fedme har betydd mye mer enn bare noen kilo for mye. Ofte spør folk om konsultasjoner fordi de trues av diabetes, høyt blodtrykk og mange andre fedmerelaterte tilstander.

Vi forstår at det er en lang vei å gå, og vi tilbyr et team med stor sakkunnskap for å sikre at du oppnår dine mål om vekttap. Vår spesialiserte kirurg innen vekttapskirurgi er dr. Rein Adamson, som ofte deltar på videreutdanningskurs og seminarer for å holde seg oppdatert på det siste utviklingene på feltet.

Er du en kandidat?

Det er et antall kriterier som må være oppfylt for å være aktuell for vekttapskirurgi, først og fremst må din BMI være over 25 for å være aktuell for gastrisk ballong, og over 35 og 40 for alle andre prosedyrer. BMI regnes ut ved å dividere et individs kroppsvekt i kilogram med individets høyde i meter opphøyd i andre. Vi kan vurdere deg også med en lavere BMI dersom du lider av en kronisk sykdom som er forårsaket av fedme, eller du kan vise at du har problemer med din fedme.

Regn ut din bmi med bmi-kalkulator:

90
10

Din BMI:

Det anbefales like fullt at alle pasienter prøver å gå ned i vekt før operasjonen ved hjelp av tradisjonelle metoder (vektovervåkning, fysisk aktivitet). Kirurgi anvendes når disse metodene ikke har gitt de forventede resultatene.

Vekttapskirurgi er bare effektivt dersom du foretar de nødvendige endringene når det gjelder din livsstil og dine kostvaner for å sikre at vekten holder seg lav. Det er derfor veldig viktig at du mener alvor med din avgjørelse og at du forstår hva kirurgien innebærer.

Bruk navigasjonen til venstre for å finne ut mer om dine alternativer, eller skriv eventuelt en e-post til oss på:clinic@thehealthclinic.eu.