fbpx

Om oss

 

The Health Clinic er Estlands første byrå for helseturisme, grunnlagt i 2009.  I løpet av våre fem driftsår har vi fått mange erfaringer og vet godt hvordan et foretak av denne typen skal fungere. Til i dag har vi hjulpet hundrevis av mennesker, som har kontaktet oss og vi ønsker å være en god partner ved løsing av private problemer også i fremtiden.

Vi startet med to helselinjer – plastisk kirurgi og fedme-reduserende kirurgi (bariatrisk kirurgi). Gjennom årene har vi utvidet oss også tilortopedi og tannlegetjenester. Våre samarbeidspartnere er Estlands mest erfarne spesialister, og operasjoner og prosedyrer utføres ved Estlands største offentlige og private sykehus.

 

Hva innebærer rollen til The Health Clinic?

Helt fra første kontakt har du egen kundekoordinator som står til tjeneste, en lenke mellom deg og helsespesialisten. Alle spørsmål og problemer før din reise til Estland løses av koordinatoren, og ingen av dine spørsmål blir uten svar.

Ved ankomst til Tallinn blir du mottatt av konsulenten vår, som har ansvar for at alt skal gå som smurt mens du er her. Vi arrangerer all nødvendig transport på stedet og du skal ikke bekymre deg for noen logistiske nyanser. Vår konsulent er tilgjengelig for deg 24/7.

Når du reiser tilbake hjem er vi fremdeles der for deg og sammen med medisinsk personale finner vi løsninger til alle eventuelle spørsmål og problemer som måtte oppstå.