fbpx
Plastiikkakirurgia Virossa

Plastiikkakirurgia Virossa – The Health Clinic:assa suorittavat leikkauksia vain kokeneet lääkärit. Nykyaikainen tekniikka, mukavat sairaalat ja kielikynnyksen puuttuminen auttavat ymmärtämään toiveesi oikein ja varmistavat huolehtivan hoidon leikkauksen jälkeen. Ja tämä kaikki erittäin järkevin hinnoin.

 

1. Tulos riippuu lääkärin kokemuksista

Pääosalla The Health Clinicin lääkäreistä on takanaan usean kymmenen vuoden pituinen käytännön kokemus ja he kuuluvat koko Viron kysytyimpien kauneuskirurgien joukkoon.

  • Tri. Merle Sellend (kasvojen plastiikka ja silmäluomileikkaukset) on työskennellyt kauneuskirurgina lähes 30 vuotta ja saanut täydennyskoulutusta lukuisissa paikoissa kautta maailman. Tri Sellend on myös ISAPS:in, kansainvälisen esteettisen plastiikkakirurgian yhdistyksen jäsen.
  • Tri. Aet Saarts (plastiikkakirurgiset nenäleikkaukset) on oman alansa kokeneimpia asiantuntijoita, joka tekee vuodessa lähes 60 leikkausta.
  • Tri. Rein Adamson (plastiikkakirurgiset leikkaukset) on klinikan ensimmäinen lääkäri, jolla on takanaan 30 työvuotta kirurgina.
  • Tri. Jaan Troost (rintojen suurentaminen, kohottaminen ja pienentäminen) on johtanut 30 vuotta erään Tallinnan suurimman sairaalan kirurgista osastoa ja tehnyt plastiikkakirurgisia leikkauksia 20 vuoden ajan. Nykyään hän suorittaa 300–400 leikkausta vuodessa.
  • Tri. Martin Adamson (vatsan alueen plastiikkakirurgia eli abdominoplastia, rasvaimu) valmistui yliopistosta vuonna 2007 ja on harjoittanut lääkärin ammattia useassa suuressa virolaisessa sairaalassa.

 

2. Parhaat mahdollisuudet leikkauksesta kuntoutumiseen

Plastiikkaleikkaukset suoritetaan Viron suurimmassa yksityissairaalassa Fertilitas, jossa on olemassa kaikki tarpeellinen leikkausta seuraavan epämukavuuden lievittämiseen. Hoitajat pystyvät keskustelemaan suomeksi, joten ei tarvitse pelätä, ettei sinua ymmärrettäisi. Henkilökunta on tottunut täyttämään kaikkein vaativimpienkin asiakkaiden toiveet.

 

3. Plastiikkakirurgia Virossa on kohtuuhintainen

Katso hinnastoamme ja vakuutu siitä itse!

Valitessasi plastiikkakirurgiaan liittyvien leikkausten tekoon Tallinnan voit olla varma, että tulos on Suomen tasoa matalampi vain yhdessä asiassa, ja se on hinta!