fbpx
vatsan muotoilu

Vatsan muotoilu on hyvä mahdollisuus veltostuneen vatsan osan kiristykseen ja kauniimman vyötärön saavuttamiseen. Hoito on suosittu sekä miesten että naisten keskuudessa iästä riippumatta. Seuraavasta löydät yleisimmät tilanteet, joissa vatsan muotoilua käytetään.

 

Veltostunut iho suuren laihtumisen jälkeen

Olet muuttanut elämäntapaasi ja ravitsemustasi, kuntoillut paljon tai käynyt ja lopulta saavuttanut toivotun painon. Olet varmasti onnellinen muuttuneesta vartalostasi, todennäköisesti myös terveytesi ja vointisi on parantunut. Valitettavasti monia painoaan pudottaneita surettaa kuitenkin roikkumaan jäänyt vatsa ja liiallinen veltostunut iho. Mikäli sinullakin on näitä ongelmia ja haluat päästä ihopoimuista eroon ja parantaa vatsan alueen ulkonäköä, voi vatsan muotoilu sopia sinulle.

 

Raskauden jälkeen roikkuva vatsa

Useille naisille lapsen syntymä ja äidiksi tulo on elämän parhaita tapahtumia. Siitä huolimatta raskauden tuloksena muuttunut ulkonäkö saattaa pilata mielialan. Jos vartaloosi on jäänyt liikaa rasvaa ja vatsaan on syntynyt venytysjuovia ja poimuja, niistä ei yleensä ole mahdollista vapautua ainoastaan kuntoilulla ja oikealla ravitsemuksella. Tavallisesti vatsan kiinteytykselle ei jää vastasyntyneestä lapsesta huolehtimiselta erityisemmin aikaakaan. Vatsan muotoilu on hyvä tapa palauttaa hoikka vyötärö ja se ei myöskään estä tulevaisuudessa uudelleen raskaaksi tuloa ja lapsen odotusta.

 

Ikääntyminen ja hormonaaliset muutokset

Ikääntyessä kehossa tapahtuu erilaisia hormonaalisia muutoksia, joiden tuloksena ihon elastisuus ja kimmoisuus vähenevät. Ihosolujen lisääntyminen hidastuu ja keho alkaa tuottaa vähemmän kollageenia ja elastiinia. Ajan mittaan syntyy poimuja ja ryppyjä. Vanhemmassa iässä vyötärön alueen ihon veltostumista edistävät myös painon vaihtelut ja koetut raskaudet. Jos vatsallesi on vuosien mittaan syntynyt poimuja ja haluat päästä niistä eroon, plastiikkakirurgia voi auttaa sinua. Vatsan muotoilulla voi ulkonevan vatsan ulkonäköä parantaa huomattavasti.

Lue hoidosta lähemmin tästä.