Fertilitas - The Health Clinic

Fertilitas

Yksityissairaala Fertilitas aloitti toimintansa 1. marraskuuta vuonna 1993 Nõmmen kaupunginosassa, jossa ensimmäisenä vuonna tarjottiin gynekologisia palveluja. 1994 lisääntyi synnytysapu, vuosina 1995 ja 1996 lisättiin vielä erikoisaloja, muun muuassa urologia, kirurgia ja plastiikkakirurgia. Vuonna 2000 annettiin sairaalaalle UNICEF:in Baby Friendly Hospital- sertifikaatti (vauvaystävällinen sairaala). Vuodesta 2002 on sairaala WHO Health Promotion Hospitals – terveyttä edistävien sairaaloiden verkoston jäsen.

1.maaliskuuta vuonna 2004 muutti Fertilitas Nõmmen kaupunginosasta Haabneeme:n Viimsi:n kunnassa, jossa avasi kaikille nykyajan vaatimuksille vastaavan hoito- ja diagnostiikkakompleksin, joka koostuu polikliinisesta ja sairaalahoidon osasta. Sairaalan puolelle on rakennettu kolmesta leikkaussalista koostuva operaatiolaitos, kahdella synnytyshuoneella synnytyslaitos sekä 30-paikkainen aktiivinen hoito-osasto. Fertilitas:en perhesynnytyskeskus tarjoaa erilaisia synnytysmahdollisuuksia (myös vesisynnytys), työskentelee lapsettomuuden tutkimuksien ja hoidon kanssa.

Tänään on OY:lla Fertilitas toimilupa gynekologian, nenä-korva-kurkkusairauksien, plastiikkakirurgiian ja ortopedian aloilla. Lisäksi tarjotaan päiväkirurgisia palveluja kirurgian ja urologian alalla. Lääkärit käyttävät nykyajan diagnostiikkaa, yhteistyössä sairaalan kumppanien kanssa on potilaille taattu kaikkien tarvittavien laboratooriotutkimusten ja lääketieteellisten visuaalidiagnostisten tutkimuksien tekeminen. Fertilitas ottaa potilaita vastaan yhteensä 19 erikoisalalla ja sairaalassa toimii tällä hetkellä 49 erikoislääkäriä.