липофилинг

Lipofilling auttaa saavuttamaan täyteläisemmät, mutta kuitenkin luonnollisilta vaikuttavat rinnat

Ailahtelevalta tuntuvasta kauneusihanteiden maailmasta huolimatta juuri naisellinen kurvikkuus on se, joka pysyy aina muodissa. Siitä todistavat sekä nuorena poistunut Marylin Monroe, pop-ikonit Beyonce ja Mariah Carey että tänään kurvikkuuden nimissä liputtava yhä kasvava naisten joukko. Miksi? Siksi, että täyteläisempi vartalo viestii hyvästä terveydestä ja lisää yleisistä käsityksistä poiketen omistajansa itsevarmuutta.

Rintojen suurennus on eräs maailman suosituimmista kauneushoidoista. Silikoni-implanteista on enemmistö meistä kuullut, lipofilling eli oman rasvan siirtäminen on sen sijaan monille vielä vähemmän tuttu, mutta siitä huolimatta uusi ja kiinnostava hoitotoimenpide. Ja muuten ‒ lipofilling on kaikkein luonnollisin ja helpoin tapa suurentaa rintoja.

The Health Clinicin plastiikkakirurgi tri Siim Simmon mukaan lipofilling sopii loistavasti juuri niille naisille, joilla on omaa rasvaa riittävästi ja joiden A- tai B-kupin rinnat ovat mahdollisimman kimmoisia eikä ole vielä kovin vajonneita.

Myös jotkut muut edellytykset ovat tärkeitä, esimerkiksi naisen paino. Jos se on alle 55 kiloa, niin valitettavasti emme pysty ottamaan toimenpiteeseen tarvittavaa rasvaa mistään. Tulee ottaa huomioon sekin, että 200 rasvamillilitran ruiskuttamiseen tulee ensin imeä vähintään 300 millilitraa rasvaa. Ja koska meillä kaikilla on kaksi rintaa, tämä rasvamäärä on yhteensä 600 millilitraa. Pääsääntöisesti yhteen rintaan ruiskutetaan enintään 400 yksikköä rasvaa, josta voi jäädä pysymään 100 prosenttia, mutta voi käydä myös päinvastoin ja kaikki ruiskutettu rasva häviää. Yleensä kuitenkin suunnilleen 30–80 prosenttia ruiskutetusta rasvasta jää pysyvästi rintoihin.

 

Lipofillingin edut implantteihin verrattuna:

  • Aidompi tunto, sillä oma rasva ei ole niin jäykkää kuin silikoni
  • Ei jätä kehoon arpia ja kuntoutumisaika on lyhyempi
  • Luonnollisempi ulkonäkö: tulos on toki huomattava, mutta silti hillitympi
  • Turvallisempi, koska kyseessä on kehon oma rasva, ei ulkoinen materiaali
  • Win-win -tilanne: kehosi liikaa rasvaa ruiskutetaan juuri sinne, missä sitä tarvitaan
  • Rintojen muotoa, kokoa ja symmetriaa voi muokata ilman hankalaa leikkausta

Eräässä aiemmassa blogipostituksessamme kirjoitimme perusteellisemmin siitä, miten rasvansiirto rintoihin eli lipofilling eroaa implanteista. Lue se ehdottomasti ennen kuin päätät jommankumman toimenpiteen puolesta. Tärkeää on ehdottomasti sekin, että lipofilling suurentaa kuppikokoa kerrallaan vain puolen koon verran eli siten täyteläisemmän poven saavuttamiseksi toimenpide tulee toistaa.

 

Rakkaalla lapsella on monta nimeä

Rasvansiirto on loistava keino myös omien muiden kehon pyöreyksien, esimerkiksi pakaroiden, suurentamiseen. Ja ‒ miksipä ei ‒ myös lantioiden, vatsan (tai jopa poskipäiden) muuttamiseen muodokkaammiksi. Jos luonto ei ole antanut sinulle haaveiltuja linjoja, tee lahja itsellesi!

Lipofilling-hoitotoimenpide sopii hyvin myös naisille, jotka ovat käyneet läpi taistelun rintasyöpää vastaan ja tarvitsevat rinnanpoiston jälkeistä leikkausta tai haluavat vain kohentaa rintojensa epäsymmetriaa.

 

Kuinka kauan lipofillingin vaikutus säilyy?

Lipofillingin vaikutus kestää yleensä vuosia, jopa vuosikymmeniä. Pyöreydet ovat vaarassa vähentyä vain siinä tapauksessa, että suuri osa painosta häviää, sillä siirretty rasva käyttäytyy kuten tavallinenkin rasva, toisin sanoen sen määrä muuttuu henkilön painon muutoksia vastaavasti.

 

Jos haluat lisää tietoa lipofillingistä, ota meihin yhteyttä!

 

 

Rakas potilas!

Terveesi ja hyvinvointisi ovat meille aina ensisijaisia ​​tavoitteita ja siksi olemme siirtänyt kaikki kirurgien konsultaatiot ja leikkaukset 01.05 asti.

Meidän potilaskoordinaattorit ovat kuitenkin edelleen saatavissa sähköpostitse ja puhelimitse, lisäksi tarjoamme tällä hetkellä ilmaiseksi ​​kirurgien konsultaatioita sähköpostitse. Meillä on yli 10 vuoden menestyvä kokemus potilaiden palvelemisesta ulkomailla. Sähköpostikonsultointi on meidän päivittäinen rutiini ja tässä tilanteessa haluamme tarjoa potilaille edelleen parhaiten saatavissa olevaa ja henkilökohtaista lähestymistapaa.

Otamme yhteyttä kaikkiin potilaisiin, joiden on muutettava konsultaatio- ja leikkausaikoja. Jälkitarkastukset tehdään tarpeen mukaan ja sovitaan henkilökohtaisesti.

Olemme saatavilla sähköpostitse clinic@thehealthclinic.eu ja puhelimitse +372 6000 925, Ma-Pe 9:00-17:00.

Olkaa terveet!
The Health Clinic