Euroloan-osamaksu

Euroloan osamaksu

 

Rahoituspalvelulla voit tehdä ostopäätöksen heti.

Nyt voit rahoittaa hankintasi rahoituspalvelullamme kätevästi. Täytä luottohakemus verkkosivuilla ja saat luottopäätöksen välittömästi. Rahat ovat heti käytettävissäsi, ja voit tehdä ostoksesi ilman odotusaikaa.

Rahoituspalvelussa Sinulle avataan luottotili, jota voit käyttää luottokortin tapaan ottamalla käyttöösi kulloinkin tarvittavan summan. Kuluja muodostuu ainoastaan käyttämäsi luoton mukaan. Luottotililtä voit nostaa rahaa milloin ja missä tahansa!

Rahoituspalvelustamme saat luotolle yksilöllisen, kilpailukykyisen kokonaishinnan ja elämäntilanteeseesi sopivan takaisinmaksuajan. Laskun saat kuukausittain joko postitse tai sähköisenä valintasi mukaan.

  • Saat yksilöllisen luottopäätöksen välittömästi
  • Luottoraja jopa 7000 euroa
  • Todellinen vuosikorko alkaen 4,9%
  • Maksuaika jopa 24 kk
  • Luottotilin avaaminen on maksutonta

 

Nopea ja helppo luottotili. Täytä sähköinen luottohakemus, Saat luottopäätöksen välittömästi, ja rahat ovat heti käytettävissäsi. Hakemus on myös mahdollista täyttää toimipisteellämme!

Täyttäessäsi sähköisen luottohakemuksen henkilökunnan kanssa saat luoton edullisemmin.

Luotonantaja on suomalainen rahoitusyhtiö Euroloan Consumer Finance Oyj, joka on palvellut yli 80 000 asiakasta vuodesta 2007 alkaen.

Euroloan

 

Rakas potilas!

Terveesi ja hyvinvointisi ovat meille aina ensisijaisia ​​tavoitteita ja siksi olemme siirtänyt kaikki kirurgien konsultaatiot ja leikkaukset 01.05 asti.

Meidän potilaskoordinaattorit ovat kuitenkin edelleen saatavissa sähköpostitse ja puhelimitse, lisäksi tarjoamme tällä hetkellä ilmaiseksi ​​kirurgien konsultaatioita sähköpostitse. Meillä on yli 10 vuoden menestyvä kokemus potilaiden palvelemisesta ulkomailla. Sähköpostikonsultointi on meidän päivittäinen rutiini ja tässä tilanteessa haluamme tarjoa potilaille edelleen parhaiten saatavissa olevaa ja henkilökohtaista lähestymistapaa.

Otamme yhteyttä kaikkiin potilaisiin, joiden on muutettava konsultaatio- ja leikkausaikoja. Jälkitarkastukset tehdään tarpeen mukaan ja sovitaan henkilökohtaisesti.

Olemme saatavilla sähköpostitse clinic@thehealthclinic.eu ja puhelimitse +372 6000 925, Ma-Pe 9:00-17:00.

Olkaa terveet!
The Health Clinic