Medicredit osamaksu - The Health Clinic

Medicredit osamaksu

lainan hakeminen

 

 

MediCreditista lainan hakeminen on nopeaa, kätevää ja luottamuksellista.

Medicredit on ainutlaatuinen rahoitusyritys Pohjoismaissa ja Baltiassa, joka maksaa hoitokulusi suoraan klinikalle.

Päätöksen lainanannosta saat seuraavana päivänä ja allekirjoittaminen tapahtuu kätevästi  samalla hoitolaitoksella seuraavalla käynnillä. Tietenkin voit myös tulla allekirjoittamaan MediCreditin toimistoon, kun se Sinulle parhaiten sopii.

Lainaraha menee lainanantajalta suoraan hoitolaitokselle: hoitolaitos esittää suoritetusta hoidosta tai palveluista laskun ja laskun maksaa MediCredit. Tämä tarkoittaa, että lainaa voi käyttää vain lääketieteellisten toimenpiteiden ja hoitojen maksamiseen ja näin on suljettu pois lainan ei-tarkoituksellinen käyttö.

MediCredit OÜ:n myöntämä laina on taloudellinen sitoumus. Suosittelemme että mietit taloudellista tilannettasi ennen lainan hakemista ja aikajaksoa millä aiot maksaa lainasi takaisin. Mieti päätöstäsi huolellisesti, tutustu lainan ehtoihin ja tarvittaessa neuvottele asiantuntijamme kanssa, joka löytää Sinulle sopivan ratkaisun. Esimerkki: jos lainaat 1200 euroa 48:ksi kuukaudeksi, on  vuosikorko 17,6% luottosaldosta. Ennakkomaksut 0% ja sopimuskulut 0 €. Lainan takaisinmaksut yhteensä 1680 euroa. Takaisinimaksu kuukausittain annuiteetti maksuina on 35 €/kk. Todellinen vuosikorko on 19,1%.