Medicredit-osamaksu

Medicreditista lainan hakeminen on nopeaa, kätevää ja luottamuksellista.

Medicredit on ainutlaatuinen rahoitusyritys Pohjoismaissa ja Baltiassa, ja se maksaa hoitokulusi suoraan klinikalle.

 

lainan hakeminen

 

Päätöksen lainasta saat seuraavana päivänä, ja sopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu kätevästi samalla hoitolaitoksella seuraavalla käynnillä. Tietenkin voit myös tulla allekirjoittamaan Medicreditin toimistoon, kun se Sinulle parhaiten sopii.

Lainaraha menee lainanantajalta suoraan hoitolaitokselle: hoitolaitos esittää suoritetusta hoidosta tai palveluista laskun ja laskun maksaa Medicredit. Tämä tarkoittaa, että lainaa voi käyttää vain lääketieteellisten toimenpiteiden ja hoitojen maksamiseen ja näin estää lainan käytön muihin tarkoituksiin.

 

Medicredit OÜ:n myöntämä laina on taloudellinen sitoumus. Suosittelemme, että mietit ennen lainan hakemista taloudellista tilannettasi ja sitä, missa ajassa aiot maksaa lainasi takaisin. Mieti päätöstäsi huolellisesti, tutustu lainan ehtoihin ja tarvittaessa neuvottele asiantuntijamme kanssa, joka löytää Sinulle sopivan ratkaisun. Esimerkki: jos lainaat 1 200 euroa 48 kuukaudeksi, vuosikorko on 17,6 % luottosaldosta. Ennakkomaksut 0 % ja sopimuskulut 0 €. Lainan takaisinmaksut yhteensä 1 680 euroa. Takaisinmaksu kuukausittain annuiteettimaksuina on 35 €/kk. Todellinen vuosikorko on 19,1 %.

 

 

Rakas potilas!

Terveesi ja hyvinvointisi ovat meille aina ensisijaisia ​​tavoitteita ja siksi olemme siirtänyt kaikki kirurgien konsultaatiot ja leikkaukset 01.05 asti.

Meidän potilaskoordinaattorit ovat kuitenkin edelleen saatavissa sähköpostitse ja puhelimitse, lisäksi tarjoamme tällä hetkellä ilmaiseksi ​​kirurgien konsultaatioita sähköpostitse. Meillä on yli 10 vuoden menestyvä kokemus potilaiden palvelemisesta ulkomailla. Sähköpostikonsultointi on meidän päivittäinen rutiini ja tässä tilanteessa haluamme tarjoa potilaille edelleen parhaiten saatavissa olevaa ja henkilökohtaista lähestymistapaa.

Otamme yhteyttä kaikkiin potilaisiin, joiden on muutettava konsultaatio- ja leikkausaikoja. Jälkitarkastukset tehdään tarpeen mukaan ja sovitaan henkilökohtaisesti.

Olemme saatavilla sähköpostitse clinic@thehealthclinic.eu ja puhelimitse +372 6000 925, Ma-Pe 9:00-17:00.

Olkaa terveet!
The Health Clinic