fbpx

Intiimikirurgia

Intiimialueen esteettiset leikkaukset ovat yleistymässä ja yhä useampi nainen antaa korjata itseään. Tri Siim Simmo on erittäin kokenut plastiikkakirurgi, joka tekee koko genitaalialueen plastiikkaa. Siihen kuuluvat suurten ja pienten häpyhuulten plastiikka, välilihan plastiikka ja klitoriksen alueen löysän ihon korjaaminen sekä emättimen kiristysleikkaus, jota jo synnyttäneet naiset usein tarvitsevat. Jokaiselle naiselle tehdään erillinen leikkaussuunnitelma ja leikataan ne alueet, jotka aiheuttavat huolta.

 

Kirurgi Tri Siim Simmo
Anestesia Yleisanestesia
Leikkausen kesto 0,5-2 tuntia
Yötä sairaalassa 0-1
Sairausloman tarve 1 viikko
Hinta Pieni intiimialueen korjaus – alk. 1 990 €
Iso intiimialueen korjaus – alk. 2 990 €
Isojen häpyhuulien täyteläistäminen omalla rasvalla korjauksen kanssa – alk. 2 490 €
Emättimen kiristys – alk. 3 490 €
Peniksen ylimääräisen esinahan plastiikkakirurginen muotoilu (nukutus) – alk. 1990 €
Osamaksu häbememokkade operatsioon

alk. 54 €/kk. Täytä lainahakemus tässä.

KYSY LISÄTIETOJA TAI VARAA AIKA KONSULTAATIOON HELSINGISSÄ

Yleisimmin haluttu toimenpide on häpyhuulten pienennys (labiaplasty) ja emättimen kiristys (vagina tightening). Suoritamme myös häpykummun muotoilua, klitorista ympäröivän löysän ihon korjausta tai vähentämistä (clitorial hood reduction). Tarvittaessa palautamme myös immenkalvon.

 

Häpyhuulten muovausleikkaus eli labiaplastia

Suuria häpyhuulia voidaan tarvittaessa joko suurentaa tai pienentää. Ne pienennetään silloin, kun on paljon ylimääräistä ihoa ja rasvakudosta.

Suuria häpyhuulia voidaan muuttaa pulleammiksi ja kiinteämmiksi, jos ne ovat iän tai synnytysten myötä menettäneet alkuperäisen ulkonäkönsä.

Jos tarkoitus on vain pienentää pieniä häpyhuulia, se voidaan tehdä paikallispuudutuksella. Suosittelemme kuitenkin yleensä yleisanestesiaa, koska se on paljon mukavampaa potilaalle ja usein pienten häpyhuulten lisäksi on myös korjattava suurten ja pienten häpyhuulten väliin jäävää ihopoimua ja klitoriksen ympärystää, koska vain yhden alueen korjauksella ei saavuteta potilaan haluamaa kokonaisvaltaista lopputulosta.

 

Emättimen kiristäminen

Leikkaukset suoritetaan yleisanestesiassa. Syynä on yleensä useammista synnytyksistä johtuva emättimen seinämien löystyminen tai anatomisesti liian leveä emätin ja yhteensopimattomuus kumppanin kanssa.

 

Häpykummun rasvaimu

Voidaan suorittaa erillisenä toimenpiteenä tai yhdessä vatsan tai reisien rasvaimun kanssa. Sen aikana korjataan hävyn ulkonäköä muuttamalla sen muotoa.

 

Klitoriksen ylimääräisen ihon korjaus

Tämän leikkauksen aikana pienennetään ihopoimua, joka peittää klitoriksen ja siten parannetaan intiimialueen yleistä ulkonäköä ja mahdollisuutta kokea orgasmeja. Tässä on erittäin tärkeää, ettei poisteta liikaa ympäröivää ihoa.

 

G-pisteen tuntoherkkyyden lisääminen

Tällä toimenpiteellä tuodaan esiin naisen G-piste ja muutetaan kulmaa, joka auttaa lisäämään herkkyyttä yhdynnän aikana.

 

Tärkeintä on laatia jokaiselle naiselle henkilökohtainen leikkaussuunnitelma ja käsitellä koko aluetta yhtenä kokonaisuutena. Parhaan tuloksen saa yhdistelemällä erilaisia toimenpiteitä tällä alueella.

 

Intiimikirurgia – hintaan sisältyy:

  • Laivaliput Helsinki–Tallinna–Helsinki (alkaen 2 000 €:n palveluista)
  • Kuljetukset Tallinnassa satamasta sairaalaan ja takaisin
  • Konsultaatio sairaalassa ennen leikkausta
  • Leikkaus nukutuksessa
  • Yöpyminen ja ateriat Viron suurimmassa yksityissairaalassa Fertilitas (ilmainen WIFI, mukavuuksilla varustetut huoneet)
  • Lääkkeet, kipulääkkeet, antibiootit (tarvittaessa), tukisiteet
  • Paikallinen asiakasvastaava / tukihenkilö Virossa (suomenkielinen palvelu)
  • Jälkihoito- ja haavahoito ohjeet
  • Jälkitarkastus Helsingissä

 

Intiimialueen leikkauksia suorittaa tri Siim Simmo, joka on Virossa erittäin kokenut plastiikkakirurgi.

KYSY LISÄTIETOJA TAI VARAA AIKA KONSULTAATIOON HELSINGISSÄ