fbpx
Rasvansiirto

Toisinaan geeniarvonta tuottaa meille melko surullisen yhdistelmän: sekä pakarat että rinnat ovat pienet. Tai sitten päinvastoin ‒ pakarat ja rinnat ovat erittäin (tai jopa liian) muodokkaat. Vaihtoehdosta riippuen tulos on joko liian luiseva tai liian pyylevä. Harvoin on niin sanotusti tuuria eli fyysinen ulkomuoto on jo luonnon luomana seksikkään muodokas. Mutta mitä tilanteen parantamiseksi voi tehdä?

Rintojen suurennus rasvansiirrolla on varmasti yksi hyvä keino päästä eroon liian runsaista pakaroista ja suurentaa sen avulla pieniä rintoja. Vanha sanonta sanoo sellaisesta, että kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Joka tapauksessa se tuntuu hyvältä ratkaisulta.

 

Terve sielu terveessä ruumiissa!

Jokainen meistä haluaa elää juuri sellaisessa kehossa, joka on hänelle ihanteellinen ja mahdollisimman sopiva. Luonnolle ei tältä osin voi esittää toivomuksia. Ainakaan vielä tällä hetkellä, mutta nähtäväksi jää, miten teknologia ja tiede kehittyvät seuraavien vuosikymmenten kuluessa.

Tosiasia on se, että kun olet tyytyväinen vartaloosi, olet myös (yleensä) tyytyväinen kaikkeen muuhunkin. Erittäin usein yleisen tyytymättömyyden syynä ovat nimittäin juuri vartalon muodot ja fyysinen ulkonäkö. Tahdommepa tai emme. Tästä tyytymättömyydestä voi kehittyä pysyvä henkinen ahdistus, joka puolestaan saattaa kärjistyä ja päätyä kaiken kattavaan masennukseen. Uskallamme suositella ‒ jos tunnet, että geeniarvonta on pettänyt Sinut ja kuntoilu ja ravitsemuskaan eivät auta asiaan, niin käänny rohkeasti lääketieteen puoleen.

 

Miksi valita rintojen suurennus rasvansiirrolla?

Lyhyt vastaus on, että se on erittäin tehokasja kiistatta yksi turvallisimmista kirurgisista menetelmistä. Lipofilling eli rasvansiirto saa jatkuvasti lisää suosiota koko maailmassa. Syynä se, että se on luonnollinen menetelmäja luonnollisuuson tunnussana, jonka kannatus kasvaa globaalisti jatkuvasti.

Esitämme 5 faktaa, miksi rasvansiirto on hyvä ajatus:

  • Tulokset kestävät kauan, sillä siirretyn rasvan määrä muuttuu vain radikaalin painonmuutoksen yhteydessä.
  • Käytetään luonnollista oman kehon materiaalia.
  • Hoitotoimenpide on lyhyt, se aiheuttaa vain vähän epämukavuutta ja siitä kuntoutuminenkin on nopeaa.
  • Koko toimenpide on minimaalisesti invasiivinen ja siihen liittyvä komplikaatioiden riski on pieni, koska siinä käytetään niin sanotusti omaa materiaalia.
  • Arpien syntymisen tai jäämisen mahdollisuus on hyvin pieni, erityisesti siinä paikassa, josta rasvaa siirretään, ja kohteessa tällaista mahdollisuutta ei ole lainkaan.

P.S. Rintoja ei ole pakko suurentaa eikä pakaroita pienentää. Se on jokaisen itse päätettävissä. Mutta jos et viihdy vartalossasi tai voit jopa huonosti, asialle kannattaa tehdä jotain. Elämänlaatusi tulee olla mahdollisimman korkea, ja käsitys siitä, että luonnon luomaa ei voida muuttaa, on vanhentunut.

Katso lisää, miten rasvansiirto tapahtuu. Lue myös aiempi blogikirjoituksemme rintojen suurennuksesta omalla rasvalla. Ja siitä, miten omalla rasvalla voi muokata linjoja.

 

Jos Sinulla heräsi kysymyksiä, ota meihin yhteyttä!