fbpx
Ansiktslyftning

Jos kaksoisleuka häiritsee sinua, on leuan rasvaimu kaikkein tehokkain apu. Leikkaus kestää 1–2 tuntia ja jo parin viikon päästä voit yllättää tuttujasi huomattavasti kauniimmalla ja nuorekkaammalla ulkonäölläsi.

Kenelle leuan rasvaimu sopii?

Leuan rasvaimu suoritetaan tavallisesti yli 40-vuotiaille naisille, mutta ei ole mitään syytä, miksi sitä ei voisi teettää myös paljon nuorempi henkilö. Kaksoisleuka ei ole suoraan yhteydessä painoon, sitä voi esiintyä myös täysin hoikilla henkilöillä; suuri osansa tässä on geeneillä. Toisinaan vartalo on suuren painonmenetyksen jälkeen hyvässä kunnossa, mutta kaksoisleuasta ei ole silti päästy eroon.

Kaksoisleuka ei ole terveydelle suoranainen vaara (kuten on suuri ylipaino), mutta voi häiritä ihmistä niin paljon, että siitä kärsivät sekä itsetunto että kommunikointivalmius. Sellaisessa tapauksessa ei ole järkevää kärsiä – suhteellisen helppo leikkaus voi muuttaa ulkonäköäsi ja palauttaa itseluottamuksen ja myönteisen elämänasenteen.

 

Onko leuan rasvaimu ainoa mahdollisuus päästä kaksoisleuasta eroon?

Jos haluat ulkonäköösi silminnähtävän muutoksen, on rasvaimu kaikkein nopein ja tehokkain keino, jolla kaksoisleuasta pääsee eroon. Vaikka tarjolla on myös hierontavälineitä ja suositellaan harjoituksia, niiden vaikutus on paljon vaatimattomampi ja tilapäisempi.

 

Miten leikkaus tapahtuu?

Ihon pintaan tehtyjen pienten viiltojen kautta ihon alle työnnetään kanyylit, joiden kautta rasvasolut ”imetään” ulos. Tavallisesti myös ihoa on kiristettävä leuan alta ja kaulalta, jotta kaksoisleuan tilalle ei jäisi roikkuvaa ihoa. Leikkauksen voi tehdä joko nukutuksessa tai paikallispuudutuksella, mutta yleensä suosittelemme kuitenkin nukutusta. Kotiin pääset joko samana tai seuraavana päivänä. Noin viikon ajan tulisi käyttää joustosidettä.

 

Kuinka kauan kestää kuntoutuminen?

Kuten kaikkiin leikkauksiin, myös leuan rasvaimuun liittyy väistämättä kipua ja turvotusta. Voimakas turvotus väistyy noin viidessä päivässä, kahden viikon kuluttua voit palata töihin. Leikkausarvet ovat alkuun vaaleanpunaiset, mutta muuttuvat ajan mittaan valkeiksi ja katoavat 6–12 kuukaudessa. Käyttämällä apteekeissa myytävää haavavoidetta arvet häviävät huomattavasti nopeammin.

Jos haluat tietää, missä määrin leuan rasvaimu voi parantaa ulkonäköäsi, varaa konsultointiaika kokeneiden lääkäreidemme vastaanotolle!