The Health Clinic - plastiikkakirurgia, lihavuusleikkaukset.

Meistä

The Health Clinic on vuonna 2009 perustettu Viron ensimmäinen terveydenhoitoturismin välittäjäyritys.

Meidän roolimme edustajana on taata potilaillemme paras likipääsy plastiikkakirurgiaan sekä lihavuuskirurgiaan. Meidän tavoitteenamme on tehokkaasti viedä yhteen potilas ja kirurgi, taata pääsy leikkaukseen ilman pitkää odotusjonoa ja sitä kaikkea ilman välitysmaksuja. Me haluamme potilaillemme tarjota enemmän arvoa samalla rahalla.

Viiden toimintavuotemme aikana olemme saaneet paljon kokemuksia ja tiedämme miten tällaisen yrityksen tulee toimia. Tähän päivään mennessä olemme auttaneet satoja huolineen puoleemme kääntyneitä ja haluamme myös jatkossa olla yhteistyökumppanina ihmisten yksityisten kysymysten ratkaisemisessa.

Toimimme kahdella hoitosuunnalla – plastiikkakirurgia ja lihavuuskirurgia (bariatria). Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme Viron kokeneimmat asiantuntijat ja leikkaukset sekä prosessit tapahtuvat Viron suurimmissa julkisissa ja yksityisissä sairaaloissa.

 

Mitkä ovat The Health Clinicin tehtävät?

Ensimmäisestä yhteydenotossa lähtien on palveluksessasi asiakaskoordinaattorimme, joka on linkkinä potilaan ja terveydenhoitoasiantuntijan välillä. Hän ratkaisee kaikki kysymykset ja ongelmat ennen matkustamistasi Viroon, yksikään kysymyksesi ei jää vastauksetta.

Tallinnaan saapuessasi odottaa sinua konsulttimme, joka vastaa siitä, että kaikki sujuisi häiriöittä täällä ollessasi. Järjestämme kaikki paikalliset kuljetuksesi ja sinun ei tarvitse huolehtia mistään kuljetuksen yksityiskohdasta. Konsulttimme on käytettävissäsi 24/7.

Kotiin lähtiessäsi olemme edelleen käytettävissäsi ja yhdessä terveydenhoitohenkilökunnan kanssa löydämme ratkaisut kaikkiin mahdollisesti syntyviin kysymyksiin ja ongelmiin.