fbpx
Intiimikirurgia

Nenäleikkauksen hinta riippuu useista tekijöistä. Koska hinta on varsin yleinen kysymys eri hoitotoimenpiteiden osalta, kyseessä on hyvä mahdollisuus valaista aihetta ja selvittää, mitä kaikkea hintaan sisältyy.

Nenän muokkaamisessa selkeään päätökseen pääsyssä auttaa asiantunteviin aineistoihin tutustuminen. Mielipiteiden tutkiminen saattaa auttaa pääsemään selvyyteen tunnetasolla, mutta järkevää on silti tutustua lääkäreiden tarjoamaan tietoon ja verrata sitä omiin toiveisiin.

 

Erilaisia mahdollisuuksia

The Health Clinicin tarjoaman nenäleikkauksen hinta asettuu välille 3.000–3.500 euroa. Entä mitkä ovat ne tekijät, jotka tarkemmin tämän hinnan muodostavat?

Esimerkiksi nenän muodon muuttamiseen on kaksi menetelmää, joista sopivamman auttaa valitsemaan lääkäri. Ne ovat:

  • Suljettu (sisäinen) menetelmä – leikkauksen aikana lääkäri tekee viillot nenäonteloon. Näkyviä arpia tämän menetelmän yhteydessä ei jää ja leikkauksesta toipuminen on nopeampaa. Nenän kärkeä voi tällä menetelmällä kuitenkin korjata vähemmän.
  • Avoin (ulkoinen) menetelmä – viilto tehdään ulkoisesti, sierainten väliselle alueelle. Tällöin mahdollisuuksia nenän muodon muuttamiseen on enemmän, mutta myös kuntoutuminen vie pidemmän ajan.

Tärkein tekijä, josta tarjoamamme nenäleikkauksen hinta riippuu, on septoplastian mahdollisuus, jota on hyvä käyttää silloin, kun henkilö haluaa muuttaa nenänsä muotoa ja hänellä on nenän rakenteesta johtuvia hengitysvaikeuksia. Siten elämänlaadun parantuminen on monipuolista.

 

Mitä nenäleikkauksen hinta lisäksi sisältää?

Jokaista hoitotoimenpidettä edeltää perusteellinen konsultointi, joka tosin ei kuulu koko prosessiin itseensä (hinta 50 €), mutta jonka tavoite on yhdessä lääkärin kanssa pohtia omia mahdollisuuksia ja toiveita. Keskustelun aikana lääkäri arvioi, mikä voisi olla sopivaa ja millainen leikkauksen tulos olisi.

Leikkaus itse kestää 1–4 tuntia valitusta menetelmästä riippuen. Sairaalassa tulee viettää 1–2 yötä riippuen eri tekijöistä, joista lääkäri varmasti kertoo potilaalle konsultoinnin yhteydessä. Tarjoamamme palvelun tavoitteena on olla erikoistunut jokaiselle potilaalle – hänen erikoispiirteisiinsä ja toiveisiinsa.

Hintaan sisältyvät leikkauksen ja sairaalassa yöpymisen lisäksi tarvittavat lääkkeet, erilaiset ohjeet ja jälkitarkastus. Nenäleikkaukset suoritamme arvostetussa Fertilitas-yksityisklinikassa, jonka ammattitaito takaa potilaille sekä turvallisuuden että mukavuuden.

 

Lue lisää:

Milloin on oikea aika suorittaa nenäleikkaus?