fbpx
rasvaimun hinta

Rasvaimu on tehokas tapa muokata oman vartalon ulkonäköä ja silotella mahdollisia epätäydellisyyksiä. Kehon mittasuhteissa eniten vääristymiä aiheuttaa rasvan kertyminen, jota on mahdollista lievittää kehon eri alueilla tai jopa siirtää muualle. Mistä rasvaimun hinta sitten tarkemmin sanottuna riippuu?

 

Pieni kohennus tai isompi poisto

Rasvaimun hinta riippuu eniten kehon alueiden määrästä, joilta rasvaa poistetaan. Valinnan tältä osin auttavat tekemään potilaan odotukset – ovatko kyseessä juuri tietyt paikat, jotka tarvitsevat kohentamista, vai vaatiiko toivottu tulos rasvaimua kokonaiselta kehon osalta tai koko keholta?

The Health Clinic tarjoaa rasvaimua 2–14 kehon alueelta. Useampia alueita valittaessa rasvaimun hinta ei kaksinkertaistu. Kaksi aluetta riittää, jos potilas haluaa poistaa liikaa rasvaa molemmilta kehon puolilta tai tasapainottaa jotakin aluetta toiseen nähden. Hoitotoimenpiteen voi toteuttaa joko vatsalta, kyljiltä, takamuksesta, reisistä, olkavarsista, polvista tai lantiosta, ja miehillä myös rinnoista.

Useamman alueen käsittely mahdollistaa suuremman kehon muotojen muokkaamisen. Ennen leikkausta lääkäri arvioi, millaisilta kehon alueilta ja miten suuressa määrin rasvan ottaminen on mahdollista. Haluttaessa lääkäri voi myös katsoa, olisiko rasvansiirto mahdollista.

Tutustu rasvaimun hinnastoon hoitotoimenpiteen sivulla.

 

Rasvaimun hintaan voi sisältyä myös rasvansiirto

Rasvansiirto on tehokas tapa tuoda haluttua kaarevuutta tai kokoa takamukseen, lantioihin tai rintoihin. Hoitotoimenpiteen tulos on luonnollinen, pysyvä ja kaikin puolin vaaraton, koska siinä käytetään kehon omaa ”materiaalia”. Erityisen hyvin tämä mahdollisuus sopii niille, jotka haluavat tasapainottaa kehon osia tai suurentaa niitä hillitysti.

Hoitotoimenpiteessä tarvitaan rasvaimua vähintään kuudelta alueelta. Kaikki tuntevat huolen siitä, että rasvaa ei tahdo kertyä sinne, minne haluat – tähän sopiva ratkaisu on rasvansiirto, sillä se antaa mahdollisuuden viedä rasvaa ei-toivotulta alueelta toivotulle. Rasvansiirto lisää rasvaimun hintaa vain vähäisessä määrin.

 

Anna kauneudelle mahdollisuus

Yhteenvetona voi sanoa, että rasvaimun hinta riippuu seuraavista tekijöistä:

  1. Montako kehon aluetta potilas haluaa korjata
  2. Haluaako potilas rasvansiirtoa

Leikkausta edeltävä konsultointi auttaa löytämään sopivat ratkaisut. Anna vain itsellesi mahdollisuus muotoilla omaa ulkonäköäsi luonnollisesti ja turvallisesti.

 

Lue lisää: Rasvaimun käytännön puoli