fbpx
plastiikkakirurgian hinnat

Plastiikkakirurgia on kiehtova aihepiiri, joka on luultavasti ollut jokaisen naisen (tai miehen!) mielessä ainakin kerran elämän aikana. Plastiikkakirurgian hinnat ovat kuitenkin valitettavan usein esteenä konkreettisemmille päätöksille tässä asiassa. Seikka, jota ei ehkä heti ajatella, on se, että plastiikkakirurgia on sijoitus. Se on sijoitus tuntuvasti parempaan ja täysipainoisempaan elämään. Se on sijoitus omaan itseensä.

Kauneusleikkauksia tehdään toisinaan turhamaisuudesta, mutta pääasiassa kuitenkin vakavasta syystä. Kyseessä voi olla jokin suuri arpi tai häiritsevän epäsuhtainen tai muodoton ruumiinosa. Jos tunnet olosi omassa kehossasi epämukavaksi, kannattaa harkita tilanteen korjaamista. Ensin sinun tulee rakastaa itseäsi, vasta sitten on mahdollista tulla ympäröivien ihmisten kanssa hyvin toimeen ja selvitä elämässä mahdollisesti vastaan tulevista hankaluuksista.

 

Liikkeellepaneva dominovaikutus käynnistyy

Plastiikkakirurgian hinnat ovat monille varsin kalliit. Pilalle menneen tai epämiellyttävän ulkonäön korjaamisen avulla voi kuitenkin voittaa erittäin paljon:

  • Sekä itsetunto että tyytyväisyys elämään ja kaikkeen ympäröivään kohoavat. Kuin katsoisi maailmaa vaaleanpunaisin lasein!
  • Suhteet läheisiin ja työtovereihin paranevat ja yleinen elämänlaatu on siitä johtuen moninkertaisesti parempi. Liikut jatkuvien voittojen pikatietä.

Ja eiköhän ole niinkin, että olla ”sisäisesti kaunis” on sitä vaikeampaa, mitä epäesteettisempi fyysinen ulkonäkö on. Viimeksi mainittu aiheuttaa myös luonteeltaan hävittävää, matalaa itsetuntoa, joka puolestaan saa asiat liikkumaan väärään suuntaan. Yhteenvetona voisi vanhaa sanontaa lainaten väittää seuraavaa: niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan. Hyvä luo hyvää ja päinvastoin.

Siten ulkonäkö on yksi ihmisen arvokkaimmista pääomista. Viehättävämmät ihmiset ovat yleensä myös menestyvämpiä, joka tarkoittaa, että sijoituksen kannattavuus kauneusleikkausten osalta on epäilemättä erittäin korkea. Tässä tulee ehdottomasti olla tietoinen myös siitä, että sinun tulee olla kärsivällinen, sillä todelliset tulokset eivät välttämättä näy heti.

 

Mitkä ovat ne tekijät, jotka vaikuttavat plastiikkakirurgian hintaan?

Kuten edellä mainittiin, plastiikkakirurgian hinnat ovat monille varsin kalliita. Kyseessä on kuitenkin sijoitus, joka ”antaa tuottoa” koko elämän ajan.

Hintojen muodostumiseen vaikuttavat useat tärkeät seikat. The Health Clinicin johtajan Mihkel Adamsonin mukaan huomioon tulee ottaa paljon yksityiskohtia, joista tärkeimpiä ovat suoranaiset leikkauskustannukset. ”Esimerkiksi leikkaussalin vuokra lääkintähenkilöstöineen ja nukutuksineen, joka puolestaan riippuu leikkauksen kestosta ja käytettävistä materiaaleista ja tarvikkeista. Tähän tulevat lisäksi kaikki lääkkeet ja myös sairaalassa yöpyminen ja ateriat”.

Adamson selvittää, että on myös ehdottomasti otettava huomioon eri leikkausten erikoispiirteet. ”Esimerkiksi rintojen suurennusleikkauksen osalta hintaan lisätään implanttien hinta. Samoin leikkaavan lääkärin palkka ja meidän klinikassamme leikkauksen hinta sisältää myös kaikkien mahdollisten leikkausta seuraavien komplikaatioiden hoidon sairaalassaolon aikana”.

Jos sinulla heräsi aihetta kohtaan vakavampaa kiinnostusta, suosittelemme myös lukemaan aikaisempia blogiviestejämme. Esimerkiksi, mistä rasvaimun hinta muodostuu, mitä silikonien hinta sisältää sekä miten paljon nenäleikkaus maksaa.

 

Tutustu ehdottomasti myös meidän hinnastoomme ja tule ennen päätöksen tekemistä konsultointiin.

Heräsikö plastiikkakirurgiaan liittyviä kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!