Body-jet wal rasvaimu Virossa - rasvaimu vesisuihkulla

Body-jet wal -rasvaimu

Rasvaimu vesisuihkulla (water-jet assisted liposuction – WAL) on innovatiivinen, hellävarainen menetelmä pysyvien rasvavarastojen kirurgiseen vähentämiseen. Menetelmässä rasvakudokseen johdetaan kanyylien kautta sykkivä vesiliuossuihku. Liuos imetään heti sen jälkeen pois yhdessä irronneiden rasvasolujen kanssa. Hellävarainen vesisuihku irrottaa rasvaa ja sillä voidaan poistaa rasvasoluja pysyvästi säästäen ihonalaisia kudoksia.

 

Kirurgi Tri Siim Simmotri Rein Adamson
Anestesia Yleisanestesia
Leikkauksen kesto 1-2,5 tuntia
Yötä sairaalassa 1-2
Sairausloman tarve 1-2 viikkoa
Hinta 2 aluetta – 1 790 €
4 aluetta – 2 390 €
6 aluetta – 2 840 €
8 aluetta – 3 190 €
10 aluetta – 3 440 €
Osamaksu medicredit

al. 49 €/kk. Täytä lainahakemus tässä.

Kysy lisätietoja tai varaa aika ilmaiseen konsultaatioon Helsingissä

 

Body-Jet WAL -rasvaimu – hellävarainen menetelmä vartalon muotoiluun.

 

Miksi Body-Jet WAL -rasvaimu?

Jopa normaalipainoisessa hyväkuntoisessa vartalossa voi olla ongelma-alueita. Sellaisille alueille kertyneet lisäkilot reagoivat harvoin dieettiin ja harjoitteluun. Perinnölliset tekijät ja hormonit määräävät, miten rasvasolut jakautuvat vartalon eri puolille.

Rasvaimu poistaa rasvasolut pysyvästi, mikä antaa vartalolle esteettisesti miellyttävämmän muodon.

 

Veden hellävarainen voima kaventaa lantiota

Rasvaimu vesisuihkulla (water-jet assisted liposuction – WAL) on innovatiivinen, hellävarainen menetelmä pysyvien rasvavarastojen kirurgiseen vähentämiseen.

Menetelmässä rasvakudokseen johdetaan kanyylien kautta sykkivä vesiliuossuihku. Liuos imetään heti sen jälkeen pois yhdessä irronneiden rasvasolujen kanssa. Hellävarainen vesisuihku irrottaa rasvaa ja sillä voidaan poistaa rasvasoluja pysyvästi säästäen ihonalaisia kudoksia.

 

Vesisuihku minimoi riskit

Tavanomaisiin rasvaimumenetelmiin verrattuna WAL poistaa rasvaa paljon pienemmällä voimalla ja vähentää merkittävästi sivuvaikutusten riskiä. Muilla menetelmillä vesiliuoksen täytyy jäädä vartaloon tietyksi aikaa, jotta se vaikuttaisi. Vesisuihkulla tapahtuvassa rasvaimussa odotusaika on sen sijaan erittäin lyhyt, mikä lyhentää merkittävästi koko hoidon kestoa. Vesisuihkumenetelmä myös sulkee pois palovammojen riskin ja vähentää olennaisesti mustelmien muodostumisen ja ihonalaisten herkkien hermokudosten vaurioitumisen riskiä. Sidekudoksen säikeet, jotka vastaavat ihon kireydestä, pysyvät ihon alla yleensä koskemattomina.

Tämän ansiosta voit vapautua osasta kivuista vain muutamassa päivässä hoidon jälkeen.

 

Toimenpide on helpompi suorittaa

Tähän mennessä käytetyt rasvaimumenetelmät vaativat, että ennen hoitoa ihonalaiseen rasvakudokseen johdetaan suuri määrä puuduteliuosta. Tässä prosessissa vartalon luonnollinen muoto häviää, vartalo näyttää täyteen puhalletulta ja kirurgin tulee luottaa ennen toimenpidettä ihoon piirtämiinsä viivoihin suorittaessaan rasvaimua. WAL-menetelmässä asiat ovat toisin: siinä paikallispuudutus tehdään vesiliuoksen avulla samanaikaisesti toimenpiteen etenemisen kanssa vain tietylle kulloinkin hoidettavalle alueelle. Lopputuloksena hoidettavalla alueella on huomattavasti vähemmän turvotusta ja kirurgin on paljon helpompi arvioida hoidon tuloksia prosessin aikana. Se edistää merkittävästi kirurgisen toimenpiteen ja sen tuloksen tarkkuutta.

 

Kysy lääkäriltä

Hellävaraiseenkin kirurgiseen toimenpiteeseen liittyy riskejä. Jos hellävarainen vartalon muotoilu innovatiivisella WAL-menetelmällä kiinnostaa sinua, ota yhteyttä meihin ja tiedustele lisää hoidon eduista ja riskeistä.

Galleria ennen / jälkeen kuvista

 

Rasvaimuleikkauksia suorittavat tohtori Rein Adamson ja tohtori Siim Simmo, jotka ovat kokeneita vartalonmuotoilukirurgeja.
Kysy lisätietoa tai varaa aika ilmaiseen konsultaatioon Helsingissä.