fbpx

Käsivarsien kiinteytys

Käsivarren yläosan kiinteyttäminen ja muotoilu (olkavarsien kiinteytys eli käsivarsien kiinteytys) tapahtuu kiristämällä roikkuvaa ihoa. Kun irrotetaan löystynyt iho ja rasvakudos, päästään käsivarren löysyydestä kokonaan eroon ja tuloksena on kiinteämpi ja nuorekkaampi muoto. Leikkauksen optimaalisena tuloksena saadaan kauniit, tasapainossa ja oikeassa suhteessa olevat käsivarret.

 

Kirurgi Tri Siim Simmo / prof Jyri Hukki / tri Heikki Penttilä / tri Rein Adamson 
Anestesia Yleisanestesia
Leikkauksen kesto 1,5-2,5 tuntia
Yötä sairaalassa 1
Sairausloman tarve 1-2 viikkoa
Hinta alk. 3 290 € rasvaimun kanssa
Osamaksu medicredit

alk. 89 €/kk. Täytä lainahakemus tässä.

KYSY LISÄTIETOJA TAI VARAA AIKA KONSULTAATIOON HELSINGISSÄ

 

Genetiikka, ikä ja nopea laihtuminen voivat johtaa tilanteeseen, jossa iho menettää paksuuden ja kimmoisuuden sekä oikeat mittasuhteet ihonalaiskudosten kanssa.

Painovoima vetää käsivarren ihoa alaspäin ja löystyttää ihoa, mihin ei voi vaikuttaa kuntoutuksella eikä ruokavaliolla. Käsivarren yläosan kiinteyttäminen ja muotoilu (olkavarsien kiinteytys eli käsivarsien kiinteytys) tapahtuu kiristämällä roikkuvaa ihoa. Kun irrotetaan löystynyt iho ja rasvakudos, päästään käsivarren löysyydestä kokonaan eroon ja tuloksena on kiinteämpi ja nuorekkaampi muoto. Olkavarren ihon yläosan kiristys parantaa vartalon yleisvaikutelmaa.

 

Leikkauksesta

Käsivarsien kiinteytys

Käsivarsien kiinteytys (olkavarsien kiinteytys) suoritetaan yleisanestesiassa eli potilas nukkuu koko toimenpiteen ajan.

Leikkaus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeet huomioiden. Rasvaimu suoritetaan yleensä ensin, ja se tehdään kyynärpään ja olkapään alueelle tehtyjen pienten ihoviiltojen kautta. Sen jälkeen poistetaan kainaloiden alueelta soikionmuotoinen pala löystynyttä ihoa, ja jäänyt arpi piilotetaan kainaloon. Jos on tarpeellista poistaa enemmän ihoa, se poistetaan olkapään sisäpuolelta. Samalla kiristetään tehokkaasti myös syvimpiä kudoksia. Sen jälkeen suljetaan kiristetty iho ja syvimmät kudokset uudestaan. Lopuksi laitetaan haavaan elastiset siteet.

 

Toipuminen

Sairaalassaoloaika perustuu toimenpiteen laajuuteen. Käsiä voi heti käyttää, pestä kasvot, syödä ja kirjoittaa. Emme suosittele käsien nostamista yli 90 asteen kulmaan vartalosta ainakaan kahteen viikkoon. Suositellaan, että sairauslomaa pidetään seitsemän päivää.

Olkavarsien yläosan leikkauksen (käsivarsien kiinteytys) jälkeen haavoista voi tihkua hieman kudosnestettä, jolloin toisinaan ihon alle laitetaan pariksi päiväksi pienet haavadreenit estämään nesteen kertymistä. Kirurgi määrää mahdollisen tulehduksen estolääkityksenä antibiootteja.

Uusia tuloksia välittömästi leikkauksen jälkeen ei vielä näy. Vaikka uusin teknologia vähentää leikkaukseen liittyviä ongelmia, voi silti tuntua kipua, kirvelyä, tulla turvotusta ja verenvuotoa tai ihon väliaikaista puutumista. Kipulääkitys on sallittu. On normaalia tuntea mielialavaihteluja ja väsymystä leikkauksen jälkeen parista päivästä muutamaan viikkoon. Se on ohimenevää.

 

Käsivarsien kiinteytys – tulokset

Olkavarsien yläosan kiristyksen optimaalisena tuloksena saadaan kauniit, tasapainossa ja oikeassa suhteessa olevat käsivarret. Jo ensimmäisen viikon kuluessa toimenpiteestä on tuloksena luonnolliset ja edustavat käsivarret ja seuraavan 3–6 viikon kuluessa käsivarret muuttuvat entistä paremmiksi.

 

Käsivarsien kiinteytys – hintaan sisältyy:

  • Laivaliput Helsinki–Tallinna–Helsinki
  • Kuljetukset Tallinnassa satamasta sairaalaan ja takaisin
  • Konsultaatio sairaalassa ennen leikkausta
  • Leikkaus nukutuksessa
  • Yöpyminen ja ateriat Viron suurimmassa yksityissairaalassa Fertilitas (ilmainen WIFI, mukavuuksilla varustetut huoneet)
  • Lääkkeet, kipulääkkeet, antibiootit (tarvittaessa), tukisiteet
  • Paikallinen asiakasvastaava / tukihenkilö Virossa (suomenkielinen palvelu)
  • Jälkihoito- ja haavahoito ohjeet
  • Jälkitarkastus Helsingissä

 

Kaikki sujui juuri niin kuin oli sovittu. Kaikesta oli huolehdittu, matkoja myöten. Leikkaus sujui ongelmitta, samoin paraneminen, odottelen ilolla allitonta kesää! Riitta

LUE SUOSITUKSIA
Galleria ennen / jälkeen kuvista

 

KYSY LISÄTIETOA TAI VARAA AIKA KONSULTAATIOON HELSINGISSÄ