Käsivarsien kiinteytys (allien kiristys) Virossa

Käsivarsien kiinteytys

Käsivarren yläosan kiinteyttäminen ja muotoilu (olkavarsien kiinteytys eli käsivarsien kiinteytys) tapahtuu kiristämällä roikkuvaa ihoa. Kun irrotetaan löystynyt iho ja rasvakudos, päästään käsivarren löysyydestä kokonaan eroon ja tuloksena on kiinteämpi ja nuorekkaampi muoto. Leikkauksen optimaalisena tuloksena saavutetaan kauniit, tasapainossa ja oikeassa suhteessa olevat käsivarret.

 

Kirurgi Tri. Siim Simmo / tri. Rein Adamson 
Anestesia Yleisanestesia
Leikkausen kesto 1,5-2,5 tuntia
Yötä sairaalassa 1
Sairausloman tarve 1-2 viikkoa
Hinta 2490 €
Osamaksu medicredit

alk. 72,92 € / kk. Täytä lainahakemus tässä.

Kysy lisätietoja tai varaa aika

 

Genetiikka, ikä tai nopea laihtuminen voivat johtaa tilanteeseen, jossa iho menettää paksuuden ja kimmoisuuden sekä oikeat mittasuhteet ihonalaiskudosten kanssa.

Painovoima vetää käsivarren ihoa alaspäin ja aiheuttaa ihon löysyyttä, mihin ei voi vaikuttaa kuntoutuksella ja eikä ruokavaliolla. Käsivarren yläosan kiinteyttäminen ja muotoilu (olkavarsien kiinteytys eli käsivarsien kiinteytys) tapahtuu kiristämällä roikkuvaa ihoa. Kun irrotetaan löystynyt iho ja rasvakudos, päästään käsivarren löysyydestä kokonaan eroon ja tuloksena on kiinteämpi ja nuorekkaampi muoto. Olkavarren ihon yläosan kiristys parantaa vartalon yleisvaikutelmaa.

Galleria ennen / jälkeen kuvista

 

Leikkauksesta

Käsivarsien kiinteytysKäsivarsien kiinteytys (olkavarsien kiinteytys) voidaan suorittaa paikallispuudutuksessa tai yleisanestesiassa. Jos valitaan yleisanestesia, potilas nukkuu koko toimenpiteen ajan. Kun käytetään paikallispuudutusta, annettaan puudutuksen lisäksi myös suonensisäisesti rauhoittava lääkitys. Puudutuksen valinta perustuu anestesialääkärin suositukseen sekä potilaan toivomukseen, ja päätätte yhdessä parhaasta vaihtoehdosta.

Leikkaus on aina suunniteltu asiakkaan tarpeet huomioiden. Rasvaimu suoritetaan yleensä ensin, mikä tehdään kyynärpään ja olkapään alueelle tehtyjen pienten ihoviiltojen kautta. Sen jälkeen poistetaan kainaloiden alueelta ellipsinmuotoinen pala löystynyttä ihoa, ja jäänyt arpi piilotetaan kainaloon. Jos on tarpeellista poistaa enemmän ihoa, poistetaan se olkapään sisäpuolelta. Samalla kiristetään tehokkaasti myös syvimpiä kudoksia. Sen jälkeen suljetaan kiristetty iho ja syvimmät kudokset uudestaan. Lopuksi laitetaan haavaan elastiset siteet.

 

Toipuminen

Sairaalaoloaika perustuu toimenpiteen laajuuteen. Käsiä voi heti käyttää, pestä kasvot, syödä ja kirjoittaa. Emme suosittele käsien nostamista korkeammalle kuin 90 asteen kulmaan vartalosta vähintään kahden viikon ajan. Sairaslomaa suositellaan seitsemän päivää.

Olkavarsien yläosan leikkauksen (käsivarsien kiinteytys) jälkeen haavoista voi tihkua hieman kudosnestettä, jolloin toisinaan ihon alle laitetaan pariksi päiväksi pienet haavadreenit estämään nesteen kertymistä. Kirurgi määrää mahdollisen tulehduksen estolääkityksenä antibiootteja.

Uusia tuloksia välittömästi leikkauksen jälkeen ei vielä näy. Vaikka uusin teknologia vähentää leikkaukseen liittyviä ongelmia, voi silti kokea kipua, kirvelyä, turvotusta ja verenvuotoa tai ihon väliaikaista puutumista. Kipulääkitys on sallittu. On normaalia tuntea mielialavaihteluja ja väsymystä leikkauksen jälkeen parista päivästä muutamaan viikkoon. Se on ohimenevää.

 

Käsivarsien kiinteytys – tulokset

Olkavarsien yläosan kiristyksen optimaalisena tuloksena saavutetaan kauniit, tasapainossa ja oikeassa suhteessa olevat käsivarret. Jo ensimmäisen viikon kuluessa toimenpiteestä on tuloksena luonnolliset ja edustavat käsivarret ja seuraavan kolmen- kuuden viikon kuluessa käsivarret muuttuvat entistä paremmaksi(vaatehuomautus taas karsii miesasiakkaat, joten sitä ei kannata laittaa).

 

Käsivarsien kiinteytysleikkausta toteuttaa tohtori Siim Simmo ja  tohtori Rein Adamson, jotka ovat kokeneita vartalonmuotoilukirurgeja.
Kysy lisätietoja tai varaa aika ilmaiseen konsultaatioon.