fbpx
rintojen kohotus implanteilla

Ikä on vain numero, vanha sanonta toteaa. Totta, tiede on todistanut, että n. 30-vuotissyntimäpäivän jälkeen ihmisen elimistö alkaa hiljalleen vanheta. Todellinen ikä piilee kuitenkin meidän jokaisen omassa päässä. Olet juuri niin vanha, kuin miksi itsesi tunnet. Sielustasi voit huolehtia, mutta geeneille et (vielä) voi mitään. Veltostunut iho, venyneet rinnat ja rypyt ovat kaikki huolet, jotka voidaan poistaa leikkauksella.

Tämä on haaste kaikille kypsille naisille, jotka haluavat vielä elää hyvää elämää, mutta fyysinen ulkonäkö alkaa vähitellen pettää. Rintojen kohotus implanteilla on tässä yhteydessä oivallisena apuna. Elämästä tulee nauttia loppuun asti!

 

Rintojen kohotus implanteilla: edut

  • Ulkonäkö paranee. Jos rintasi olivat ennen epäsuhtaiset tai venyneet, niin hoitotoimenpiteen jälkeen voit nauttia juuri sellaisesta ulkonäöstä kuin haluat. Tyytyväisyys omaan fyysiseen puoleen lisää myös yleistä tyytyväisyyttä ja auttaa keskittymään oman elämän muihin asioihin (jotka ovat usein myös tärkeämpiä, esim. perhesuhteet).
  •  Suhteista tulee laadukkaampia. Sekä sosiaalinen että ammatillinen vuorovaikutus paranee, sillä kohonneen itsevarmuuden ja suoristuneen selän ansiosta paranee automaattisesti myös kyky kommunikoida muiden kanssa erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tähän kuuluvat sekä ystävyys-, intiimi- että työelämän suhteet.
  • Elämänlaatu kohoaa. Edellisen kohdan ansiosta myös yleinen elämänlaatu paranee. Ihminen on sosiaalinen eläin. Haluamme tai emme, meidän suhteemme ympäröiviin ihmisiin määrittävät usein myös sen, miten hyvin voimme kulkea tiemme elämän läpi. Ketään meistä ei ole valmistettu teflonista, johon mikään kielteinen ei tarttuisi. Lue aiheesta tarkemmin aiemmasta blogikirjoituksestamme.

Rintojen kohotus implanteilla: riskit

Kaikkien muiden leikkausten tapaan rintojen kohotukseenkin voi liittyä monia riskejä. Internetin avaruuksissa on joka tapauksessa monia kauhukertomuksia. Tässä yhteydessä (kuten leikkausten yhteydessä aina) tärkeä on opiskellut ja kokenut kirurgi, joka tuntee ja hallitsee oman työnsä niin sanotusti unissaankin.

Tulee ehdottomasti ottaa huomioon, että jokaisen henkilön osalta oma vaikutuksensa on yksilöllisillä tekijöillä, jotka voivat vaikuttaa leikkauksen onnistumiseen. Nämä varmistetaan ehdottomasti leikkausta edeltävien konsultointien yhteydessä.

  • Arpikudos voi muokata implanttia ja vahingoittaa sitä. Tilanteen korjaaminen voi vaatia uutta leikkausta.
  • Rintojen leikkausta seuraava herkkyys, joka voi olla tilapäistä, mutta joka voi myös muodostua pysyväksi vaivaksi.
  • Nännin herkkyys voi muuttua. Kyseessä voi olla joko herkkyyden lisääntyminen tai väheneminen, joka voi vaikuttaa sukupuolielämään ja imettämiseen.

 

The Health Clinicin kirurgi tri Siim Simmon mukaan rintojen kohotus on suosittua niiden naisten keskuudessa, joiden rinnat ovat imetyksen tai vuosien vaikutuksesta venyneet. ”Välittömästi kohottamisen jälkeen rinnat ovat hyvin kiinteät. Usein jää sellainen vaikutelma, että kyseessä ovat rintaimplantit”, Simmo kertoo ja lisää, että rinta kuitenkin vajoaa vuodessa hieman luonnollisempaan muotoon, mutta ei koskaan leikkausta edeltäneeseen muotoon.

”Jos klinikan asiakas haluaa, että hänen rintansa pyöreä muoto säilyisi pidempään, kohotuksen yhteydessä tulisi myös asettaa rinnan alle implantti. Se varmistaa, että rinnan yläosa jää ryhdikkääksi lukuisiksi vuosiksi. Tämän implantin ei välttämättä tarvitse lainkaan olla iso, tärkeää on se, että pyöreä muoto säilyisi”, Simmo selvittää ja lisää, että ensin tulisi ehdottomasti tulla konsultointiin, jossa selvitetään, sopiiko tällainen leikkaus vai ei.

Lue aiheesta myös aiemmasta blogikirjoituksestamme.

Jos sinulla heräsi kiinnostus tai haluaisit saada tietää lisää, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä!