fbpx
rintojen kohotus ja suurennus

Enää ei ole kaukana se aika, jona me kaikki elämme vähintään 100-vuotiaiksi. Ja jos viivymme täällä maailmassa niin kauan, voisimme tehdä sen mahdollisimman laadukkaasti. Jotta terveessä ruumiissa olisi terve sielu, jotta myös elämän viimeisin vaihe sujuisi onnellisesti ja itseensä tyytyväisenä.

Naisille rintojen venyminen aiheuttaa harmia sekä iästä että geneettisistä syistä johtuen. Synnytys ja imetys ovat tässä myös merkittävässä asemassa. Miten olisi, jos tätä kaikkea voisi itse hallita? Seuraavassa aiheena on rintojen kohotus ja suurennus.

Kumpikin hoitotoimenpide pidentää sitä elämän arvokasta aikaa, jona tunnet itsesi kiehtovaksi, kauniiksi, itsevarmaksi ja arvokkaaksi. Niin kuljet aina selkä suorassa ja tyytyväisenä hymyillen.

 

Kenelle rintojen kohotus sopii?

  • Naisille, joiden rinnat ovat venyneet (synnytys, imetys ja/tai ikä);
  • Luonnon antamat rinnat, jotka ovat venyneet (riippuu genetiikasta ja ihon kimmoisuudesta);
  • Painon menetyksestä aiheutunut epäsuhta ja velttous.

Tässä yhteydessä on tärkeää korostaa, että rintojen kohotus ei tarkoita implanttien tai oman rasvan lisäämistä. Lue aiemmasta blogipostituksestamme ”Rintojen kohotus: 3 yllättävää hyötyä sekä siitä, millaiset ongelmat se ratkaisee.

 

Kumpi hoitotoimenpide valita?

Kun olet valinnan edessä, harkitse huolellisesti, mikä on lopullinen tavoitteesi. Yksi tärkeistä seikoista päätöstä tehdessä on se, millaisessa kunnossa rintasi tällä hetkellä ovat, ja sen lääkäri arvioi konsultoinnin yhteydessä.

Yhteenvetona pohdinta voisi olla seuraava: jos olet aina pitänyt rinnoistasi, mutta ne ovat vain venyneet viime aikoina, rintojen kohotus on oikea hoitotoimenpide juuri sinulle.

Jos sen sijaan et ole rintojesi muotoon eikä kokoon lainkaan tyytyväinen (lisäksi ne ovat venyneet), asialle tulee tehdä jotain. Ota elämänlaatusi omiin käsiisi ja pidennä sitä arvokasta aikaa, jona tunnet itsesi kauniiksi, kiehtovaksi ja arvostetuksi.

 

Tri Siim Simmon mukaan rintojen kohotus on leikkaus, joka voidaan suorittaa joko yhdessä rintojen suurennuksen kanssa tai ilman sitä. ”Kun naisen rinnat ovat venyneet, se aiheuttaa alemmuudentunnetta ja vaikuttaa itsevarmuuteen ja -tuntoon, ryhtiin ja myös asenteisiin. Kaiken kaikkiaan koko elämänlaatu kärsii”, Simmo selvittää ja lisää, että vaikka venyneet rinnat eivät puolisoa häiritsisikään, ne voivat häiritä erittäin paljon naista itseään.

 ”On olemassa kaksi mahdollisuutta”, Simmo vakuuttaa. ”Jos Sinulla on omaa rintakudosta riittävästi, rintojen kohotus riittää. Se tarkoittaa, että nänni nostetaan takaisin ns. oikealle paikalleen, liikaiho poistetaan ja rintakudos kiinnitetään rintakehään. Hyvin tehdyn leikkauksen tulos vaikuttaa välittömästi hoitotoimenpiteen jälkeen implanteilta. Noin kuuden kuukauden tai vuoden päästä rinnat pehmenevät ja tulevat luonnollisemmiksi. Jos halutaan, että kimmoisa tunne jäisi pysymään, tulee rinnan kohotuksen yhteydessäasentaa myös rintaimplantit.”

Heräsikö kiinnostus? Ota meihin yhteyttä!