fbpx
Rintojen pienennnys

Kukaan meistä ei voi valita, millaiseen kehoon syntyy ja millaisen perimäkokonaisuuden saa. Joku haluaa suuremmat, joku pienemmät rinnat, joku haluaisi sinisten silmien sijasta vihreät ja joku haluaisi jopa vaihtaa sukupuolta. Lääketiede on viimeisten vuosikymmenien aikana kehittynyt valtavasti. Onneksi voimme muuttaa fyysistä ulkonäköämme hyvin paljon ja enää ei tunnu mahdottomalta sekään aika, jolloin voimme säädellä vielä syntymättömän lapsen ulkonäköä ja kykyjä toiveemme mukaan. Tällä kertaa blogin aiheena on rintojen pienennys ja kaikki ne kiinnostavat ovet, joita tämä hoitotoimenpide monille naisille avaa.

Kenenkään meistä ei pitäisi kärsiä geeniarvonnan luomasta kehosta. Rakasta itseäsi. Suhtaudu itseesi kuin maalauskankaaseen. Anna kokeneen kirurgin luoda ulkonäkösi juuri sellaiseksi kuin sinä itse haluat. Joku viisas ihminen on joskus sanonut, että elämä on nauttimista varten. Joten nauttikaamme.

 

Rintojen pienennys: mitä oven takana on?

  1. Uusi ja kiinnostava ura. Uskallamme väittää, että rintojen pienennys avaa sinulle paljon uusia ja kiinnostavia ovia. Se voi olla esimerkiksi urheilu-ura, sillä liian isot rinnat haittaavat treenamista tai estävät lapsuudenhaaveen ‒ tanssijan ammatin ‒ toteutumista.On totta, että ammattimaiseksi olympiaurheilijaksi tai ammattitanssijaksi enää aikuisena ei ole yleensä mahdollista tulla, mutta sielulle pitkään kaivatun haaveen täyttyminen (toivotun toiminnan parissa toimiminen) on ainoastaan myönteistä. Ja tyytyväinen mieli tasoittaa tietä myös yleisen tyytyväisyyden kasvuun.
  2. Ei-toivotut katseet loppuvat. Pienemmät rinnat sallivat suuremman yksityisyyden julkisilla paikoilla liikuttaessa. Suuret rinnat herättävät väistämättä ei-toivottua huomiota. Ja näin sekä miesten että naisten taholta.
  3. Parempi terveys. Liian suuret rinnat aiheuttavat naisille myös fyysisiä vaivoja. Krooniset selkä-, niska- ja olkapään alueen säryt ovat tavallisia. Jatkuvasta hiertymisestä saattaa rintojen alle syntyä ihottumaa ja selkäranka saattaa kärsiä. Lue tarkemmin aiemmasta blogikirjoituksestamme.

 

The Health Clinicin kirurgi tri Siim Simmo kertoo, että rintojen pienennysleikkausta haluavat ennen kaikkea naiset, joiden päivittäistä elämää rintojen iso koko on alkanut häiritä. ”Aktiivista elämää viettävät nuoret naiset eivät voi isojen rintojen vuoksi juosta tai harrastaa urheilua, koska rinnat häiritsevät kehon tasapainoa. Edes kolminkertaiset urheilurintaliivit eivät usein auta.”

Tri Simmon mukaan venyneet rinnat aiheuttavat iäkkäämmille naisille paljon epämukavuutta. Sen vuoksi heille aiheutuu myös selkä-, niska- ja olkapään alueen särkyä. ”Kun olet nuori ja luustosi on vahva, täyteläinen rintamus ei aina vaivaa. Kuitenkin iän myötä luutkin heikentyvät ja selkäsäryt yleistyvät”.

 ”Suuret rinnat yleensä venyvät, joka häiritsee naisia vieläkin enemmän. Rintojen pienennysleikkauksen yhteydessä me myös aina kohotamme rintoja. Siten lyömme kaksi kärpästä yhdellä iskulla: hoitotoimenpide kiinnittää rinnat takaisin rintakehään ja kehon tasapaino tulee jälleen oikeaksi. Ennen leikkausta on aina mahdollista pohtia miten paljon rintakudosta poistamme ja millaista tekniikkaa käytämme”, Simmo kertoo ja lisää, että nuorempien naisten tulee ottaa huomioon, että leikkauksen jälkeen lapsen imettäminen ei välttämättä onnistu. Näin siitä huolimatta, että klinikka käyttää nuorempien henkilöiden osalta hieman erilaisia tekniikoita, jotka säilyttävät imetyskyvyn noin 50 prosentin osalta.

Tri Simmo muistuttaa vielä siitä, että leikkaukseen liittyvät arvet. ”Pääsääntöisesti arvet eivät häiritse naisia. Pikemminkin on kaduttu sitä, ettei leikkaukseen ole uskallettu tulla aikaisemmin”.

 

Heräsikö kiinnostus rintojen pienennystä kohtaan? Ota meihin yhteyttäja tule konsultointiin.