fbpx
rintojen pienennys hinta

Yleisesti vallitsevien kauneusihanteiden mukaan täyteläisempi povi on arvostettu. Naiset suurentavat, eivätkä pienennä rintojaan, sillä halutaan ennen kaikkea, että rinnat olisivat runsaammat ja kiinteämmät. Mutta kuten tiedetään, poikkeus vahvistaa säännön ja on olemassa sellaisiakin naisia, jotka kärsivät liian suurista tai omaan vartaloonsa nähden epäsuhdassa olevista rinnoista, sillä ne häiritsevät päivittäistentoimien hoitamista ja vahingoittavat myös terveyttä. Puhummekin viimeksi mainitusta aiheesta tämänkertaisessa blogipostituksessamme.

Rintojen pienennys on hoitotoimenpide, joka esteettisten arvojen lisäksi on yksi harvoista kosmeettisista hoitotoimenpideistä, joka voi toisinaan olla lääketieteellisesti suorastaan tarpeellinen. Esimerkiksi osalle naisista luonto on antanut niin suuret rinnat, että ne häiritsevät heidän päivittäisten toimiensa hoitamista.

 

Liian suurten rintojen aiheuttamat oireet:

  • Krooniset selän, niskan ja hartioiden kivut, jotka johtuvat rintojen massasta ja painosta. Myös rintaliivien olkaimet painuvat voimakkaasti syvälle olkapäihin ja aiheuttavat epämukavuutta ja särkyä. Yleensä krooniseksi katsotaan sellainen kipu, joka on kestänyt jo vähintään vuoden.
  • Rintojen alle syntyy ihottumaa, sitten ärsytystä ja siitä puolestaan tulehdus. Se johtuu jatkuvasta hiertymisestä, ennen kaikkea helteisellä kesäsäällä.
  • Selkäranka köyristyy. Liian suuret rinnat pakottavat ajan myötä kulkemaan yhä enemmän köyryssä, joka taivuttaa selkärankaa.
  • Raajojen parestesia eli tuntoharha, joka aiheutuu rintojen liian suuresta painosta.

 

Rintojen pienennyksen hinta on saatavaan hyötyyn nähden edullinen

Vaikka rintojen suurennuksesta puhutaan huomattavasti enemmän ja rintojen pienennys on lähinnä tuon maailmanlaajuisesti suositun hoitotoimenpiteen pikkuveli, on rintojen pienennys kuitenkin erittäin tarpeellinen leikkaus. Rintojen pienennyksen hintaon tässä yhteydessä pieni hinta maksettavaksi, sillä saavutettava hyötyylittää huomattavasti tuon summan. Ja tulos on pysyvä.

 

Kenelle rintojen pienennys voi olla hyödyllinen?

  1. Urheilijat. Ammattilaisurheilijoiden ja atleetikoiden menestyksekkään uran esteenä voivat olla liian suuret rinnat. Ne aiheuttavat epämukavuuden tunnetta ja rajoittavat parhaiden mahdollisten tulosten saavuttamista.
  2. Naiset, joilla on liian suuret ja/tai epäsuhtaiset rinnat. Selkäsärkyjen ja ryhtiongelmien lisäksi liian suuret rinnat aiheuttavat myös itsetunto-ongelmia. Keskimääristä runsaammat rinnat rajoittavat sitä, millaisia vaatteita naiset voivat käyttää ja herättävät usein ei-toivottua huomiota.

The Health Clinicin kirurgi tri Siim Simmon, joka on työskennellyt vuosia pohjoisnaapurien luona ja jolla on tällä hetkellä Viron suurimmat kokemukset rintojen pienennysleikkausten suorittamisesta, arvion mukaan kyseessä on rintojen suurentamisen jälkeen kysytyin rintaleikkaus. ”Rintojen pienennysleikkaus vaatii kirurgilta erittäin hyvää kolmiulotteisuuden eli ns. 3D-hahmottamista. Kyseessä ei ole pelkästään kauneusleikkaus, vaan elämänlaatua parantava toimenpide”, Simmo sanoo ja lisää, että suuret rinnat eivät ole naiselle vain raskaat kantaa, vaan niihin liittyy myös kroonisia selkä- ja päänsärkyjä, jotka ovat seurausta vuosien aikana kerääntyneistä jännityksistä niskanja olkapäiden alueella.

”Ihmiset kärsivät selkävaivoista rasittavien vuosien ajan ennen kuin tulevat leikkaukseen. Se tapahtuu usein korkeassa iässä, kun kivut ja epämukavuuden tunne ovat jo jättäneet ryhtiin syvän jälkensä”, Simmo kertoo ja vetoaa kaikkiin, että lääkärin konsultointiin kannattaa vaivojen ilmaantuessa ehdottomasti tulla viipymättä.

Heräsikö kiinnostus? Ota meihin yhteyttä!