fbpx
fat transfer

Haaveiletko suuremmista rinnoista, muodokkaammasta ja seksikkäämmästä vartalosta? Kun olet tyytyväinen vartaloosi, se näkyy ulospäin myös yleisestä olemuksestasi ja käyttäytymisestäsi. Muodokkaampi povi ja niiden myötä vahvempi itsetunto ja rohkeus saattaa laajentaa mahdollisuuksiasi sekä yksityis- että työelämässä, auttaa sinua löytämään mieleisesi kumppanin tai etenemään uralla.

 

Onko rintojen suurennusleikkaukselle vaihtoehtoja?

Koska rinnat koostuvat pääasiassa rasvakudoksesta, niitä ei ole mahdollista suurentaa luonnollista tietä. Treenaaminen voi tosin muuttaa rintoja hieman ryhdikkäämmiksi, mutta paremman fyysisen kunnon saavuttamisen myötä ja yleisen rasvaprosentin vähetessä saattavat rinnat jopa pienentyä – tästä ovat hyvänä esimerkkinä naispuoliset kehonrakentajat.

Osa naisista käyttää kohottavia rintaliivejä, mutta niin lujarakenteiset alusvaatteet voivat puristaa rintoja liikaa ja olla siten epämukavia. Vaikutelma muodokkaammasta povesta katoaa myös riisuutuessa.

Vaikkakin rintojen suurennuksen hinta saattaa olla sinulle merkittävä, suurennus on ainoa mahdollisuus saada haaveillut muodokkaammat ja suuremmat rinnat pysyvästi.

 

Sopisiko rintojen suurennus sinulle?

  • Ovatko rintasi veltostuneet, pienet tai erikokoiset?
  • Haluatko ryhdikkäämmät ja suuremmat rinnat tunteaksesi olosi omassa vartalossasi paremmaksi?
  • Oletko valmis käymään läpi leikkauksen isompien rintojen nimissä?
  • Onko rintojen suurennuksen hinta sinulle hyväksyttävä ja onko sinulla siihen varaa?

 

Mikä on rintojen suurennuksen hinta?

Rintojen suurennusleikkauksen keskihinta The Health Clinicalla on 3500 euroa. Hinta sisältää myös yhden yön sairaalassa, jossa seurataan potilaan leikkauksen jälkeistä tilaa.

Samalla tulee ottaa huomioon se, että rintojen suurennuksen hinta ei ole ainoa kustannus. Todennäköisesti sinun täytyy leikkauksen jälkeen hankkia myös uusia paitoja, puseroita, päällystakkeja jne. Meidän kokemuksemme mukaan tuo viimeksi mainittu pikemminkin ilahduttaa naisia – voit uudistaa vaatekaappiasi ja valita vaatteita, joissa olosi on miellyttävä ja jotka sopivat vartalollesi ihanteellisesti.

Lue lisää siitä, millaisia rintaimplantteja käytetään, miten leikkaus suoritetaan, miten valmistautua siihen ja millainen tulos on odotettavissa, tästä: rintojen suurentaminen.