fbpx

Pystyisitkö säästämään päivässä 3–4 euroa*? Todennäköisesti se ei olisi kovin hankalaa, vai kuinka? Ja jos sillä rahalla saisit haaveittesi vartalon? Sitten ei olekaan syytä pitkään harkita!

Pääosa niistä naisista, jotka ovat ryhtyneet rintojen suurentamiseen, ovat tulokseen erittäin tyytyväisiä ja myöntävät, että heidän elämässään alkoi aivan kuin uusi ajanjakso. Kun he aiemmin häpesivät vartaloaan eivätkä uskoneet, että joku voisi pitää siitä, he ovat leikkauksen jälkeen olleet sekä itseensä että suhteisiinsa tyytyväisiä. Kauan haaveiltu ulkonäkö muuttaa itsetuntoa ja käyttäytymistä, monet eivät koe vain parempaa parisuhdetta ja seksiä, vaan myös menestystä muissa asioissa, esimerkiksi työssä tai lasten kasvattamisessa. Rintojen suurennuksen hinta on leikkauksessa käyneiden mielestä ehdottomasti ollut sen arvoinen!

Leikkauksen tuloksista olemme kirjoittaneet lähemmin näissä artikkeleissa:
https://thehealthclinic.eu/suomi/rintojen-suurennusleikkaus-ainoa-hyva-vaihtoehto/, https://thehealthclinic.eu/suomi/rintojen-suurennus-onko-se-sen-arvoista/.

 

Millaisiin kustannuksiin tulisi valmistautua?

Rintojen suurennuksen hinta riippuu valituista implanteista ja siitä, mitä leikkauksen yhteydessä on tarkemmin tarpeen tehdä. Ennen leikkausta lääkäri pohtii potilaan kanssa kaikkia mahdollisuuksia ja selvittää, mitä hän suosittelee ja miksi. Kaikki kustannukset ovat tiedossa ennen leikkausta; sitä ei voi tapahtua, että jälkeenpäin puhutaan leikkauksessa ilmenneistä yllätyksistä, jotka nostivat hintaa.

The Health Clinic käyttää erittäin laadukkaita Motiva-, Mentor-, Allergan- ja Nagor-implantteja.

Rintojen suurennuksen hinnat ovat seuraavat:

  • Rintojen suurennus (Motiva-, Mentor-, Allergan- tai Nagor-implantit) 3.500 euroa
  • Rintojen suurennus (ergonomiset ja sirulla varustetut Motiva-implantit) 3.650 euroa
  • Rintojen kohotus ja suurennus 4.400 euroa
  • Rintojen kohotus ja suurennus (sirulla varustetut implantit) 4.550 euroa

 

Jos suosit osamaksua

Usein halu aloittaa uusi elämä on niin suuri, että leikkaukseen tarvittavan summan kertymistä ei malteta odottaa. Tässä hyvänä ratkaisuna on osamaksu.

Ilmeisesti helpointa on anoa lainaa omasta pankista. Mutta myös The Health Clinic tarjoaa osamaksumahdollisuutta. Medicreditin osamaksua voi anoa korkeintaan 6.000 euron määrässä, lyhennysaika on enintään neljä vuotta.

*Hakemalla Medicreditin osamaksua 48 kuukaudeksi määrässä 3.500 euroa, lyhennys on 102,08 euroa/kk, joka tekee kustannukseksi 3,4 euroa/päivä.