fbpx
rasvaimu

Rintojen suurentamisesta implanteilla lääkäreillä on yli puolen vuosisadan kokemus. Rintojen suurennusleikkaus kestää tunnin-puolitoista, komplikaatioita ilmenee harvoin, joten kyseessä on varsin turvallinen toimenpide. Monet naiset haaveilevat itselleen suuremmista rinnoista, samalla kun toiset kysyvät, että jos mies arvioi naista vain rintojen koon mukaan, onko hän lainkaan sellainen kumppani, jonka vuoksi kannattaa ponnistella?

 

Tärkeintä on itsetunto

On täysin mahdollista, että pelkästään naisen houkuttelevaan ulkonäköön perustuva suhde ei kestä kovin kauan. Kuitenkin lääkärit, jotka tekevät rintojen suurennusleikkauksia, tietävät myös tämän toimenpiteen todellisen syyn: halutaan tulla omissa silmissä kauniimmaksi, arvokkaammaksi, itsevarmemmaksi. Naiset, jotka ovat teettäneet rintojen suurennusleikkauksen, kuvaavat miten he yrittivät aiemmin peitellä vartaloaan sekä halusivat jäädä julkisissa paikoissa huomaamattomiksi, mutta nyt kulkevat ylväästi, selkä suorassa ja rinta edellä. Monet kokevat, että leikkauksen jälkeen heillä alkaa aivan kuin uusi elämä. „Itsetunto on täydellinen, näytän kymmenen vuotta nuoremmalta ja olo on todella mukava“, kertoo eräs nainen. „Rintojen suurennus on mielestäni ehdottomasti sopiva naisille, joilla on hyvin pienet rinnat. Esimerkiksi rannalla ja uimahallissa suihkussa käydessä on aivan toisenlainen tunne. Nyt minua hymyilyttää ajatus siitä, miten niin yksinkertaiset tilanteet aiemmin hermostuttivat.“

 

Treenaaminen ei auta

Toisinaan luullaan, että yhtä hyvin kuin rintojen suurennus auttaa myös tehokas treenaaminen. Aivan niin asia ei kuitenkaan ole. Treenaaminen voi tosin muuttaa veltostuneita rintoja kiinteämmiksi, mutta suuremmiksi se ei niitä juuri tee, sillä naisen rinta koostuu pääasiassa rasvakudoksesta.

 

Rintojen suurennus tarkoittaa myös parempaa seksiä

Mitä haluttavammaksi nainen itsensä tuntee, sitä enemmän hän pystyy myös nauttimaan seksistä. Tämä ei tarkoita sitä, että hän ei olisi aiemmin miellyttänyt kumppaniaan, pikemminkin kyse on siitä, kuinka vetovoimaiseksi nainen itse itsensä tunsi. Jos pienet rinnat häiritsevät naista itseään, ei ole mitään järkeä pettää itseään ”sehän ei ole lainkaan tärkeää“ -ajatuksella tai ”minut on luotu tällaiseksi, eikä sille voi mitään“ -ajatuksella. Helppo ja turvallinen ratkaisu on nykyään rintojen suurennusleikkauksen muodossa olemassa, mutta askel kohti uutta ”minää“ jokaisen naisen on otettava itse.

Lue lisää