fbpx
Увеличение груди

Jokaisen naisen anatomia ja fyysinen ulkonäkö ovat erilaisia. Kyseessä on geenien luoma kokonaisuus ja sen muodostumista ei voi itse ohjata. Sen sijaan voi muuttaa olemassa olevaa eli luonnon antamat geenit eivät enää nykyisin merkitse pakkotilannetta. Esimerkiksi rintojen suurennus on loistava apukeino omasta elämänlaadusta päätettäessä.

Rinnat voivat olla muodoltaan tai kooltaan erilaiset, lapsen imetyksen vuoksi menettäneet alkuperäisen elastisuutensa ja nännit voivat olla liian isot tai pienet ‒ ongelmia on erilaisia ja usein ne vaikuttavat heikentävästi naisen itsetuntoon ja itseluottamukseen. Tämä vaikuttaa huonosti myös kykyyn olla vuorovaikutuksessa muuhun yhteiskuntaan ja omiin läheisiin, sekä ehdottomasti seksuaalielämään, koska omasta kehosta koettu häpeä on yksinkertaisesti niin suuri.

 

Mitä rintojen suurennus on?

Rintojen suurennus tarkoittaa lyhyesti sanottuna sitä, että silikoni-implanttien avulla voi muuttaa rintojen muotoa ja kokoa. Silikonien hinta  saattaa tosin ensisilmäyksellä vaikuttaa varsin korkealta, mutta se on silti koko toimenpiteen arvioinen. Siitä, mitä silikonien hinta sisältää, kirjoitimme yksityiskohtaisesti aiemmassa blogipostituksessamme.

 

Millaisia etuja rintojen suurennus tuo mukanaan?

  • Psyykkinen voitto eli tunnet lopultakin olosi omassa kehossasi mukavaksi. Yleensä naiset ovat eläneet ”väärässä kehossa” jo vuosia. Usein varhaisteini-ikäisestä alkaen, joka puolestaan on vaikuttanut erittäin voimakkaasti heidän minäkuvaansa ja siksi myös normaaliin terveydelliseen kehitykseen ja sosiaaliseen kanssakäymiseen. Jos et koe olevasi sinut isesi kanssa tai et ole tyytyväinen rintojesi muotoon tai kokoon, ei elämäsikään voi olla täysipainoista.
  • Itsetunto kasvaa. Liian pienet tai oudon malliset rinnat vaikuttavat naisen itsetuntoon usein kylmän suihkun tapaan. Usein ei uskalleta käydä edes ystävättärien kanssa saunassa, puhumattakaan sitten intiimisuhteista oman kumppanin kanssa. Jos rintojen koko tai muoto on sinulle todellinen huolenaihe, rintojen suurennus voi huomattavasti parantaa itsetuntoasi, nostaa selkäsi suoraksi, tuoda hymyn kasvoillesi ja saada silmäsi sädehtimään ja antaa elämällesi aivan uutta hohtoa. Miltä itse sisälläsi tunnet, siltä näytät myös ulospäin.
  • Seksuaalielämän laatu ja taajuus paranevat. Kuten suurimman plastiikkakirurgian verkkoyhteisön, tieto- ja uutisportaalicom:n suorittamasta tutkimuksesta ilmeni, että tutkimukseen osallistuneista 61 %:n seksuaalielämä parani rintojen suurennusleikkauksen jälkeen huomattavasti.

The Health Clinicin plastiikkakirurgi tri Siim Simmon mukaan rintojen suurennus on kiistatta kaikkein yleisin plastiikkakirurginen toimenpide.

Erittäin todennäköisesti ei ole olemassa naista, joka ei olisi kuullut rintojen suurentamisesta tai ajatellut sitä vähintään hetken. Yleensä leikkaukseen menoa harkitaan vuosia, mutta minun kokemukseni sekä Virosta että ulkomailta osoittavat, että lähes 100 % asiakkaista on tyytyväisiä. Naisten itseluottamus kohoaa, he tuntevat itsensä naisellisemmiksi ja itsevarmemmiksi. Itseä ja omaa kehoa rakastetaan enemmän, vaatteiden valinta muuttuu monipuolisemmaksi ja lähtee siitä, mikä heille sopii, eikä siitä, mikä peittäisi ei-toivottuja kehonosia. Oikein valitut implantit ja taitava kirurgi takaavat sen, että muut eivät huomaakaan, että kyseessä ovat silikonit. Ainoa, mitä he näkevät, ovat kauniit, ryhdikkäät rinnat ja itseensä tyytyväinen nainen!

 

Lue lisää: ”Rintojen suurennus tietoisena valintana” ja 8 leikkausta seuraavaa vaihetta ja muutosta, ja mikäli mielenkiintosi heräsi, ota meihin yhteyttä!