fbpx
Silikoni-implantit

Silikoni-implantit ovat naisten keskuudessa edelleen suosittuja. Kyseessä on maailmanlaajuisesti kaikkein suosituin plastiikkaleikkaus. Ja näin naisten iästä ja ammatista riippumatta. Ja ymmärrettävistä syistä, sillä silikoni-implantit parantavat luonnon antamia epäsointuja, kohottavat naisten itsetuntoa ja tekevät elämästä paljon laadukkaampaa.

Kauneushoitotoimenpiteessä on kuitenkin monta vaihetta. Leikkauksen ja hoitotoimenpidettä edeltävän vaiheen lisäksi sinun tulee kiinnittää huomiota myös harkittuun ja johdonmukaiseen jälkihoitoon. Tietysti siksi, että haluttu tulos säilyisi mahdollisimman kauan.

 

Silikoni-implantit tasapainottavat fyysisen ja henkisen puolen

Mitä silikoni-implantit ovat ja millainen hoitotoimenpide on?

Yhteenvetona voisi sanoa, että kauneushoitotoimenpide tarkoittaa rinnan suurentamista ja sen muodon muuttamista pyöreän ja anatomisen implantin avulla.

 

Miksi hoitotoimenpide on hyvä?

Silikoni-implanteilla on esteettinen ja käytännöllinen arvo. Rintojen suurentaminen auttaa parantamaan sekä fyysistä ulkonäköäsi (rinnat ovat venyneet, niiden luonnollinen muoto ei miellytä yms.) että kohottamaan henkistä hyvinvointiasi (itseensä tyytyväisyys parantaa elämänlaatua).

 

Kenelle toimenpide sopii?

Hoitotoimenpide sopii kaikille naisille, jotka eivät ole tyytyväisiä rintojensa ns. alkuperäiseen muotoon tai kokoon. Samoin niille, joiden rinnat ovat vuosien tai synnytyksen seurauksena venyneet.

 

Millaisia implantteja käytetään?

Uusinta teknologiaa ovat kevyet B-Lite -implantit, joiden erityinen patentoitu silikonigeeli, jonka sisään on sidottu mikropallot, takaa jopa 30 prosenttia kevyemmän painon. Pienempi paino auttaa välttämään rintojen venymistä sekä selkä-, olka- ja niskasärkyjä.

Leikkauksen jälkeen rinnoissa ilmenee myös vähemmän kivuliaisuutta. Tämä auttaa sinua nopeammin palaamaan päivittäisiin toimiisi.

Käytämme The Health Clinicalla myös rintaimplantteja sellaisilta valmistajilta kuten Sebbin, Eurosilicone, Motiva, Polytech ja Nagor.

 

7 arvokasta neuvoa jälkihoitoon:

Jotta kauneus ja haluttu lopputulos säilyisivät mahdollisimman kauan, sinun tulee itsekin hieman panostaa asiaan. The Health Clinican kirurgi Siim Simmo jakaa siihen hyviä vinkkejä.

HUOM! Ensinnäkin pitää muistuttaa siitä, että kaikkia lääkärin antamia suosituksia tulee ehdottomasti noudattaa. Johdonmukaisesti ja huolellisesti.

 

  1. Tukirintaliivejä sinun tulisi käyttää vähintään kuukauden ajan ja vielä parempi olisi, jos käyttäisit niitä kolme kuukautta.
  2. Jos implantit asennetaan hoitotoimenpiteessä lihaksen alle, et saisi kahden viikon aikana nostaa käsiäsi olkapäitä korkeammalle.
  3. Jos sinulla on pieniä lapsia, et saa ottaa heitä syliisi neljään viikkoon.
  4. Urheilulliset elämäntavat ovat tosin erittäin tärkeitä, mutta silikoni-implanttien asentamisen jälkeen et silti saisi käydä kuntosalilla ainakaan neljään viikkoon.
  5. Säännölliset kävelylenkit ovat aina vain hyödyksi. Ne kohottavat yleistä jänteyttä, tarjoavat kohtuullista liikuntaa ja stimuloivat verenkiertoa.
  6. Pyri leikkaushaavan hoidossa välttämään haavanhoitotuotteita koskevaa liioittelua ja anna haavan mieluummin parantua itse.
  7. Vähennä tupakointia tai lopeta se kokonaan.

 

Lue ehdottomasti siitä, miten rintojen suurennus pidentää elämäsi arvokasta aikaa ja parantaa kaikin puolin elämänlaatua!

Jos kiinnostuit silikoni-implanteista, ota meihin ehdottomasti yhteyttä!