Suositukset

Abdominoplastia oli iso leikkaus, mutta kaikki meni todella hyvin. Pitkä kotimatka jännitti niin kuin leikkauskin, mutta sekin meni hyvin. Yllättävän vähän oli kipuja, eikä lääkkeitä tarvinnut syödä paljoa. Leikkauksesta on jo kuukausi. Vielä on turvotusta, mutta olen jo nyt todella tyytyväinen. Suosittelen lämpimästi kaikille joilla raskauksien jälkeen vatsalihakset eivät palaudu yhteen tai laihtumisen takia on ylimääräistä nahkaa harmina. Menisin uudestaan jos tarvetta ilmenee.

Kirsi / Abdominoplastia sekä napatyrän poisto

 

Tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin. Kiitos hyvästä kokemuksesta. Mahdollisesti voimme nähdä tarpeen tullessa uudelleen.

Satu / Rasvaimu

 

Hyvin ammattimainen, lämminhenkinen ja ystävällinen sekä myönteinen koko prosessi. Suurkiitos!

Kati / Mahalaukun pitkittäinen resektio (Gastric Sleeve)

 

Oli todella hyvä vastaanotto heti satamassa oltiin vastassa .Se loi turvallisuuden tunnetta. Henkilökunta on ammattitaitoista ja tuli tunne ,että on osaavissa käsissä.

Katja / Mahalaukun pitkittäinen resektio (Gastric Sleeve)

 

Olen todella tyytyväinen koko toimintaan ja leikkauksen tuloksiin! Kaikki meni todella hyvin ja kipuja ei ollut juuri nimeksikään 🙂

Miia / Rintojen suurennus

 

Olen tyytyväinen, lopputulos on tosi hyvä!

Branimir / Nenäleikkaus

 

Kaikki sujui hienosti. Henkilökunta ja hoito aivan suurenmoista. Suosittelen lämpimästi. Jos tulee tarve toimenpiteeseen, valitsen ehdottomasti the healt clinic! 🙂 

Heidi / Nenäleikkaus

 

En osannut jännittää toimenpidettä kovasti etukäteen. Leikkaus meni hyvin. Kivut olivat leikkauksen jälkeen aika kovat, mutta sain niin hyvät kipulääkkeet, että kivut lähtivät lähes kokonaan pois. Vietin kolme päivää sairaalassa ja kotimatka sujui saattajan turvin hyvin. Nyt leikkauksesta aikaa puolitoista kuukautta ja olen niin onnellinen tästä uudesta vatsastani. Leikkausarpi on erittäin siisti, luulen että näkyviin ei jää juuri minkäänlaista jälkeä. En olisi uskonut että vatsasta tulee niin kaunis. Kiitos vielä hyvästä palvelusta. Kyllä on hintansa väärti! Suosittelisin ehdottomasti. Käyn Health Clinicin kautta korjauttamassa rintani myöhemmin. 

Eveliina / Vatsan muotoilu

 

Olin todella jännittynyt ennen leikkaukseen menoa, mutta kaikki hoitui niin hienosti ettei paikan päällä tarvinut enään jännitellä! Paljon kiitoksia 🙂

Miia / Nenäleikkaus

 

Olen ollut Sleeve laihdutusleikkauksessa Tallinnassa maaliskuun lopussa. menin edellisenä iltana Tallinnaan ja satamasta sain kyydin sairaalaan. Pääsiäisviikko lyhensi arkiviikkoa ja siksi olin jo edellisenä päivänä saapunut paikalle. Aamulla aikaisin kävin laboratoriokokeissa ja sydänfilmissä. vastaukset tuloksista saatiin aamupäivän aikana. Olin ennen leikkausta ollut ene-dietillä n.3 viikkoa. Itseäni pelotti eniten gastroskopia, mutta turhaan pelkäsin. se tehtiin minulle ennen leikkausta, nukutuksessa joten en asiasta mitään tiennyt. Heräsin tarkkailussa, kipuja ei juurikaan ollut. Kylmä kylläkin, mutta se johtui anestesialääkityksestä ja myös oksentaminen. Mutta en oksentanut kuin kerran.

Minua on leikattu ennenkin ja tiesin kylmyyden ja pahanolon johtuvan anestesialääkityksestä. Olin tarkkailussa illan ja yön. Alkuyöstä nousin ylös ja kävin vessareissut. Kipuja jonkun verran, mutta sain kipulääkettä. Missään vaiheessa kivut eivät olleet sietämättömiä. leikkaus oli maanantaina iltapäivästä, huoneeseen siirryin tiistai-aamuna. Kotiin lähdin kiirastorstaina ja jaksoin hyvin kävellä matkat satamassa ja minulla on kotimatkaa vielä Helsingistäkin n.tunnin ajon verran kotiin. Pääsiäisen lepäilin ja pääsiäisen jälkeen aloitin kevennetysti työt. Välttelin nostamisia, mutta hyvin jaksoin normaalia toimistotyötä. sairaslomaa oli 2 viikkoa, mutta viikko riitti. Leikkauksen jälkeen hankalinta opetella syömään usein, pieniä annoksia. alussa jouduin oksentamaan muutaman kerran, mutta ei enää. nyt leikkauksesta kulunut 5vkoa ja paino laskenut -10kg leikkauksesta. Jos olisin tiennyt leikkauksen “helppouden” olisin hakeutunut jo aikaisemmin operaatioon. 

Karoliina / Mahalaukun pitkittäinen resektio (Gastric Sleeve)

 

Minusta huolehdittiin alusta loppuun asti hyvin. Toiminta asiallista. Lääkäri ja hoitaja Suomessa kehuivat leikkausjälkeä erittäin hyvin tehdyksi. Olen tyytyväinen saamaani hoitoon ja tulokseen. 

Pirita / Vatsan muotoilu

 

Olen tyytyväinen viestintään, kaikki järjestelyt sujuivat todella hyvin ja ystävällisesti ja kohteliaasti. Ja lääkärit ja hoitajat olivat osaavia ja päteviä.

Tarja / Mahapantaleikkaus

 

Leikkaus ja toipuminen on sujunut hyvin ja ilman komplikaatioita. Olen tyytyväinen leikkaukseen.

Jasmin / Mahalaukun pitkittäinen resektio (Gastric sleeve)

 

Pelkoni otettiin tosissaan ennen leikkausta …=)sain rauhottavaa lääkettä ja se auttoi. Tulos on oikein hyvä ja parantuminen on ollut nopeaa. Minkäänlaisia ongelmia ei ole ollut. Ei ole ollut turvotusta ,ei mustelmia. Olo oli todella epämukava kotimatkalla. Suosittelen hyttiä laivamatkalle ja tukihenkilön ottamista mukaan, onhan leikkaus iso.

Kirsi / Vatsan muotoilu

 

Hei vaan! Suuret kiitokset Teille kaikille, leikkaava lääkäri Rein Adamson, nukutuslääkäri, koko leikkausalihenkilökunta, Kristo Saaritse ja Sandra! Leikkaus onnistui oikein hyvin, hoito ja palvelu oli erinomaista, ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen:) Olen suositellut teitä ystävilleni, ja yritin myös laittaa nettiin keskustelupalstalle suosituksen, mutta en osannut. Toivotan Teille kaikille hyvää alkavaa talvea 2012, ja onnea ja menestystä omaan elämäänne:) Olette auttaneet kovasti että yhden naisen elämänlaatu on tullut paremmaksi.

Rajja / Rasvaimu

 

Oli todella korkeatasoista työtä Teidän sairaalassa ja miellyttävä käydä.
Todella työhönsä paneutuva lääkäri Rein Adamson. Kunnioitukseni hänelle lääkärinä ja ihmisenä.

Kiitoksia kaikille Teille !
Yst.terv.  Erkki

Erkki / Rasvaimu

 

Hyvä tohtori Adamson!

Anteeksi etten ole aiemmin ilmoittanut itsestäni. Syynä on tyypillinen eläkeläisen kiire!

– Niin kun muistelen oloani siellä Mustamäen sairaalassa, olen hämmästynyt, miten hyvin ja helposti kaikki järjestyi. Oli mukava seurata erilaista osastokulttuuria, se ei ollut parempi/pahempi kuin Suomessa. Se oli erilaista. Sinä itse olit mukava yllätys: kuunteleva ymmärtäväinen etkä vitkutellut asioita. Oli ihanaa kun joku lääkäri ymmärsi ongelmani eikä tyrmännyt heti ikäni vuoksi.

Itse leikkaus meni todella hienosti! En ollut minuuttiakaan kipeä- USKOMATONTA- ja vatsani ja suolistoni toimi heti hyvin. En kovin paljon edes valikoinut ruokiani leikkauksen jälkeen, koitin vaan pureskella hyvin ja syödä pieniä suupaloja

Nykyään voin syödä mitä vaan, mahalaukku kyllä ilmoittaa täyttymisestään. Ainoa huolenpito on, etten ahmi tai nieli liian hätäisesti. Makean syönti on myös vähäistä koska syystä tai toisesta siitä tulee huono olo

Paino on huvennut n.-30kg, hurraa ja itsetuntoni on kohentunut pilviin. Oman vartalon käsittäminen on aika vaikeaa, vielä auttamattomasti ostan liian suuria vaatteita.

Vielä; Löysimme vastaanottosi netistä ja sähköposti toimi loistavasti. Käyntiaika Tallinnaan tuli pian ja koko homma kävi nopeasti. Henkilökunta oli ystävällistä, erityisesti jäi mieleeni taitava nukutuslääkäri (suunnitteli nukutuksen hienosti. Ensimmäisen kerranelämässäni en ollut kipeä herätessäni. Ja minut on leikattu sentään 10 kertaa).

Olen todella kiitollinen sinulle elämäni paranemisesta. Luulen, että joudut n.1-2vuoden kuluttua, auttamaan minua vatsanahkamakkaroiden poistossa-jos sopii?

Kaikkea tietysti voit käyttää vapaasti ja siksi laitan vielä Suomen puhelinnumeroni jos joku suomalainen harkitsee sinulle tuloa ja haluaa lisätietoja.

Kiitos vielä kerran ja hyvää syksyä sinulle ja perheellesi! Jos tulet Suomeen lomailemaan tiedät mistä saat yösijan. Ai niin, Kristo Saariste oli tosi ystävällinen ja altis kuljettaja ja herttainen. Terveisiä myös hänelle.

T:Maria

Maria / Mahalaukun ohitusleikkaus

 

What a beautiful city and what excellent care. I would recommend.

Emmi / Gastric Balloon / UK

 

Hospital staff was good. Surgeon very friendly and professional..operation went very smoothly and one day after care was very good. Generally atmosphere in the hospital very calm and positive. 

 Nino / Breast enlargement / Netherlands

From the beginning of my search for a surgeon for my gastric sleeve resection I was drawn to the Health Clinic in Estonia. Very professional from start to finish. Dr Rein Adamson is an excellent surgeon also his team of dedicated nurses. I would also like to thank Michael and Sten for looking after me so well. Many thanks.

 Jeana / Gastric Sleeve / UK

I went to Tallinn this winter to get a rhinoplasty and I have to say I was amazed by the hospitality and cultural richness of the place. The Health Clinic offered me an unforgettable experience combining the professional medical service with a chance to see the wonderful sights of Tallinn and try the local traditions. The operation went very well, hospital was spotless and the doctor really took the time to understand what I wanted and I am very pleased with the results. Very thoughtful personnel and friendly city.

Andreaa / Rhinoplasty / Spain

My communication with Mihkel was great. I was taken good care from day one of arriving and I would absolutely recommend their services. 

Anne May / Gastric Plication / Norway

I am one month past the procedure. Results seem good, although final results will be a few months from now. Everything went very smoothly and as expected.

Michael / Liposuction / USA

I found the team in Tallin super efficient. Fantastically well organised, from the surgeon to the nursing team, I found the treatment given to me was calm, organised, professional, expertise in surgery from my consultant. I am impressed.

Lynette / JIB Revision to Gastric Sleeve / UK

I was greeted at the airport by a member of the The health clinic Team. The service was 100% positive, the staff were extremely nice and the doctors were excellent. 

Therese / Breast Enlargement / Norway

I liked it in Tallinn, and if I had known about all the shopping Centres and spa…I would taken som more money and swimsuit with me.

Rita / Breast Enlargement / Norway 

My surgical experience in Estonia was great. The entire procedure was pain-free. It is shameful that I had to leave my own country to get the help I needed, especially being a veteran of the US Army; where I had injured my knee. In  any event, I am very grateful that I was able to get my knee fixed.

Dr. Rahu did a great job and took the time to explain to me my diagnoses and what he did in the operation. He also gave me detailed advice for rehabilitation. I have to say that he spent the time to ensure I received the best treatment and care I needed. You don’t receive that in America. The doctors here spend two minutes and I don’t know if they really fully examine the problem. The service here is variable.

However, I am well satisfied with the care I received in Estonia. I would recommend to anyone who needs medical care to go there. The care was good, the facilities seemed to be up to par with technology, clean, modern, and affordable.  Given the amount of work that was done on my knee, I was required to stay for two weeks after the operation, due to flight risks and a minor complication which was expected with the ganglion removal. Having family there, it was even more affordable.

For anyone, I would recommend scheduling a vacation, getting the work done, and then resting somewhere for two weeks. Estonia is beautiful in the summer. It would be challenging to do some things on crutches, but even so, there is a lot an individual can experience while recovering.  I have some suggestions:  boat trip or fishing charter in lake peipsi or baltic sea, van tours for small groups to the castles, cultural festivities, and nature rides in the country.

Thank you for all of your help.

Misha / Knee Arthroscopy / USA

I just want to thank you for everything. I am back home and trying to get some rest after the procedure. Both my husband and me were very impressed with the surgeons, clinic, and our hotel. Many thanks.

Emma / Gastric Balloon / UK
I will never do any operations anywere else. perfekt 10. good service and good doctors.
 Therese / Breast Enlargement / Norway
Came here after searching for best place for treatment on internet. Fantastic service. Surgeon and hospital first class and came out of the place pain free for the first time in almost 5 years.
David / Knee Surgery / UK

After doing some reading, I wanted to get a set of blood tests to determine certain hormone and vitamin levels.  I used The Health Clinic’s services to get these blood tests.  I’m a US Citizen working in Helsinki.  Some of these tests are not covered by my insurance, and scheduling them while working abroad is difficult.  So I decided to try to get them on my own.

I found The Health Clinic on line.  While they didn’t advertise this specific service, the web site said if there was some other medical procedure, to contact them.  So I wrote and asked them about it.

The price seemed reasonable (I think its about 1/4 the price in the states) and the service was absolutely fantastic.  I interacted with Mihkel via email and Christo took care of me in Tallinn.  Both were pleasant and helpful.  I was picked up and driven to the laboratory and dropped off where I wanted afterwards.  Christo spoke English extremely well, making the trip easy (I do not know Estonian).  He particularly paid attention to make sure I was comfortable while working with the staff of the lab and offered to help me generally with getting around Tallinn.

After making a few lifestyle adjustments and doing more research, I’m planning to get another set of blood tests from The Health Clinic in the fall.

William / Blood Screening / Finland