fbpx

Suositukset

Suositukset

LIHAVUUSLEIKKAUKSET (klikkaa, että lukea lihavuusleikkauksien palautteita)

 

PLASTIIKKAKIRURGIA

Olen parantunut tosi hyvin, leikkaushaavan ja navan kanssa ei ole ollut mitään ongelmia. Olen niin kiitollinen Simmolle leikkauksen tuloksesta jo nyt vaikka on vielä turvotusta. Oikean kirurgin valitsin leikkaukseeni, en täydellisempää vatsaa olisi voinut toivoa edes unissani. Olen saanut itsetuntoni takaisin ja odotan kesää innolla uuden ihanan vatsani kanssa. Minulla on vain hyvää sanottavaa the health clinicistä ja Siim Simmoa voisin ylistää koko maailmalle kyllä niin hyvän työn teki. 

Niina / Abdominoplastia ja rasvaimu

 

Iso, iso kiitos Maarja-Liisalle, vastaat nopeasti, kyselet miten voidaan, olet kiinnostunut asiakkaistasi  – aidosti. Olet esimerkillisen hieno ihminen! Tri Simmo on hyvä leikkaamaan, arpi on huomaamaton ja kaunis, teit parhaasi!

Piia / Rintaimplanttien vaihto / rintojen suurennus

 

Kaikki sujui mutkattomasti ja potilaskoordinaattorin kanssa oli helppo neuvotella, suunnitella ja kommunikoida, sekä sain vastauksen kaikkiin kysymyksiini. Kirurgi oli ymmärtäväinen ja ammattitaitoinen sekä kuunteli toiveitani toimenpiteeseen liittyen.

Guinevere / Rintojen pienennys ja kohotus

 

Kiva saada palvelua suomeksi. Kirurgi oli ammattilainen ja miellyttävä. Sairaala oli hieno. Sain hyvin ja nopeasti apua kun haava hieman repesi. Leikkaus oli yllättävän edullinen ja hyvä että kaikki kuului hintaan. Lopputulos on todella hyvä!

Elina / Yläluomien kiristys

 

Kaikki meni erittäin hyvin. Asiakaspalvelu ja yhteydenpito oli ensiluokkaista. Olen nyt paljon itsevarmempi vartalostani koska vartaloni muoto on parempi. Voin myös käyttää erilaisia vaatteita kuin ennen joka on ihanaa. Enää en häpeä keskivartaloani niinkuin ennen. Tällä operaatiolla on ollut iso vaikutus itsetuntooni.

Ida / Rasvansiirto pakaroihin

 

Olen tosi tyytyväinen valintaani, palvelu oli tosi hyvää ja kaikki järjestelyt sujuivat mutkattomasti. Viesteihin ja kaikkiin kysymyksiin vastattiin nopeasti ja kattavasti. Kaikki henkilökunta oli ystävällistä ja Siim Simmo on huippu työssään! Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen.

Ida / Rintojen suurennus

 

Koko rintojen suurennus-prosessista minulla on pelkkää positiivista sanottavaa! Minulle valittiin Polytech 320cc anatomiset implantit lihaksen alle. Ajan sain nopeasti, valmistelujen ja leikkauspäivän organisointi oli jouhevaa ja minulla oli sellainen olo, että olen kokeneissa käsissä. Lähdin Viroon yksin, mikä aluksi pelotti, mutta leikkauspäivänä olin jo niin keskittynyt tulevaan, etten jännittänyt juuri lainkaan enää. Huonetoverina oli onneksi toinen suomalaisnainen, joten saimme myös vertaistukea toisiltamme. Leikkauspäivän jälkeen olin 2 vrk todella kipeä ja toipilas, mutta tilanne helpottui muutaman päivän jälkeen ja olin sairaslomalla yhden viikon. Kolmen viikon ajan toimin varovaisemmin, sen jälkeen aloin pikku hiljaa taas esim.siivoamaan kotona yms. Selällään nukkumiseen kahdella tyynyllä tottui hyvin äkkiä, koska se oli ainoa asento missä pystyi nukkua. Lopputulokseen olen ollut tyytyväinen, ja nyt 2 kk jälkeen arvet ovat siistit, ja voin toimia ja olla jo aivan normaalisti. Todella hyvä kokemus!

Jaana / Rintojen suurennus

 

Koko prosessi (rintojen suurennus) sujui hienosti. Leikkauksesta on nyt kulunut kuukausi ja toipuminen on mennyt odotettuakin paremmin. Olen tyytyväinen tulokseen jo nyt, vaikka se tulee tästä varmaan vieläkin paranemaan.

Sari / Rintojen kohotus ja suurennus

 

En osannut edes odottaa näin upeaa tulosta! Tri Simmo otti suunnittelussa huomioon fyysisen työni ja harrastukseni, joten implantit eivät häiritse millään tavalla rankassakaan urheilussa. Lisäksi hän osasi katsoa implanttien koon ja muodon, joka sopii vartalooni ja toiveisiini täydellisesti. Tämä oli minulle jo toinen käynti klinikalla ja aikaisemman käynnin perusteella minulle oli itsestään selvää, että voin luottaa The Health Cliniciin jatkossakin. Turvallisuus, ammattitaitoisuus ja luotettavuus näkyy läpi koko prosessin, henkilökunta ja yhteyshenkilöni Maarja-Liisa olivat erittäin huolehtivia. Kiitos klinikan väelle ja Maarja-Liisalle että teitte jälleen käynnistäni miellyttävän ja Kiitos Tri Simmolle uusista, täydellisistä rinnoistani!

Terhi / Rintojen suurennus

 

Kaikki meni osaltani todella hyvin pandemia-tilanteesta huolimatta. Kirurgin kokemus herätti luottamusta jo ennen leikkausta tällaiselle kokemattomalle potilaalle. Aikataulut sovittiin jouhevasti ja sähköposteihin vastattiin nopeasti. Itse leikkaus onnistui mielestäni oikein hyvin.

Satu / Rintojen kohotus

 

Minua jännitti hirveästi leikkaus ja sen jälkeiset kivut, mutta sektion kokeneena, niin kivut olivat samanlaisia, mutta kesti alle viikon. Leikkaus sujui todella hyvin ja minua hoitavat hoitajat ja leikkaava lääkäri Tri Siim Simmo olivat todella osaavia.
Leikkauksesta nyt kulunut kuukausi ja tulokset ovat huikeita 🙂
Mahdollisesti myöhemmin käyn vielä korjauttafassa rintani.

Elina / Vatsan muotoilu, napatyrän poisto ja rasvaimu

 

Kokemus oli sujuva ja hyvä. Voisin tulla toisen kerran kokemuksen perusteella. Paluu laivalla hytin kanssa oli miellyttävä. Otin lähtiessä kipulääkettä, niin se auttoi kotimatkalla.

Satu / Rasvaimu ja alaluomien kiristys

 

Kaiken kaikkiaan oli todella hyvä kokemus. Jännitin jonkin verran mutta se alkoin laueta kun juttelin lääkärin kanssa trii Siim Simmo myös Maarja-Liisa Liil kanssa, kaikki sujui niin kuin oli sovittu. Leikkaus on nyt yli kuukausi ja täytyy kyllä sanoa, että olen kyllä aika tyytyväinen. Muutos kyllä huomaa olen pepusta iloinen rasva ei lähtenyt pois. Kiitän hyvästä hoidosta kirurgeja sekä henkilökunta. Todellakin tulen tänne uudelleen jos on muutta korjattavaa 😊

Tania / Rasvansiirto pakaroihin

 

Olin itse abdominoplastia leikkauksessa, mikä onnistui todella hyvin. Kiitos siitä kuuluu kirurgi Rein Adamssonille! Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ennen leikkausta ja sairaalassa ollessa. Matkat oli hoidettu valmiiksi sairaalaan ja sieltä pois. Suuret kiitokset henkilökunnalle sekä erityiset kiitokset potilaskoordinaattorille Maarja-Liisa Lillille!

Tanja / Vatsan muotoilu

 

Toipuminen on sujunut hyvin. Arpi on siisti, tosin sen pituus ja operaation suuruus yllätti minut. Kirurgi oli mukava, huumorintajuinen. Minä olen jo 70v ja suoraan sanoen olen enemmän kuin tyytyväinen, olen suorastaan onnellinen. Entisen roikkuvan remppavatsan tilalle on tullut litteä upea vatsa. En olisi uskonut. Olisin tyytynyt vähempäänkin. Kiitokset kirurgille.

Lea / Vatsan muotoilu ja rasvaimu

 

Leikkaus ehti jännittää, mutta kaikki meni hyvin. Sain laivaliput, minua oltiin Tallinnassa vastassa ja potilaskoordinaattori ajoi minut sairaalaan jossa leikkaus alkoi parin tunnin sisällä. Kirurgi kävi luonani suunnittelemassa tulevan nenäni muotoa, ja hän osasi heti nimetä mitkä kohdat nenässäni olivat tavallisesta poikkeavia. Hän myönsi leikkauksen olevan haasteellinen epätavallisen nenämuodon vuoksi, mutta nyt vino ja leveä nenäni (nenänvarresta asti leveä ja siitä vielä levenevä nenänpää) on suora ja sievä, normaali. Todella luonnollista jälkeä, kiitokset Saarts!

Nina / Nenäleikkaus

 

Olen tyytyväinen lopputulokseen sekä asiointi sujui mutkattomasti.

Jessica / Rintojen suurennus

 

Kommunikoimti health clinicin kanssa oli nopeaa ja vaivatonta. Konsultaatio ja leikkauspäivä oli hyvin valittavissa. Sairaalassa hoitajat puhuivat englantia ja suomea. Kaikki sujui ongelmitta, kuljetukset satamasta sairaalaan ja toisin päin. Health clinicistä on myös oltu useamman kerran yhteydessä ja kyselty, kuinka voin. Toipumisesta nyt vähän yli kuukausi ja tuloksia alkaa näkymään. Olen todella tyytyväinen kokonaisuudessaan ja aion jatkossakin käyttää heidän palveluitaan.

Isabel / Rasvaimu

 

Olen todella tyytyväinen leikkaukseen Health clinicin kautta. Asiakaspalvelu on ollut ystävällistä ja vastauksia on saanut nopeasti sekä ennen että jälkeen leikkauksen. Leikkaus sujui hyvin, klinikalla oli viihtyisää ja henkilökunta ystävällistä. Paraneminen on sujunut paremmin kuin osasin kuvitellakkaan ja lopputulos on kaunis, olen erittäin tyytyväinen päätökseeni ja tähän kokemukseen.

Jenni / Rintojen suurennus

 

Kokemuksena sanoisin, että oli parempi kuin mitä odotin.

Merja / Rintojen pienennys

 

Olen ollut tyytyväinen palveluun. Olen saanut vastaukset mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin ennen ja jälkeen leikkauksen. Kirurgin kanssa pääsimme hyvin yhteisymmärrykseen siitä mitä halusin lopputulokselta ja vaikka toipuminen on vielä kesken, en voisi olla tyytyväisempi tulokseen.

Hanna / Rintojen suurennus

 

Kokemus oli kaikkiaan erittäin positiivinen ja suosittelen Health Cliniciä kaikille, jotka harkitsevat heidän tarjoamiaan toimenpiteitä.

Anna / Vatsan muotoilu

 

Kannatti uskaltaa ja investoida! Prosessi konsultaatiosta rasvaimuun ja jälkitarkastukseen sujuva ja minut hyvin huomioiva. Iso kiitos Tri Simmolle, Maarja-Liisalle ja The Health Clinicin henkilökunnalle. Iloitsen päivittäin rasvaimun tuloksista!

Terhi / Rasvaimu

 

Leikkaus sujui kaikin puolin hyvin. Samoin kahden päivän hoito klinikalla. Myös laivamatkojen järjestely ja klinikalle kuljetus ja sieltä pois sujuivat hyvin. Kokemus kokonaisuudessaan oli kohdallani onnistunut.

Kari / Nenäleikkaus

 

Abdominoplastia jännitti ja pelotti etukäteen, mutta kaikki pelot osoittautuivat turhiksi. Hämmennystä herättää lähinnä se, miten hyvin kaikki sujui. Etukäteen olin pelännyt kipua ja matkustamista leikkauksen jälkeen, mutta turhaan. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen, vatsa on litteä ja napa siellä missä pitääkin ja vieläpä kauniin pyörenä. Yhteydenpito potilaskoordinaattorin kanssa sujui hyvin ja ongelmia ei ollut missään vaiheessa. Oma kokemukseni The Health Clinicin toiminnasta ja Siim Simmon käden jäljestä on hyvät ja ainoa mikä harmittaa on se, että harkitsin niin pitkään toimenpiteeseen menoa:)

Piia / Vatsan muotoilu

 

Varmasti kertoo paljon kun sanon että olen saanut elämäni takaisin teidän ansiostanne! Jos ikinä vastaavaa leikkausta tarvitsen, käännyn taas puoleenne!

Eeva / Vatsan muotoilu

 

Kaikki sujui ihan hyvin!

Owe / Yläluomien kiristys

 

Hyvä kokemus. Sain hyvää hoitoa jäi positiivinen mielikuva. Toipuminen on ollut aika helppoa olen tyytyväinen.

Minna / Vatsan muotoilu

 

Minusta pidettiin alusta loppuun saakka erittäin hyvää huolta. Rein Adamson on erittäin osaava ja miellyttävä. Jälkitarkastus järjestyi kätevästi Helsingissä. Kiitos, olen todella tyytyväinen kokonaisuudessaan!

Miia / Vatsan muotoilu

 

Nouto satamasta erittäin mukava ja yhteyshenkilön kanssa oli helppo hoitaa asiat. Henkilökunta puhuu hyvää suomea tai englantia. Järjestelyt toimivat hyvin kaikinpuolin. Olen myös tyytyväinen siihen että sain mitä halusin eikä mielipiteeni pyritty vaikuttamaan. Rinnat ovat juuri niin suuret kuin halusin ja muoto on kaunis. Lopputulos on todella hyvä ja harmittaa vain etten tehnyt tätä aikaisemmin! Tietoa sain aktiivisesti kysymällä, itse kannattaa ottaa selvää mahdollisimman paljon ja kysyä kaikki mikä mieltä askarruttaa. Lopputulos on erittäin hyvä ja arvet todella siistit. Hinnoittelu selkeää kun kaikki kuuluu pakettihintaan ja helppoa kun liivitkin saa klinikalta eikä itse tarvitse ostaa. Olen todella tyytyväinen siihen miten kaikki on sujunut tähän mennessä.

Satu / Rintojen suurennus 

 

Koko matkan ajan kaikki sujui loistavasti. Missään vaiheessa en kerennyt edes jännittämään operaatiota sillä henkilökunta toimi niin hyvin. Lopputulos on paras mahdollinen ja haavani paranivat nopeasti/ovat todella siistit.

Laura / Rintojen suurennus

 

Minulla on tietoja/kokemusta Brasiliasta jossa leikkauksen jälkeen suositellaan yksilöllisiä laadukkaita tukiasusteita käytettäväksi. Leikkauksen jälkeen sain tukisiteen joka oli hyvä heti alkuun pidettäväksi muttei mielestäni riittävä parhaan loppumuokkauksen kannalta. Hyvät tukiasusteet ovat mielestäni auttaneet parempaan lopputulokseen muokkaamalla vartaloani mieleiseen muotoon sekä estämään nesteen kertymistä leikkausalueelle. Asusteet tuntuvat myös miellyttäviltä ja auttavat myös liikkumista. Näistä tuotteiden käytöstä ja tarpeellisuudesta ei klinikalta saanut informaatiota.

Maria / Vatsan muotoilu

 

BBL-leikkaus The Health Clinicin kautta oli täysi kymppi alusta loppuun! Ihana porilaskoordinaattori joka vastasi nopeasti ja asiantuntevasti kaikkiin kysymyksiini, ystävälliset hoitajat, taitava ja huumorintajuinen kirurgi sekä uskomaton lopputulos. Kiitos!

Roosa / Rasvasniirto pakaroihin

 

Tämä on paras asiakaspalvelukokemus, jonka olen kohdannut. Maarja-Liisan kanssa oli helppoa asioida ja hän hoiti kaikki käytännön järjestelyt. Kaikki mitä minulle luvattiin, esim laivaliput & kyyti sairaalaan ja takaisin satamaan, hoitui moitteettomasti. Tri Saarts oli mukava ja ammattitaitoinen. Kaikkiin kysymyksiini vastattiin nopeasti ennen leikkausta ja sen jälkeen. Kaikki asiointi onnistui hyvin suomen kielellä. Minulta myös kyseltiin kuulumisia leikkauksen jälkeen ja sain tunteen että paranemisestani oikeasti huolehditaan. Lopputulos näyttää hyvältä ja luonnolliselta, mikä on tietysti tärkeintä.

Jarmo / Nenäleikkaus

 

Kaikki sujui hyvin mielestäni hyvin ja olin tyytyväinen leikkauksen tulokseen. Kirurgilla oli kännykässä ohjelma jolla pystyi muokkaamaan ennen ja jälkeen kuvia ennen nenäleikkausta. Tämä oli todella hyvä ja helpotti paljon potilasta ja kirurgia että millaista lopputulosta potilas toivoo.

Anna / Nenäleikkaus

 

Kaikki sujui juuri niin kuin oli sovittu. Kaikesta oli huolehdittu, matkoja myöten. Leikkaus sujui ongelmitta, samoin paraneminen, odottelen ilolla allitonta kesää!

Riitta / Käsivarsien kiinteytys

 

Olen todella tyytyväinen. Mustelmia ei ollut melkein ollenkaan. Kun tikit oli poistettu niin en tarvinnut edes aurinkolaseja enää. Sähköposteihini vastattiin nopeasti ja huolehtiminen Virossa oli moitteetonta. Suuret kiitokset!

Kristina / Yläluomien leikkaus sekä syylän poisto otsasta

 

Minulle tehtiin facelift neljä viikkoa sitten. Toipuminen on ollut odotettua nopeampaa. Mustelmia oli kahden viikon jälkeen leikkauksesta niin vähän etten tarvinnut edes värivoidetta töihin mennessäni. Moni on ihmetellyt, miten nopeasti olen parantunut ja miten siistiä jälkeä Siim Simmo on tehnyt. Olen erittäin tyytyväinen tämän hetkiseen tulokseen.

Tarja / Facelift

 

Olen todella tyytyväinen koko toimintaan ja leikkauksen tuloksiin! Kaikki meni todella hyvin ja kipuja ei ollut juuri nimeksikään 🙂

Miia / Rintojen suurennus

 

Kaikki sujui alusta asti todella vaivattomasti klinikan puolelta. Yhteydenottoihini vastattiin aina nopeasti ja sain vastaukset kaikkiin mieltäni painaviin kysymyksiin. Sairaalassa asiat sujuivat hyvin. Olen ollut erittäin tyytyväinen minut leikanneeseen Tri. Rein Adamson teki taikojaan ja olen ollut ihan uskomattoman tyytyväinen lopputulokseen. En olisi ikinä uskonut, että saan näin hyvän vatsan. Jos koskaan tarvitsen jotakin kauneuskirurgiaa, en edes mieti muita vaihtoehtoja.

Sari / Vatsan muotoilu

 

Abdominoplastia oli iso leikkaus, mutta kaikki meni todella hyvin. Pitkä kotimatka jännitti niin kuin leikkauskin, mutta sekin meni hyvin. Yllättävän vähän oli kipuja, eikä lääkkeitä tarvinnut syödä paljoa. Leikkauksesta on jo kuukausi. Vielä on turvotusta, mutta olen jo nyt todella tyytyväinen. Suosittelen lämpimästi kaikille joilla raskauksien jälkeen vatsalihakset eivät palaudu yhteen tai laihtumisen takia on ylimääräistä nahkaa harmina. Menisin uudestaan jos tarvetta ilmenee.

Kirsi / Vatsan muotoilu sekä napatyrän poisto

 

Tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin. Kiitos hyvästä kokemuksesta. Mahdollisesti voimme nähdä tarpeen tullessa uudelleen.

Satu / Rasvaimu

 

Olen tyytyväinen, lopputulos on tosi hyvä!

Branimir / Nenäleikkaus

 

Kaikki sujui hienosti. Henkilökunta ja hoito aivan suurenmoista. Suosittelen lämpimästi. Jos tulee tarve toimenpiteeseen, valitsen ehdottomasti the healt clinic! 🙂 

Heidi / Nenäleikkaus

 

En osannut jännittää toimenpidettä kovasti etukäteen. Leikkaus meni hyvin. Kivut olivat leikkauksen jälkeen aika kovat, mutta sain niin hyvät kipulääkkeet, että kivut lähtivät lähes kokonaan pois. Vietin kolme päivää sairaalassa ja kotimatka sujui saattajan turvin hyvin. Nyt leikkauksesta aikaa puolitoista kuukautta ja olen niin onnellinen tästä uudesta vatsastani. Leikkausarpi on erittäin siisti, luulen että näkyviin ei jää juuri minkäänlaista jälkeä. En olisi uskonut että vatsasta tulee niin kaunis. Kiitos vielä hyvästä palvelusta. Kyllä on hintansa väärti! Suosittelisin ehdottomasti. Käyn Health Clinicin kautta korjauttamassa rintani myöhemmin. 

Eveliina / Vatsan muotoilu

 

Olin todella jännittynyt ennen leikkaukseen menoa, mutta kaikki hoitui niin hienosti ettei paikan päällä tarvinut enään jännitellä! Paljon kiitoksia 🙂

Miia / Nenäleikkaus

 

Minusta huolehdittiin alusta loppuun asti hyvin. Toiminta asiallista. Lääkäri ja hoitaja Suomessa kehuivat leikkausjälkeä erittäin hyvin tehdyksi. Olen tyytyväinen saamaani hoitoon ja tulokseen. 

Pirita / Vatsan muotoilu

 

Pelkoni otettiin tosissaan ennen leikkausta …=)sain rauhottavaa lääkettä ja se auttoi. Tulos on oikein hyvä ja parantuminen on ollut nopeaa. Minkäänlaisia ongelmia ei ole ollut. Ei ole ollut turvotusta ,ei mustelmia. Olo oli todella epämukava kotimatkalla. Suosittelen hyttiä laivamatkalle ja tukihenkilön ottamista mukaan, onhan leikkaus iso.

Kirsi / Vatsan muotoilu

 

Hei vaan! Suuret kiitokset Teille kaikille, leikkaava lääkäri Rein Adamson, nukutuslääkäri, koko leikkausalihenkilökunta, Kristo Saaritse ja Sandra! Leikkaus onnistui oikein hyvin, hoito ja palvelu oli erinomaista, ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen:) Olen suositellut teitä ystävilleni, ja yritin myös laittaa nettiin keskustelupalstalle suosituksen, mutta en osannut. Toivotan Teille kaikille hyvää alkavaa talvea 2012, ja onnea ja menestystä omaan elämäänne:) Olette auttaneet kovasti että yhden naisen elämänlaatu on tullut paremmaksi.

Rajja / Rasvaimu

 

Oli todella korkeatasoista työtä Teidän sairaalassa ja miellyttävä käydä.
Todella työhönsä paneutuva lääkäri Rein Adamson. Kunnioitukseni hänelle lääkärinä ja ihmisenä.

Kiitoksia kaikille Teille !

Erkki / Rasvaimu

 

LIHAVUUSLEIKKAUKSET

Kokemus oli oikein hyvä, paikka oli etukäteen tuttu. Englannilla pärjäsi hyvin ilman erillistä tulkkia. Kipulääkitys oli riittävä. Kolmessa kuukaudessa paino on pudonnut lähes 20 kiloa, selkävaivat ja polviongelmat ovat kadonneet. Minulle leikkauksella ei ole ollut mitään sivuvaikutuksia. Tällä hetkellä pystyn syömään kaikkia ruokia kohtuudella. Liikunnan lisääminen on ollut painonpudotuksen myötä helpompaa. Tästä toimenpiteestä pelkkää hyvää sanottavaa!

Satu / Mahalaukun pitkittäinen resektio (Gastric Sleeve)

 

Hyvä palvelu ennen ja jälkeen leikkauksen. Mukaan sain kattavan kirjallisen ohjeistuksen.
3kk leikkauksesta ja olen reilut 20 kg kevyempi minä! Elämänlaatuni ja jaksamiseni on parantunut huimasti!

Kaikki sujui oikein hyvin ja sovitusti. Ongelmia ei ole ollut toimenpiteen jälkeenkään. Olen parantunut mainiosti ja painonputoaminen on alkanut hyvin, kuukausi kulunut ja noin 6-7 kg pudonnut. Olen oikein tyytyväinen.

Tarja / Mahalaukun pitkittäinen resektio (Gastric Sleeve)

 

Hyvin ammattimainen, lämminhenkinen ja ystävällinen sekä myönteinen koko prosessi. Suurkiitos!

Kati / Mahalaukun pitkittäinen resektio (Gastric Sleeve)

 

Oli todella hyvä vastaanotto heti satamassa oltiin vastassa .Se loi turvallisuuden tunnetta. Henkilökunta on ammattitaitoista ja tuli tunne ,että on osaavissa käsissä.

Katja / Mahalaukun pitkittäinen resektio (Gastric Sleeve)

 

Olen ollut Sleeve laihdutusleikkauksessa Tallinnassa maaliskuun lopussa. menin edellisenä iltana Tallinnaan ja satamasta sain kyydin sairaalaan. Pääsiäisviikko lyhensi arkiviikkoa ja siksi olin jo edellisenä päivänä saapunut paikalle. Aamulla aikaisin kävin laboratoriokokeissa ja sydänfilmissä. vastaukset tuloksista saatiin aamupäivän aikana. Olin ennen leikkausta ollut ene-dietillä n.3 viikkoa. Itseäni pelotti eniten gastroskopia, mutta turhaan pelkäsin. se tehtiin minulle ennen leikkausta, nukutuksessa joten en asiasta mitään tiennyt. Heräsin tarkkailussa, kipuja ei juurikaan ollut. Kylmä kylläkin, mutta se johtui anestesialääkityksestä ja myös oksentaminen. Mutta en oksentanut kuin kerran.

Minua on leikattu ennenkin ja tiesin kylmyyden ja pahanolon johtuvan anestesialääkityksestä. Olin tarkkailussa illan ja yön. Alkuyöstä nousin ylös ja kävin vessareissut. Kipuja jonkun verran, mutta sain kipulääkettä. Missään vaiheessa kivut eivät olleet sietämättömiä. leikkaus oli maanantaina iltapäivästä, huoneeseen siirryin tiistai-aamuna. Kotiin lähdin kiirastorstaina ja jaksoin hyvin kävellä matkat satamassa ja minulla on kotimatkaa vielä Helsingistäkin n.tunnin ajon verran kotiin. Pääsiäisen lepäilin ja pääsiäisen jälkeen aloitin kevennetysti työt. Välttelin nostamisia, mutta hyvin jaksoin normaalia toimistotyötä. sairaslomaa oli 2 viikkoa, mutta viikko riitti. Leikkauksen jälkeen hankalinta opetella syömään usein, pieniä annoksia. alussa jouduin oksentamaan muutaman kerran, mutta ei enää. nyt leikkauksesta kulunut 5vkoa ja paino laskenut -10kg leikkauksesta. Jos olisin tiennyt leikkauksen “helppouden” olisin hakeutunut jo aikaisemmin operaatioon. 

Karoliina / Mahalaukun pitkittäinen resektio (Gastric Sleeve)

 

Olen tyytyväinen viestintään, kaikki järjestelyt sujuivat todella hyvin ja ystävällisesti ja kohteliaasti. Ja lääkärit ja hoitajat olivat osaavia ja päteviä.

Tarja / Mahapantaleikkaus (Gastric Band)

 

Leikkaus ja toipuminen on sujunut hyvin ja ilman komplikaatioita. Olen tyytyväinen leikkaukseen.

Jasmin / Mahalaukun pitkittäinen resektio (Gastric Sleeve)

 

Hyvä tohtori Adamson!

Anteeksi etten ole aiemmin ilmoittanut itsestäni. Syynä on tyypillinen eläkeläisen kiire!

– Niin kun muistelen oloani siellä Mustamäen sairaalassa, olen hämmästynyt, miten hyvin ja helposti kaikki järjestyi. Oli mukava seurata erilaista osastokulttuuria, se ei ollut parempi/pahempi kuin Suomessa. Se oli erilaista. Sinä itse olit mukava yllätys: kuunteleva ymmärtäväinen etkä vitkutellut asioita. Oli ihanaa kun joku lääkäri ymmärsi ongelmani eikä tyrmännyt heti ikäni vuoksi.

Itse leikkaus meni todella hienosti! En ollut minuuttiakaan kipeä- USKOMATONTA- ja vatsani ja suolistoni toimi heti hyvin. En kovin paljon edes valikoinut ruokiani leikkauksen jälkeen, koitin vaan pureskella hyvin ja syödä pieniä suupaloja

Nykyään voin syödä mitä vaan, mahalaukku kyllä ilmoittaa täyttymisestään. Ainoa huolenpito on, etten ahmi tai nieli liian hätäisesti. Makean syönti on myös vähäistä koska syystä tai toisesta siitä tulee huono olo

Paino on huvennut n.-30kg, hurraa ja itsetuntoni on kohentunut pilviin. Oman vartalon käsittäminen on aika vaikeaa, vielä auttamattomasti ostan liian suuria vaatteita.

Vielä; Löysimme vastaanottosi netistä ja sähköposti toimi loistavasti. Käyntiaika Tallinnaan tuli pian ja koko homma kävi nopeasti. Henkilökunta oli ystävällistä, erityisesti jäi mieleeni taitava nukutuslääkäri (suunnitteli nukutuksen hienosti. Ensimmäisen kerranelämässäni en ollut kipeä herätessäni. Ja minut on leikattu sentään 10 kertaa).

Olen todella kiitollinen sinulle elämäni paranemisesta. Luulen, että joudut n.1-2vuoden kuluttua, auttamaan minua vatsanahkamakkaroiden poistossa-jos sopii?

Kaikkea tietysti voit käyttää vapaasti ja siksi laitan vielä Suomen puhelinnumeroni jos joku suomalainen harkitsee sinulle tuloa ja haluaa lisätietoja.

Kiitos vielä kerran ja hyvää syksyä sinulle ja perheellesi!

Maria / Mahalaukun ohitusleikkaus (Gastric Bypass)