Suositukset - plastiikkakirurgia, lihavuusleikkaukset

Suositukset

LIHAVUUSLEIKKAUKSET (klikkaa, että lukea lihavuusleikkauksien palautteita)

 

PLASTIIKKAKIRURGIA

Olen todella tyytyväinen. Mustelmia ei ollut melkein ollenkaan. Kun tikit oli poistettu niin en tarvinnut edes aurinkolaseja enää. Sähköposteihini vastattiin nopeasti ja huolehtiminen Virossa oli moitteetonta. Suuret kiitokset!

Kristina / Yläluomien leikkaus sekä syylän poisto otsasta

 

Minulle tehtiin facelift neljä viikkoa sitten. Toipuminen on ollut odotettua nopeampaa. Mustelmia oli kahden viikon jälkeen leikkauksesta niin vähän etten tarvinnut edes värivoidetta töihin mennessäni. Moni on ihmetellyt, miten nopeasti olen parantunut ja miten siistiä jälkeä Siim Simmo on tehnyt. Olen erittäin tyytyväinen tämän hetkiseen tulokseen.

Tarja / Facelift

 

Olen todella tyytyväinen koko toimintaan ja leikkauksen tuloksiin! Kaikki meni todella hyvin ja kipuja ei ollut juuri nimeksikään 🙂

Miia / Rintojen suurennus

 

Kaikki sujui alusta asti todella vaivattomasti klinikan puolelta. Yhteydenottoihini vastattiin aina nopeasti ja sain vastaukset kaikkiin mieltäni painaviin kysymyksiin. Sairaalassa asiat sujuivat hyvin. Olen ollut erittäin tyytyväinen minut leikanneeseen Tri. Rein Adamson teki taikojaan ja olen ollut ihan uskomattoman tyytyväinen lopputulokseen. En olisi ikinä uskonut, että saan näin hyvän vatsan. Jos koskaan tarvitsen jotakin kauneuskirurgiaa, en edes mieti muita vaihtoehtoja.

Sari / Vatsan muotoilu

 

Abdominoplastia oli iso leikkaus, mutta kaikki meni todella hyvin. Pitkä kotimatka jännitti niin kuin leikkauskin, mutta sekin meni hyvin. Yllättävän vähän oli kipuja, eikä lääkkeitä tarvinnut syödä paljoa. Leikkauksesta on jo kuukausi. Vielä on turvotusta, mutta olen jo nyt todella tyytyväinen. Suosittelen lämpimästi kaikille joilla raskauksien jälkeen vatsalihakset eivät palaudu yhteen tai laihtumisen takia on ylimääräistä nahkaa harmina. Menisin uudestaan jos tarvetta ilmenee.

Kirsi / Abdominoplastia sekä napatyrän poisto

 

Tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin. Kiitos hyvästä kokemuksesta. Mahdollisesti voimme nähdä tarpeen tullessa uudelleen.

Satu / Rasvaimu

 

Olen tyytyväinen, lopputulos on tosi hyvä!

Branimir / Nenäleikkaus

 

Kaikki sujui hienosti. Henkilökunta ja hoito aivan suurenmoista. Suosittelen lämpimästi. Jos tulee tarve toimenpiteeseen, valitsen ehdottomasti the healt clinic! 🙂 

Heidi / Nenäleikkaus

 

En osannut jännittää toimenpidettä kovasti etukäteen. Leikkaus meni hyvin. Kivut olivat leikkauksen jälkeen aika kovat, mutta sain niin hyvät kipulääkkeet, että kivut lähtivät lähes kokonaan pois. Vietin kolme päivää sairaalassa ja kotimatka sujui saattajan turvin hyvin. Nyt leikkauksesta aikaa puolitoista kuukautta ja olen niin onnellinen tästä uudesta vatsastani. Leikkausarpi on erittäin siisti, luulen että näkyviin ei jää juuri minkäänlaista jälkeä. En olisi uskonut että vatsasta tulee niin kaunis. Kiitos vielä hyvästä palvelusta. Kyllä on hintansa väärti! Suosittelisin ehdottomasti. Käyn Health Clinicin kautta korjauttamassa rintani myöhemmin. 

Eveliina / Vatsan muotoilu

 

Olin todella jännittynyt ennen leikkaukseen menoa, mutta kaikki hoitui niin hienosti ettei paikan päällä tarvinut enään jännitellä! Paljon kiitoksia 🙂

Miia / Nenäleikkaus

 

Minusta huolehdittiin alusta loppuun asti hyvin. Toiminta asiallista. Lääkäri ja hoitaja Suomessa kehuivat leikkausjälkeä erittäin hyvin tehdyksi. Olen tyytyväinen saamaani hoitoon ja tulokseen. 

Pirita / Vatsan muotoilu

 

Pelkoni otettiin tosissaan ennen leikkausta …=)sain rauhottavaa lääkettä ja se auttoi. Tulos on oikein hyvä ja parantuminen on ollut nopeaa. Minkäänlaisia ongelmia ei ole ollut. Ei ole ollut turvotusta ,ei mustelmia. Olo oli todella epämukava kotimatkalla. Suosittelen hyttiä laivamatkalle ja tukihenkilön ottamista mukaan, onhan leikkaus iso.

Kirsi / Vatsan muotoilu

 

Hei vaan! Suuret kiitokset Teille kaikille, leikkaava lääkäri Rein Adamson, nukutuslääkäri, koko leikkausalihenkilökunta, Kristo Saaritse ja Sandra! Leikkaus onnistui oikein hyvin, hoito ja palvelu oli erinomaista, ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen:) Olen suositellut teitä ystävilleni, ja yritin myös laittaa nettiin keskustelupalstalle suosituksen, mutta en osannut. Toivotan Teille kaikille hyvää alkavaa talvea 2012, ja onnea ja menestystä omaan elämäänne:) Olette auttaneet kovasti että yhden naisen elämänlaatu on tullut paremmaksi.

Rajja / Rasvaimu

 

Oli todella korkeatasoista työtä Teidän sairaalassa ja miellyttävä käydä.
Todella työhönsä paneutuva lääkäri Rein Adamson. Kunnioitukseni hänelle lääkärinä ja ihmisenä.

Kiitoksia kaikille Teille !

Erkki / Rasvaimu

 

 

LIHAVUUSLEIKKAUKSET

Hyvä tohtori Adamson!

Anteeksi etten ole aiemmin ilmoittanut itsestäni. Syynä on tyypillinen eläkeläisen kiire!

– Niin kun muistelen oloani siellä Mustamäen sairaalassa, olen hämmästynyt, miten hyvin ja helposti kaikki järjestyi. Oli mukava seurata erilaista osastokulttuuria, se ei ollut parempi/pahempi kuin Suomessa. Se oli erilaista. Sinä itse olit mukava yllätys: kuunteleva ymmärtäväinen etkä vitkutellut asioita. Oli ihanaa kun joku lääkäri ymmärsi ongelmani eikä tyrmännyt heti ikäni vuoksi.

Itse leikkaus meni todella hienosti! En ollut minuuttiakaan kipeä- USKOMATONTA- ja vatsani ja suolistoni toimi heti hyvin. En kovin paljon edes valikoinut ruokiani leikkauksen jälkeen, koitin vaan pureskella hyvin ja syödä pieniä suupaloja

Nykyään voin syödä mitä vaan, mahalaukku kyllä ilmoittaa täyttymisestään. Ainoa huolenpito on, etten ahmi tai nieli liian hätäisesti. Makean syönti on myös vähäistä koska syystä tai toisesta siitä tulee huono olo

Paino on huvennut n.-30kg, hurraa ja itsetuntoni on kohentunut pilviin. Oman vartalon käsittäminen on aika vaikeaa, vielä auttamattomasti ostan liian suuria vaatteita.

Vielä; Löysimme vastaanottosi netistä ja sähköposti toimi loistavasti. Käyntiaika Tallinnaan tuli pian ja koko homma kävi nopeasti. Henkilökunta oli ystävällistä, erityisesti jäi mieleeni taitava nukutuslääkäri (suunnitteli nukutuksen hienosti. Ensimmäisen kerranelämässäni en ollut kipeä herätessäni. Ja minut on leikattu sentään 10 kertaa).

Olen todella kiitollinen sinulle elämäni paranemisesta. Luulen, että joudut n.1-2vuoden kuluttua, auttamaan minua vatsanahkamakkaroiden poistossa-jos sopii?

Kaikkea tietysti voit käyttää vapaasti ja siksi laitan vielä Suomen puhelinnumeroni jos joku suomalainen harkitsee sinulle tuloa ja haluaa lisätietoja.

Kiitos vielä kerran ja hyvää syksyä sinulle ja perheellesi!

T:Maria

Maria / Mahalaukun ohitusleikkaus (Gastric Bypass)

 

Hyvin ammattimainen, lämminhenkinen ja ystävällinen sekä myönteinen koko prosessi. Suurkiitos!

Kati / Mahalaukun pitkittäinen resektio (Gastric Sleeve)

 

Oli todella hyvä vastaanotto heti satamassa oltiin vastassa .Se loi turvallisuuden tunnetta. Henkilökunta on ammattitaitoista ja tuli tunne ,että on osaavissa käsissä.

Katja / Mahalaukun pitkittäinen resektio (Gastric Sleeve)

 

Olen ollut Sleeve laihdutusleikkauksessa Tallinnassa maaliskuun lopussa. menin edellisenä iltana Tallinnaan ja satamasta sain kyydin sairaalaan. Pääsiäisviikko lyhensi arkiviikkoa ja siksi olin jo edellisenä päivänä saapunut paikalle. Aamulla aikaisin kävin laboratoriokokeissa ja sydänfilmissä. vastaukset tuloksista saatiin aamupäivän aikana. Olin ennen leikkausta ollut ene-dietillä n.3 viikkoa. Itseäni pelotti eniten gastroskopia, mutta turhaan pelkäsin. se tehtiin minulle ennen leikkausta, nukutuksessa joten en asiasta mitään tiennyt. Heräsin tarkkailussa, kipuja ei juurikaan ollut. Kylmä kylläkin, mutta se johtui anestesialääkityksestä ja myös oksentaminen. Mutta en oksentanut kuin kerran.

Minua on leikattu ennenkin ja tiesin kylmyyden ja pahanolon johtuvan anestesialääkityksestä. Olin tarkkailussa illan ja yön. Alkuyöstä nousin ylös ja kävin vessareissut. Kipuja jonkun verran, mutta sain kipulääkettä. Missään vaiheessa kivut eivät olleet sietämättömiä. leikkaus oli maanantaina iltapäivästä, huoneeseen siirryin tiistai-aamuna. Kotiin lähdin kiirastorstaina ja jaksoin hyvin kävellä matkat satamassa ja minulla on kotimatkaa vielä Helsingistäkin n.tunnin ajon verran kotiin. Pääsiäisen lepäilin ja pääsiäisen jälkeen aloitin kevennetysti työt. Välttelin nostamisia, mutta hyvin jaksoin normaalia toimistotyötä. sairaslomaa oli 2 viikkoa, mutta viikko riitti. Leikkauksen jälkeen hankalinta opetella syömään usein, pieniä annoksia. alussa jouduin oksentamaan muutaman kerran, mutta ei enää. nyt leikkauksesta kulunut 5vkoa ja paino laskenut -10kg leikkauksesta. Jos olisin tiennyt leikkauksen “helppouden” olisin hakeutunut jo aikaisemmin operaatioon. 

Karoliina / Mahalaukun pitkittäinen resektio (Gastric Sleeve)

 

Olen tyytyväinen viestintään, kaikki järjestelyt sujuivat todella hyvin ja ystävällisesti ja kohteliaasti. Ja lääkärit ja hoitajat olivat osaavia ja päteviä.

Tarja / Mahapantaleikkaus (Gastric Band)

 

Leikkaus ja toipuminen on sujunut hyvin ja ilman komplikaatioita. Olen tyytyväinen leikkaukseen.

Jasmin / Mahalaukun pitkittäinen resektio (Gastric Sleeve)