fbpx

The health clinicin huippuasiantuntijoiden suorittama synnytyksen jälkeisten vaurioiden korjausleikkaus

Naiset ajattelevat jo raskauden aikana synnytystä edeltäneeseen kuntoon pääsemistä. Jokainen nainen on erilainen, joten myös kuntoutumisen kulku on yksilöllistä. Varmaa on vain se, että jokainen nainen haluaa myös synnytyksen jälkeen näyttää erinomaiselta, ja nykyisin apua voi olla kauneuskirurgiasta.

Yleisimmät ongelmat ja ratkaisevat toimenpiteet

Vatsan muotoiluleikkaus

Naiset ovat usein tyytymättömiä vatsaansa juuri synnytyksen ja huomattavan laihtumisen jälkeen. Vatsan ihon voimakkaan, pitkäaikaisen venymisen vuoksi lihaksisto on löystynyt, ja hikiliikunnasta huolimatta suorat vatsalihakset saattavat etääntyä toisistaan. Vatsan muotoiluleikkaus parantaa huomattavasti eteen työntyneen vatsan ulkonäköä.

Lue vatsan muotoiluleikkauksesta tästä.

Rintojen kohotusleikkaus

Toinen suosittu toimenpide on rintojen kohotusleikkaus, joka teetetään usein imetyksen päätyttyä. Rintojen muodonmuutos on naisille usein henkisesti rasittavaa. Se ei aiheuta fyysisiä ongelmia, mutta saattaa vaikuttaa naisen ulkonäköön sekä kehoon suhtautumiseen ja itsevarmuuteen.

Sellaisessa tapauksessa suoritetaan riippuvien ja löystyneiden rintojen kohotus ja muodon korjaus. Myös alhaalla sijaitsevat nännit saavat korkeamman, nuorekkaamman muodon.

Lue rintojen kohotusleikkauksesta tästä.

Rintojen suurennusleikkaus

Raskauden aikaisen runsauden menetyksen jälkeen voi syntyä halu suurennuttaa rintoja. Sen voi tehdä onnistuneesti rintaimplanteilla.

Rintoja suurennetaan ja rinnan muotoa muutetaan haluamallasi tavalla. Rintaleikkaus suoritetaan yleensä joko pyöreällä tai anatomisella implantilla. Valinta riippuu naisen vartalotyypistä ja kaivatusta lopputuloksesta.

Lue rintojen suurennusleikkauksesta tästä.

Varaa plastiikkakirurgin konsultointiaika