Anni Laas

Anni Laas

Anni Laas on valmistunut cum laude Tallinnan terveysalan korkeakoulusta (Tallinna Tervishoiu Kõrgkool) ja on lisäksi kymmenen viime vuoden aikana hankkinut työkokemusta kirurgiasta sekä tehohoidon sairaanhoitajana Pohjois-Viron aluesairaalassa (Põhja-Eesti Regionaalhaigla) että Fertilitasin kirurgiaosaston johtajana. Näissä laitoksissa hän on kehittänyt kliinisen ravitsemuksen ja nopean leikkauksen jälkeisen kuntoutumisen ohjelmia.

Anni on alkuvuodesta 2017 ollut sertifioitu kliininen ravitsemusterapeutti. Hän neuvoo päivittäin The Health Clinicin lihavuusleikkauspotilaita, jotka haluavat painonpudotuksessaan ammattilaisen apua. Nyt hän suorittaa terveystieteiden maisteriopintoja ja toimii Itä-Tallinnan keskussairaalan (Ida-Tallinna Keskhaigla) sairaanhoitopäällikkönä.

 

 

 

 

Curriculum Vitae

Koulusivistys

2008…2013     Tallinnan terveydenhoito-oppilaitos, Kätilö/ Sairaanhoitaja, pikkudiplomi. (Cum Laude).
2000…2005     Tallinnan reaalikoulu, ylioppilastutkinto.
2004…2005     Viron taideakatemia, Valmistavat kurssit: Nuorten lahjakkuuskoulu.
2004                  IMMS (Italia), Vaihto-oppilaana.
1994…1999      Tallinnan Nõmmen peruskoulu, Peruskoulu.

 

Työhistoria

2016…                 The Health Clinic bariatriahoitaja / ravitsemusterapeutti
2013…2015        Pohjois-Viron keskussairaala: Onkologian toimiyksikkö, Sairaanhoitaja/ Teho-osaston hoitaja.
2015…                 Pohjois-Viron keskussairaala: Yleiskirurgian ja onkologisen kirurgian keskus, Kliinisen ravitsemuksen asiantuntija / Bariatriahoitaja. ERAS Projektin johtaja ja ERAS sairaanhoitaja.

 

Koulutus

2013                   Sikiölääketieteen Säätiö: Internetpohjainen kurssi kolmen ensimmäisen raskauskuukauden ultraäänitutkimusten pohjalta.
2014; 2015         Pohjois-Viron keskussairaala & Itä-Tallinnan keskussairaala: Ravitsemusta koskevia kursseja.
2015; 2016         Danderydin sairaala & Karoliininen yliopistollinen sairaala (Ruotsi): ERAS (Toipumisen leikkauksenjälkeinen tehostaminen) koulutus.
2015; 2016         ESPEN (Euroopan kliininen ravitsemus- ja aineenvaihduntayhdistys) (Portugali, Liettua, Tanska, Puola, Viro): Kliinisen ravitsemuksen kursseja: Perioperatiivinen ravitsemus, tukiravitsemus syövän yhteydessä, Enteraalinen ja parenteraalinen ruokinta, jne.
2016                   Tarton yliopisto: Ravitsemustieteen verkkokurssit.