fbpx

Vuoden loppu on oikea aika tutustua niihin kauneuskirurgian aiheisiin, jotka ovat kuluneena vuonna kiinnostaneet lukijoita eniten. Listasimme blogimme vuoden 2017 viisi suosituinta artikkelia. Lisäksi pohdimme, mitä alallamme voidaan odottaa vuonna 2018. Lue lisää!

 

5. Rintojen kohotus ja sen yllättävät vaikutukset

Rintojen ulkonäkö on lukijoidemme keskuudessa jatkuvasti suosittu aihe ja kauneuskirurgiassa se on myös eniten käsitelty aihe. Monet eivät kuitenkaan tiedä, että ulkonäkö ei ole ainoa asia, jota rintojen kohentaminen voi muuttaa, tai että rintojen suurentaminen on vain yksi useasta vaihtoehdosta.

Rintojen kohotus auttaa tuomaan esiin niiden luonnollisen ulkonäön ja voi tehdä ihonhoidosta, pukeutumisesta ja ryhdin säilyttämisestä helpompaa. Lue lisää artikkelistamme:

Rintojen kohotus: 3 yllättävää hyötyä

 

4. Rasvansiirto rintoihin, implantit, vai molemmat?

Kuten sanottu, rintojen ulkonäön muuttamiseen on erilaisia vaihtoehtoja. Yksi niistä on rasvansiirto, joka antaa mahdollisuuden aidosti sanottuna omalla ei-toivotulla rasvalla:

  • tasapainottaa rintojen ulkonäköä,
  • suurentaa rintoja kohtuullisesti,
  • säilyttää edellä mainittuihin liittyen luonnollisemman tunnon ja ulkonäön.

Miten rasvansiirto eroaa silikoni-implanteista ja miksi kummankin hoitotoimenpiteen käyttö yhdessä on mahdollista, siitä voit lukea tarkemmin tästä:

Miten rasvansiirto rintoihin eroaa implanteista?

 

3. Jotta silmistä heijastuisi nuoruus…

Viiden ensimmäisen teeman joukkoon mahtui myös aihe, jonka keskipisteessä ovat silmät, tai tarkemmin sanottuna: silmäluomet. Vuosien kuluessa ulkonäössä tapahtuvat muutokset voivat ilmetä juuri niiden kautta. Kuitenkin on myös ihmisiä, jotka ovat kokeneet tyytymättömyyttä silmäluomiinsa koko elämänsä ajan.

Mikä on tämän hoitotoimenpiteen etu? Nopealla toimenpiteellä voi muuttaa ulkonäköä nuorekkaammaksi. Miten se tarkemmin kuvattuna käy, lue tästä:

Silmäluomien leikkaus takaa nopeasti nuorekkaamman ulkonäön

 

2. Kauneuskirurgia ei ole vain naisten teema

Omaan kehoon ja ulkonäköön liittyvä mukavuuden tunne on jotain, minkä jokainen ansaitsee. Yleinen ongelma, joka häiritsee miehiä juuri esteettisessä mielessä, on gynekomastia eli miesten rintarauhasten suureneminen. Syyllisiä voivat olla ylipainoisuus, terveysongelmat ja lääkkeet, ja ongelma voi jatkua myös näiden tekijöiden poistamisen jälkeen.

Tänä vuonna monia lukijoita kiinnosti tätä aihetta koskeva artikkelimme, joka kuvaa hoitotoimenpidettä, jolla gynekomastiaa voi korjata:

Tiedoksi miehille: gynekomastialeikkaus

 

1. Mitä on odotettavissa rintojen suurentamisen jälkeen?

Kuten sanottu, rintojen suurentaminen on jatkuvasti kiinnostanut lukijoita. Ja miksei olisi – rintojen osalta kyseessä on yksi klassinen naisellisuuden symboli. Jokaisella on oikeus pyrkiä oman ihanteen suuntaan, mutta tämän pyrkimyksen pitää olla tietoista.

Siksi kokosimme tietopalasia niistä muutoksista, joita naisilla voi olla odotettavissa rintojen suurentamisen jälkeen. Tämä osoittautui vuoden 2017 luetuimmaksi artikkeliksi. Tutustu siihen tässä:

Rintojen suurennus: 8 leikkausta seuraavaa vaihetta ja muutosta

 

Mitä vuosi 2018 tuo tullessaan?

Vuosi on päättymässä – mitä seuraava vuosi tuo tullessaan kauneuskirurgian alalla? Ennustamisesta ei taida tässä yhteydessä olla kovin paljon apua, mutta nykyisten trendien pohjalta voidaan esittää joitakin oletuksia. Australian yksi kauneushoitoalan johtavia guruja yhdistävä sivusto costhetics.com.au tarjoaa oman näkemyksensä:

  1. ”Mitä suurempi, sitä parempi” -ajattelutapa rintojen suurentamisessa vaihtuu yhä enemmän teesiin ”Mitä luonnollisempi, sitä parempi”.
  2. Pienemmän nännit ja nännien pienentäminen ovat muuttumassa suositummiksi.
  3. Huulten suurentamisen sijasta suositaan luonnollisempaa ja symmetrisempää ulkonäköä.

Yhteenvetona suositellaan välttämään äärimmäisyyksiä ja luottamaan asiantuntijoihin. Vuoden 2017 kokemukset ovat osoittaneet meillekin, että symmetria ja luonnollisuus ovat nouseva trendi. Rohkaisemme potilaitamme löytämään todellisen ”minänsä” myös alkavana vuonna.