fbpx
rintojen suurennus luonnollisesti

Luonnollisuus on nykyisin erittäin arvostettu avainsana. Näin sekä oman elinympäristön suunnittelussa (talonrakennuksessa ja sisustuksessa käytettävät materiaalit, vaatteet) että tavassa, miten elämääsi elät (ravitsemus, kuljetus, jätteiden lajittelu yms.). Tähän kuuluu myös rintojen suurennus luonnollisesti.

Rintojen suurennus luonnollisesti tarkoittaa oman liiallisen rasvan käyttämistä alueilla, joilla sitä ei ole riittävästi. Lääketieteellisessä puheessa käytetään termiä lipofilling. Ehkäpä olet kuullut siitä? Tutkimme ensin, mikä yleisesti vaikuttaa rintojen kokoon.

 

Mistä rintojen koko johtuu?

  • Geenit. Jos sinulla on ns. luonnon antamat pienet rinnat, niiden suurennus 100-prosenttisesti luonnollisella tavalla, joka ei käsitä yhtäkään kirurgista toimenpidettä, on mahdotonta. Se tosiasia, että äidilläsi oli D-kuppi, ei tarkoita sitä, että se periytyisi seuraavalle sukupolvelle (mutta voi siirtyä sitä seuraavalle sukupolvelle).
  • Hormonit. Hormonit, jotka vastaavat rintojen kasvusta, ovat estrogeeni ja keltarauhashormoni eli progesteroni. Jos jompikumpi hormoneista ei ole tasapainossa, se voi vaikuttaa myös rintojen kokoon. Hormonien vuoksi muuttunut rintojen koko on muutettavissa. Sen voi tehdä korjaamalla omaa ruokavaliota tai kirurgisella toimenpiteellä.

Oma osansa on myös aineenvaihdunnalla: jos kehosi polttaa rasvaa tavallista nopeammin, sinulla on hyvin todennäköisesti myös pienemmät rinnat. Sillä kuten tiedämme, rinnat ovat enimmäkseen juuri rasvakudosta. Siinä tapauksessa on hyvin hankalaa suurentaa rintoja luonnollisella tavalla, ilman leikkausta.

 

Rintojen suurennus luonnollisesti on oman rasvan siirtämistä

  • Lipofilling eli rasvansiirto. Oman rasvan siirtäminen rintojen suurentamiseen on vuosien mittaan toistuvasti oikeuttanut itsensä. Kyseessä on luonnollinen tapa kasvattaa omia rintoja. Tämä hoitotoimenpide on suhteellisen lievä ja siitä kuntoutuminenkin on verrattain nopeaa. Rintojen suurennus luonnollisesti on jatkuvasti suosittu ja yhä enemmän naisia valitsee juuri tämän tavan rintojensa suurentamiseen.Tulos säilyy yleensä vuosia (siinä tapauksessa, että painosi ei jostain syystä radikaalisti muutu) ja kyseessä on vieläpä win-win-tilanne: ongelmalliselta alueelta (pakarat, vatsa) poistettu rasva siirretään rintoihin.
  • Omien rintojen kokoon voi hieman vaikuttaa muillakin tavoin. Nämä tavat eivät kuitenkaan varmasti ole kovin tuloksellisia tai anna pysyviä tuloksia. Esimerkiksi voimisteluharjoitukset, jotka vahvistavat rintalihaksiasi. HUOM! Tämä menetelmä ei kasvata kuppikokoa, vaan aiheuttaa lihaksen kasvaessa illuusion siitä, että rintasi ovat suuremmat. Ole tietoinen siitä, että lihasten kasvattaminen vie oman aikansa ja harjoitukset auttavat lähinnä siihen, etteivät rinnat alkaisi vanhetessaan riippua.
  • Rintalihasten harjoittelu on silti hyödyllistä joka tapauksessa. Harjoitukset tukevat hyvin myös rasvansiirtotoimenpiteellä saavutettua tulosta. Tässä joitakin harjoituksia, joita voit suorittaa: punnerrukset, penkkipunnerrus ja punnerrus nojapuilla.
  • Myös oikea ravitsemus tukee lipofillingin avulla saavutetun tuloksen säilymistä. Terveellisen ja tasapainotetun ruokavalion lisäksi esimerkiksi sarviapila ja maarianohdake imitoivat hormoneja, joita keho käyttää imetyksen aikana, ja fenkolin siemenet säätelevät estrogeenin tasoa.
  • Yhteenvetona voisi sanoa, että paras (ja kestävin) tapa on kuitenkin rintojen suurentaminen luonnollisesti oman liian rasvan avulla. Harjoitukset ja ravitsemus ovat vain tukevia toimintoja.

 

The Health Clinican kirurgi tri Martin Adamson kuvaa rasvansiirtoa hieman tarkemmin: ”Rasvaimuun käytetään erityistä erikoissäädettyä rasvaimulaitteistoa (esim. Water-Jet). Leikkaus tapahtuu nukutuksessa ja kestää keskimäärin tunnin. Leikkausta seuraavan päivän aamulla potilas voi jo lähteä kotiin toipumaan, mutta tiedoksi se, että seuraavan parin viikon aikana leikkausalueilla voi olla turvotusta ja mustelmia. Niiden laajuuden minimoimiseksi annamme potilaalle mukaan tarvittavat tukitekstiilit, jotka muokkaavat alueita. Kirjoitamme myös verisuonitukosta ehkäisevän lääkkeen ja ennalta ehkäisevän antibiootin reseptin. Rinnat saavuttavat tavanomaisen luonnollisen rakenteensa 23 kuukaudessa.”

Lue myös aikaisempi postituksemme myyteistä, joita rasvan siirtämisestä liikkuu. Tutustu myös ajatuskulkuun siitä, miten rintojen suurennus pidentää sinun elämäsi arvokkainta aikaa.

Heräsikö sinulla toive suurentaa rintojasi luonnollisella tavalla? Ota meihin yhteyttä!