Östra Tallinns centralsjukhus

Östra Tallinns centralsjukhus (Ida-Tallinna Keskhaigla) är ett patientinriktat sjukhus och vägledande i moderna estnisk sjukvård.
I centrum för Östra Tallinns centralsjukhus finns sju olika avdelningar: Diagnostik, Kliniken för invärtes sjukdomar, Ögonkliniken, Gynekologi, Medicinsk rehabilitering och Långtidskliniken. Alla dessa specialavdelningar bildar en helhet som stöds av administrationen och många andra tjänsteleverantörer.

På Östra Tallinns centralsjukhus utför The Health Clinic sina viktminskningsoperationer.

 

 

 

Rakas potilas!

Terveesi ja hyvinvointisi ovat meille aina ensisijaisia ​​tavoitteita ja siksi olemme siirtänyt kaikki kirurgien konsultaatiot ja leikkaukset 01.05 asti.

Meidän potilaskoordinaattorit ovat kuitenkin edelleen saatavissa sähköpostitse ja puhelimitse, lisäksi tarjoamme tällä hetkellä ilmaiseksi ​​kirurgien konsultaatioita sähköpostitse. Meillä on yli 10 vuoden menestyvä kokemus potilaiden palvelemisesta ulkomailla. Sähköpostikonsultointi on meidän päivittäinen rutiini ja tässä tilanteessa haluamme tarjoa potilaille edelleen parhaiten saatavissa olevaa ja henkilökohtaista lähestymistapaa.

Otamme yhteyttä kaikkiin potilaisiin, joiden on muutettava konsultaatio- ja leikkausaikoja. Jälkitarkastukset tehdään tarpeen mukaan ja sovitaan henkilökohtaisesti.

Olemme saatavilla sähköpostitse clinic@thehealthclinic.eu ja puhelimitse +372 6000 925, Ma-Pe 9:00-17:00.

Olkaa terveet!
The Health Clinic