Dr. Martin Adamson

Dr. Martin Adamson

Dr. Martin Adamson utexaminerades från den Medicinska fakulteten vid Tartu Universitet år 2007. Han tog examen i allmän kirurgi och har praktiserat kirurgin på olika prestigefyllda sjukhus i Estland. Just nu fokuserar han främst på bariatrisk och post-bariatrisk läkarmottagning (bukplastik, överarmsplastik, lårplastik mm). Han är mångsidig och känd för sitt innovativa tänkande och han deltar kontinuerligt fortbildningar och kurser i vetenskapforskning överallt i världen.

 

 

 

 

 

 

 

Rakas potilas!

Terveesi ja hyvinvointisi ovat meille aina ensisijaisia ​​tavoitteita ja siksi olemme siirtänyt kaikki kirurgien konsultaatiot ja leikkaukset 01.05 asti.

Meidän potilaskoordinaattorit ovat kuitenkin edelleen saatavissa sähköpostitse ja puhelimitse, lisäksi tarjoamme tällä hetkellä ilmaiseksi ​​kirurgien konsultaatioita sähköpostitse. Meillä on yli 10 vuoden menestyvä kokemus potilaiden palvelemisesta ulkomailla. Sähköpostikonsultointi on meidän päivittäinen rutiini ja tässä tilanteessa haluamme tarjoa potilaille edelleen parhaiten saatavissa olevaa ja henkilökohtaista lähestymistapaa.

Otamme yhteyttä kaikkiin potilaisiin, joiden on muutettava konsultaatio- ja leikkausaikoja. Jälkitarkastukset tehdään tarpeen mukaan ja sovitaan henkilökohtaisesti.

Olemme saatavilla sähköpostitse clinic@thehealthclinic.eu ja puhelimitse +372 6000 925, Ma-Pe 9:00-17:00.

Olkaa terveet!
The Health Clinic