Viron arvokkain Kauneus-ja Terveysklinikka

Konsultaatio kirurgin kanssa Helsingissä. Lyhyet jonot. Tuhannet onnelliset asiakkaat.

Potilaiden suositukset

Olen todella tyytyväinen leikkaukseen Health clinicin kautta. Asiakaspalvelu on ollut ystävällistä ja vastauksia on saanut nopeasti sekä ennen että jälkeen leikkauksen. Leikkaus sujui hyvin, klinikalla oli viihtyisää ja henkilökunta ystävällistä. Paraneminen on sujunut paremmin kuin osasin kuvitellakkaan ja lopputulos on kaunis, olen erittäin tyytyväinen päätökseeni ja tähän kokemukseen.

Jenni / Rintojen suurennus

Minua jännitti hirveästi leikkaus ja sen jälkeiset kivut, mutta sektion kokeneena, niin kivut olivat samanlaisia, mutta kesti alle viikon. Leikkaus sujui todella hyvin ja minua hoitavat hoitajat ja leikkaava lääkäri Tri Siim Simmo olivat todella osaavia. Leikkauksesta nyt kulunut kuukausi ja tulokset ovat huikeita 🙂 Mahdollisesti myöhemmin käyn vielä korjauttafassa rintani.

Elina / Vatsan muotoilu, napatyrän poisto ja rasvaimu

Leikkaus ehti jännittää, mutta kaikki meni hyvin. Sain laivaliput, minua oltiin Tallinnassa vastassa ja potilaskoordinaattori ajoi minut sairaalaan jossa leikkaus alkoi parin tunnin sisällä. Kirurgi kävi luonani suunnittelemassa tulevan nenäni muotoa, ja hän osasi heti nimetä mitkä kohdat nenässäni olivat tavallisesta poikkeavia. Hän myönsi leikkauksen olevan haasteellinen epätavallisen nenämuodon vuoksi, mutta nyt vino ja leveä nenäni (nenänvarresta asti leveä ja siitä vielä levenevä nenänpää) on suora ja sievä, normaali. Todella luonnollista jälkeä, kiitokset Saarts!

Nina / Nenäleikkaus

 

Hyvä palvelu ennen ja jälkeen leikkauksen. Mukaan sain kattavan kirjallisen ohjeistuksen. 3kk leikkauksesta ja olen reilut 20 kg kevyempi minä! Elämänlaatuni ja jaksamiseni on parantunut huimasti!

Maryanna / Mahalaukun pitkittäinen resektion (Gastric Sleeve)

Lue lisää →

Kuusi syytä, miksi valita The Health Clinic

 1. Konsultaatiot ja jälkitarkastus Helsingissä

  Teemme konsultaatioita ja jälkitarkastuksia Helsingissä ja Tallinnassa, myös sähköpostitse.

 2. Lääkärit

  Lääkärimme ovat alansa parhaita Virossa. Tutustu lääkäreihimme täällä.

 3. Tehokas yhteydenpito

  Virolaisena yrityksenä pystymme takaamaan tehokkaimman ja nopeimman palvelun. Olemme jatkuvasti yhteydessä sekä kirurgiin että sairaalaan, ja tarvittaessa ratkaisemme huolenne ja ongelmanne nopeasti.

 4. Hinnat

  * Hintamme ovat pakettihintoja ja sisältävät kaikki kustannukset.
  * Työskentelemme provisiopalkalla, joten toimenpiteiden hintoihin ei tule lisäkustannuksia tai palvelumaksuja.

 5. Matalampi hinta, enemmän palvelua

  Pakettihinnat sisältävät:
  * Laivaliput Helsinki–Tallinna–Helsinki.
  * Kuljetus Tallinnassa (satama–sairaala–satama). Kuljetamme Teitä itse ja käytämme lisäksi Viron parasta taksipalvelua Tallink Takso.
  * Potilaskordinaattori/tukihenkilö Tallinnassa. Hän huolehtii, että kaikki sujuu hyvin Virossa ollessanne ja myös kotiinpaluun jälkeen (suomenkielinen palvelu).
  Lue lisää täältä.

 6. Mahdollisuus maksaa erissä

  Suomalaiset voivat maksaa palveluistamme erissä hyvillä ehdoilla. Erämaksuissa kumppanimme ovat Medicredit ja Euroloan.