fbpx
Silikoni-implantit

Rintojen kohotus ei ole yhtä tunnettu kauneushoitotoimenpide kuin rintojen suurennus tai pienennys. Yleinen väärinkäsitys on, että kun naiset käyvät rintaleikkauksessa, on aina kyse rintojen suurennuksesta ja siitäkin pelkästään ulkonäön vuoksi.

Ensinnäkin, oman ulkonäön muuttamisessa ei ole mitään pahaa, varsinkaan kun muutos nostaa itsetuntoa – jokainen meistä tekee sitä päivittäin jossain määrin. Toiseksi, erilaiset kauneusleikkaukset ovat apuna myös niille, joille vammat, synnynnäiset poikkeamat tai äkilliset fyysiset muutokset ovat jättäneet ulkonäköön oman jälkensä.

Meidän klinikallamme rintaleikkauksia (rintojen kohotus, suurennus ja pienennys) suorittavat tri Jaan Troost ja tri Siim Simmo, jotka ovat alan johtavia asiantuntijoita Virossa.

 

Mihin rintojen kohotus auttaa?

Kun tarkastelemme rintojen kohotusta, mainitut periaatteet koskevat myös sitä. Millaisten esimerkkien yhteydessä hoitotoimenpidettä on mahdollista käyttää?

  • Rintojen asymmetria – monet muutokset elämässä saattavat ilmetä tällä tavalla, kuten esimerkiksi raskaus, imetys, painonpudotus/nousu. Kehon osien tietty asymmetria on luonnollista ja synnynnäistä, mutta kehossa tapahtuvat muutokset voivat kuitenkin korostaa niitä ei-toivotusti.
  • Rintojen (ml. nännien) venyminen – valitettavasti painovoima tekee ajan mittaan omaa työtään kaikkein kiinteimmänkin kehon osalta. Rintojen kohotus auttaa palauttamaan nuorekkaan vaikutelman.
  • Rintojen veltostuminen – ei kaikkein näkyvin, mutta silti tunnettavissa oleva muutos, joka saattaa viitata lähestyvään venymiseen. Rintoja kohottamalla voidaan palauttaa aiempi kiinteä vaikutelma ja estää liiallista venymistä.

Äidiksi tulleet naiset tietävät tällaiset muutokset, samoin ne naiset, joiden paino on noussut tai laskenut joko liian äkillisesti tai ei-toivotusti. Halu yrittää kauneuskirurgian avulla palauttaa toivottu ulkonäkö on täysin ymmärrettävää, ennen kaikkea niissä harvemmissa tapauksissa, joissa muutoksen on aiheuttanut vamma tai terveysongelma.

 

Meidän kirurgimme löytävät sopivan ratkaisun

Klinikallamme ovat edustettuina oman erikoisalojensa asiantuntijat, joiden pitkäaikainen kokemus sekä hoidon että kauneuden alalta on varmistanut satojen asiakkaiden tyytyväisyyden. Esimerkiksi tri Jaan Troost suorittaa 300–400 rintaleikkausta vuodessa.

Jokaista leikkausta edeltää perusteellinen konsultointi, jonka aikana saadaan näkemys potilaan toiveista ja joista lääkäri antaa parasta ratkaisua varten oman arvionsa.

 

Lue lisää:

„Miten rintojen kohotus vaikuttaa?”