fbpx
Увеличение груди

Rasvansiirto eli lipofilling mahdollistaa rintojen muuttamisen täyteläisemmiksi ja yhtäläisemmiksi luonnollisella tavalla – ja vieläpä vierasta materiaalia käyttämättä. Syitä valita rasvansiirto rintoihin on useita.

 

1. Rintojen muokkaamisessa ei asenneta vieraita esineitä

Rasvansiirto rintoihin käyttämällä potilaan omaa rasvaa antaa mahdollisuuden suurentaa rintoja ja parantaa niiden ulkonäköä vierasta ainetta käyttämättä. Näin tulos on luonnollisempi ja komplikaatioiden todennäköisyys on pienempi. Koska käytämme sinun omaa rasvaasi, joka on otettu alueilta, joilla sitä on riittävästi tai liikaa, allergisia reaktioita ei ole odotettavissa.

 

2. Rasvansiirto rintoihin ei aiheuta arpia

Rasvansiirtoon käytämme erityisiä ohuita kanyyleja, joista ei jää haavaa eikä arpea. Vaikkakaan rasvansiirrolla ei voi suurentaa rintoja yhtä paljon kuin silikoni-implanteilla , hoitotoimenpide sopii hyvin niille, jotka eivät halua keholleen arpia ja ovat tyytyväisiä myös rintojen suurentamiseen puolen kupin verran. Näkyvämmän tuloksen saamiseksi toimenpiteen voi myös toistaa.

 

3. Hyvä ratkaisu, kun haluat tasoittaa rintojen erot

Rasvansiirto pienempään rintaan on luonnollinen ratkaisu, kun haluat yhtenäistää rintoja vierasta ainetta käyttämättä. Se sopii sekä niille naisille, joiden rinnat ovat jo alkuun tai imettämisen vuoksi erikokoiset, että niille, joiden rinta on poistettu sairauden vuoksi. Rasvansiirrolla rekonstruoitu rinta näyttää ja tuntuu kokeiltaessa elastiselta ja luonnolliselta.

 

4. Turvallinen toimenpide, jonka kuntoutumisaika on lyhyt

Koska rasvansiirto rintoihin ei vaadi viiltoja, on kuntoutumisaika silikoni-implanttien asentamiseen verrattuna lyhyempi ja komplikaatiot voidaan yleensä välttää. Paraneminen vie korkeintaan kuukauden, sairaslomalla on suositeltavaa olla 1-2 viikkoa. Rasvasolujen kasvuvaihe kestää noin kolme kuukautta, jonka jälkeen voidaan nähdä toimenpiteen lopullinen tulos.

 

5. Näkyvämmän tuloksen saamiseksi voi rasvaa siirtää yhdessä implanttien asentamisen kanssa

Jos haluat suurentaa rintojasi usean kupin verran, lipofilling ei välttämättä riitä. Siinä tapauksessa hyvä ratkaisu on asentaa implantit ja tehdä rasvansiirto rintoihin täydentävänä toimenpiteenä. Rasvainjektiot mahdollistavat tarkkojen korjausten tekemisen ja auttavat muuttamaan implanttirintojen ulkonäköä luonnollisemmaksi.

 

Lue rasvansiirrosta lisää