fbpx
bariaatriline kirurgia

The Health Clinic tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa ja mahdollisuuksia jokaiselle, joka tuntee, että lihavuusleikkaus tai plastiikkakirurgia voisi parantaa hänen elämänlaatuaan. Tavoitteemme on auttaa ihmisiä olemaan sellaisia, joita he haluavat olla.

 

Missä suoritamme leikkaukset?

Viron lääkintätieteellisten ja kirurgisten palveluiden taso on suorittanut varsin suuren harppauksen siitä tilanteesta, joka oli vain neljännesvuosisata sitten. Kun ajatellaan virolaisten halua olla pohjoiseurooppalaisia, niin ainakaan kauneuskirurgian alalla emme enää pitkään aikaan kuulu Itä-Eurooppaan.

Lihavuusleikkaukset ja plastiikkakirurgia Tallinnassa vaativat parhaat olosuhteet – suoritamme leikkauksia kahdessa Viron johtavassa terveydenhoitolaitoksessa:

  • Yksityissairaala Fertilitas – Viron suurimmassa ja nykyaikaisimmassa yksityissairaalassa suoritamme plastiikkakirurgisia ja lihavuusleikkauksia. Vuodesta 2004 lähtien Fertilitas sijaitsee Tallinnan kupeessa Viimsin kunnassa, joka on infrastruktuuriltaan ja mahdollisuuksiltaan yksi maan kehittyneimmistä alueista.
  • Itä-Tallinnan Keskussairaala – kyseessä on yksi Viron ammattitaitoisimmista ja ihmiskeskeisimmistä terveydenhoitolaitoksista. Suoritamme täällä lihavuusleikkauksia paikallisille asiakkaille.

Yhteistyömme on varmistanut turvallisen ja miellyttävän tien omaan ihanteeseen sadoille asiakkaille sekä Virosta että ulkomailta.

 

Suosituimmat toiminta-alueet

Plastiikkakirurgian osalta yksi suosituimmista alueista ovat rintaleikkaukset. Paitsi että rinnat liittyvät ihanteelliseen naiselliseen mielikuvaan, ilmenevät ei-toivotut ja äkilliset kehon muutokset usein rinnoissa, ja tämä on mahdollista korjata. Jos naisella on liian suuret rinnat, jotka voivat aiheuttaa särkyä tai ryhtiongelmia, voimme auttaa myös tässä. Myös miehillä voi olla ongelmia, jotka liittyvät painon vuoksi kasvaneisiin rintoihin. Niitäkin voi ratkaista leikkauksella.

Lihavuusleikkaus ei ole vain painonpudotuskeino, vaan ratkaisu vakaviin suuresta painosta seuraaviin terveysongelmiin. Asiakkaan painoindeksin mukaan on erilaisia mahdollisuuksia, jotka kaikki ovat uuden elämäntavan alkuna. Leikkaukseen liittyen meiltä saa myös tukea ja neuvontaa.

 

Lihavuusleikkaus ja plastiikkakirurgia Tallinnassa ovat mahdollisuuksia itselle

Plastiikkakirurgian ja lihavuusleikkausten aloilla on suuri kulttuurillinen rasite. Yleisesti kiinnitetään enemmän huomiota liioiteltuihin tuloksiin ja väärinkäsityksiin kuin niihin lukemattomiin ihmisiin, joiden elämään leikkaus on tuonut myönteisiä muutoksia.

Mahdollisuudet, joita lihavuusleikkaus ja plastiikkakirurgia Tallinnassa tarjoavat, ovat olleet kansainväliselle asiakaskunnalle apuna. Tavoitteemme on kumota myyttejä yksinkertaisesti omaa työtämme tekemällä: keskustellen ihmisten kanssa ja auttaen heitä löytämään itselleen parhaimmat ratkaisut.

Tutustu henkilökuntaamme!