fbpx
Увеличение груди

Rintojen suurennus merkitsee monta vaihetta, jotka uutta ulkonäköä toivova käy läpi. Silikonien hinta, joka selviää konsultoinnin aikana, käsittää kaikki nämä vaiheet. Teknologian kehitys on tuonut uudistuksia myös kauneuskirurgian alalle – tarjoamme nyt esimerkiksi B-Lite -rintaimplantteja.

Millaiset vaiheet tulee käydä läpi ja mitä B-Lite -implantit ovat?

 

Kattava ja turvallinen palvelu

Esitetty silikonien hinta ei todellakaan tarkoita vain sitä, miten paljon implantit maksavat. Jotta naisen tie halutun ulkonäön suuntaan olisi turvallinen ja jotta kyseessä olisi tietoinen valinta, hintaan kuuluvat myös:

  • Edeltävä konsultointi
  • Leikkaus ja itse implantit
  • Tarvittavat lääkkeet
  • Tukirintaliivit
  • Leikkausta seuraava yö klinikalla

Tutustu prosessin perusteelliseen kuvaukseen ja hinnastoon tässä.

Rintojen suurennus on yleinen ja pieniriskinen hoitotoimenpide. Riskien vähäisyys johtuu perusteellisesta huomiosta, jota leikkaukseen tulijaan kiinnitetään. Uusi ulkonäkö merkitsee monille parempaa elämänlaatua ja tämän elämänvaiheen alun pitäisi olla niin turvallinen ja myönteinen kuin mahdollista.

 

Silikonien hinta voi sisältää myös edistynyttä B-Lite-teknologiaa

The Health Clinic on ottanut rintojen suurennuksen yhteydessä implanttivalikoimassa käyttöön uudet B-Lite -implantit. Uuteen ulkonäköön liittyy myöhemmin yleensä erittäin vähän ongelmia, mutta B-Lite -implantit vähentävät niiden aiheutumista entisestäänkin, sillä ne ovat kevyet, mukavat ja turvalliset.

Rintojen suurennus merkitsee myös rintojen painon lisääntymistä, joka joissakin tapauksissa saattaa myöhemmin aiheuttaa rintojen venymistä, vajoamista tai tavallista isoihin rintoihin liittyvää ongelmaa – selkä-, hartia- ja niskasärkyjä. Vaikka nainen tottuukin uuteen rintojen painoon, voi kipuja kuitenkin aiheutua ja esimerkiksi aerobiset tai urheilutoiminnot saattavat olla hankalampia kuin ennen.

B-Lite -implantit ovat vuosien pituisen kehityksen ja testauksen tulos, joka takaa jopa 30 % kevyemmät rinnat ja nopeamman kuntoutumisvaiheen. Painoero muihin implantteihin verrattuna varmistaa suuremman mukavuuden ja auttaa myös rintoja pysymään muodossaan paljon kauemmin. Siten koko prosessi voi olla entistä turvallisempi ja myöhempi itsetunto vieläkin parempi, nimenomaan edistyksellisen teknologian ansiosta.

 

Konsultoinnin aikana löydät parhaan ratkaisun

Esitetty silikonien hinta sisältää mukavuuden ja turvallisuuden tunteen. Kirurgi auttaa löytämään mahdollisuuksia, varmistamalla sen, että epämukavuudet poistetaan joka tapauksessa prosessin aikana, ja tarjoaa sopivan rintojen koon myöhempien riskien minimoimiseksi.

 

Ota meihin yhteyttä!