fbpx
Увеличение груди

Rintojen koon ja muodon muuttamiseen on implanttien lisäksi muitakin mahdollisuuksia. Jos olet kiinnostunut rintojesi ulkonäön parantamisesta, voit konsultoida kirurgin kanssa, joka auttaa pohtimaan, mikä mahdollisista hoitotoimenpiteistä varmistaisi ihanteellisimman lopputuloksen sinun kohdallasi. Niille, jotka haluavat symmetriaa ja suuremmat rinnat, yhtenä vaihtoehtona tavoitteen saavuttamiseen on rasvansiirto rintoihin.

 

Rasvansiirto rintoihin: millainen vaikutus sillä on?

”Kunpa lisäkilot näkyisivät rinnoissa, ei leuan tai käsivarsien alla!” Me kaikki tunnemme jonkun ystävättären tai naistuttavan, joka on niin huokaissut. Jokaisella meistä kehon painonmuutokset näkyvät eri tavalla, ja harvoilla se tapahtuu juuri toivotulla tavalla.

Totuus kuitenkin on, että liiallista rasvaa voidaan käyttää omaksi hyödyksi. Yksi tällainen mahdollisuus on rasvansiirto rintoihin. Implantteihin verrattuna rasvansiirron ominaisuudet ovat seuraavat:

  • Hoidosta ei jää arpia ja kuntoutumisaika on lyhempi.
  • Yksi hoitotoimenpide suurentaa rintoja yleensä puolen kupin
  • Myöhempi rintojen koon muutos voi johtuavain kehosi painon muutoksesta.
  • Halutun koon saavuttamiseksi hoitotoimenpide voidaan toistaa.
  • Auttaa parantamaan rintojen symmetriaa ilman perusteellista leikkausta.
  • Mahdollisuus yhdistää silikoneihin, jotta varmistetaan yhtenäisempi ulkonäkö ja saavutetaan sitä kautta täydellisyyden tunne.

 

Implantit tai rasvansiirto – millainen on tulos?

Yksinkertaistetusti sanoen implanteilla suurentaminen tuo näkyvämmän muutoksen kuin rasvansiirto rintoihin. Niille, jotka haluavat ennemmin näkyvän mutta hillitymmän muutoksen, on rasvansiirto ihanteellinen vaihtoehto. Voisi sanoa, että siinä missä silikoni suurentaa, siirtäminen muokkaa suuremmaksi. Turvallisuuden tässä takaa se, että saavutettu koko voi muuttua vain oman painon laskiessa tai noustessa.

Haluatko vain suuremmat rinnat vai tahdotko parantaa myös niiden muotoa ja symmetriaa? Hoitotoimenpide tulee toistaa, jos haluaa vielä isompaa koon muutosta ja toiveena on implantteihin verrattavissa olevan volyymin saavuttaminen. Kummankin hoitotoimenpiteen edut perustuvat siihen, millaisen tuloksen haluat saavuttaa.

 

Implantit + rasvansiirto?

Rintojen suurentaminen implanteilla mahdollistaa kuppikoon täydellisen muuttamisen yhdellä hoitotoimenpiteellä. Luonnollisen vaikutelman varmistamiseksi leikkauksen yhteydessä on mahdollista suorittaa myös rasvansiirto rintoihin. Sillä on mahdollista saavuttaa toivottu muoto, jota pelkkä silikoni ei mahdollista. Lääkäri auttaa löytämään oikean ratkaisun konsultoinnin yhteydessä.

Silikoneja moititaan jäykkyydestä, painosta, epäluonnollisesta muodosta ja ”säilyvyydestä”. Tämän päivän saavutukset ovat suuremmalta osin poistaneet nuo ongelmat ja rintojen suurentamisesta kiinnostuneet naiset voivat tehdä valintansa oman toiveensa ja kirurgin suosituksen mukaan. Jokainen vartalo ja toivomus ovat erilaisia ja yhdessä löydämme parhaan hoitotoimenpiteen!

Lue rasvansiirrosta lisää tästä!