fbpx
Breast lift

Iästä ja painosta riippumatta jokainen ansaitsee tyytyväisyyden tunteen oman kehonsa suhteen. Oma ulkonäön kohentamista ei ole myöskään syytä hävetä. Rintojen epätyydyttävä muoto ja koko on naisille usein ongelma. Eräs ratkaisu tähän on rintojen kohotus.

Ennemmin tai myöhemmin jokaisen ihmisen kehossa tapahtuu muutoksia, joihin he eivät välttämättä ole tyytyväisiä, syntyy epäsymmetriaa tai ei-toivottua venymistä. Rinnat ovat ruumiinosa, jossa kehon painonvaihtelu näkyy. Lasten saaminen ja ikä voivat merkittävästi muuttaa rintoja, esimerkiksi liian riippuviksi. Tällainen muodon epäsuhta voi vaikuttaa itsetuntoon ja elämänlaatuun kielteisesti.

 

Tyytyväisyys omaan itseen

Symmetria ja nuorekkuus ovat ominaisuuksia, joita naiset arvostavat ulkonäössään usein kaikkein eniten. Vaikkakin geeneillä ja elämänvalinnoilla on iso roolinsa, rinnat kuuluvat vuosien vaikutukselle alttiimpiin kehon osiin. Sellaiset merkit kuten rintojen

  • liiallinen riippuminen,
  • veltostuminen,
  • venyminen (ml. nännien),

olkoonkin, että ne ovat luonnollisia, saattavat olla toivotun ulkonäön esteenä. Õnneksi kyseessä ovat muutokset, joihin voi vaikuttaa.

Kannattaa muistaa, että rintojen kohotus on vain yksi mahdollisuuksista, liiallisuuksia auttavat poistamaan myös esimerkiksi suurennus tai pienennys. Lääkärin kanssa konsultoiden ja omista odotuksista puhumalla löytää parhaan tien omaan esteettiseen hyvinvointiin.

 

Rintojen kohotus ja raskaus

Raskaus on kaikkein useimmin isojen muutosten aiheuttaja naisen kehossa. Sekä imetys että raskaudesta johtuva rintojen kasvu voivat aiheuttaa veltostumista ja riippumista. Jos suunnittelet lasten saamista ja olet jo kiinnostunut rintojen kohotuksesta, kannattaa viimeksi mainittu jättää myöhempään, ettei leikkauksen vaikutus taas katoaisi.

Kuten muutkaan rintoihin liittyvät kauneushoidot, rintojen kohotus ei yleensä estä imetyskykyä. Pieni riski siihen on olemassa, joten jälleen on suositeltavaa suunnitella leikkaus lasten saamisen jälkeen.

 

Mitä leikkaus käsittää?

Leikkausta suunnitellessa tulisi varata itselleen yksi viikko kotona kuntoutumiseen ja joitakin päiviä klinikalla oloon. Rintojen kohotus on leikkauksena vaativa, mutta riskejä siinä on vähän. Tarvittavaa aikaa ja mahdollisia komplikaatioita lääkäri voi arvioida lääketieteellisen taustan perusteella. Toiveiden mukaan on mahdollista yhdistää hoito myös rintojen suurennukseen, joka varmistaa poven nuorekkaan vaikutelman.

The Health Clinic on koonnut oman alansa asiantuntijat kirurgian alalta ja meidän tavoitteenamme on aina ollut asiakkaiden hyvinvointi.

 

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!