fbpx
Rasvansiirto

Haluatko hieman suuremmat rinnat, yhtenäistää rintojen eroja tai palauttaa rinnat niiden poistamisen jälkeen? Rasvansiirto on hyvä ratkaisu. Tämä menetelmä kerää maailmassa yhä enemmän suosiota, sillä hoito on implanttien asentamiseen verrattuna vaarattomampi ja luonnollisempi eikä siinä tarvitse käyttää vieraita esineitä.

 

Mitä rasvansiirto tarkoittaa?

Rasvansiirto eli lipofilling on hoitomenetelmä, jonka yhteydessä poistamme rasvaa toiselta kehon alueelta ja injektoimme sitä halutulle alueelle. Innovatiiviseen vedenpainemenetelmään perustuva rasvaimu (Body-Jet Water Assisted Liposuction) on hellävarainen ja nukutuksessa oloaika on lyhyt. Yleisimmät luovuttaja-alueet ovat vatsa, reidet ja lantiot. Jos kaksoisleuka häiritsee sinua, voimme poistaa leuan rasvaa ja käyttää myös sitä. Sen jälkeen siirrämme poistetut rasvasolut halutuille kehon alueille ohuiden kanyylien avulla.

Rasvansiirron tulos on luonnollisempi ja kestävämpi kuin täyteinjektioiden tekeminen. Koska kyseessä ovat potilaan omat rasvasolut, voimme siirtää kerrallaan myös merkittävästi suuremman määrän ainesta, joka antaa huomattavamman ja pitkäaikaisemman tuloksen.

 

Rasvansiirto silikoni-implanttien asentamiseen verrattuna

Silikonien asennuksen yhteydessä kehoon täytyy tehdä viiltoja, joista jää pieniä arpia. Rasvansiirrosta arpia ei jää, sillä injektioihin käytettävät kanyylit ovat erittäin ohuita ja siten myös leikkauksesta kuntoutumisaika on lyhyempi.

Implanttien asentamiseen verrattuna yhdellä rasvansiirron hoitokerralla ei voi saavuttaa yhtä isoa volyymia. Joka hoitokerralla rinnat kasvavat noin puolen kuppikoon verran. Jos haluat enemmän volyymia, rasvansiirto tulee tehdä useamman kerran (yleensä kaksi kertaa).

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on mahdollista käyttää hoitomenetelmiä myös yhdessä: asennamme silikoni-implantit ja sen jälkeen suoritamme rasvansiirron ikään kuin täydentävänä hoitona. Rasvansiirto lisää implanteilla suurennettuihin rintoihin luonnollisuutta.

Rasvansiirto on hyvä ratkaisu, kun rinta on poistettu tai toista rintaa pienempi. Koska käytämme potilaan omaa rasvaa, ei allergisia reaktioita ole odotettavissa, samoin rasvan käyttö on rinnan rekonstruoinnissa luonnollisempaa ja tulos on pitkäkestoinen.

 

Missä rasvansiirtoa voi lisäksi käyttää?

Oman rasvan siirtäminen antaa mahdollisuuden kasvattaa ja muuttaa kimmoisammaksi myös pakaroiden aluetta. Hoitomenetelmä on vaarattomampi ja tulos on luonnollinen. 

Jos haluat lisätietoa rasvansiirrosta, ota yhteyttä tai varaa konsultointiaika.