fbpx
Увеличение груди

Kun toteutetaan rintojen suurennus, niin millaista elämä on leikkauksen jälkeen? Millainen parantumisvaihe on ja mitä muutoksia voi olla vielä edessä? Koska hoitotoimenpiteen osalta tulisi tehdä tietoinen päätös, esitämme lyhyesti sen, mitä toimenpiteen jälkeen pitemmällä aikavälillä on odotettavissa.

Mitä parantumisvaiheeseen kuuluu?

  • Aerobisemmat toiminnot ja treenaaminen ovat sallittuja 4–6 viikon päästä leikkauksesta, erityisiä rintaliivejä käyttäen.
  • Lääkärin suosituksen mukaan voi 3. viikosta alkaen hieroa rintoja ja maata vatsallaan, jolloin edistetään implanttikapselin muodostumista, jotta leikkauksen täydellinen vaikutus tulisi esiin.
  • Vaikka muutos koon suhteen onkin näkyvää alusta alkaen, muotoutuu lopullinen ulkonäkö aikaisintaan kuukauden kuluttua. Rintojen jännittyneisyys voi kestää jopa kaksi kuukautta, minkä jälkeen vakiintuu myös luonnollinen vaikutelma.
  • Nännien yliherkkyys tai sen puuttuminen voi kestää pari kuukautta, mutta se menee varmasti ohi. Tarvittaessa siihen asti voi käyttää suojia.

Millaiset muutokset elämässä ovat odotettavissa?

  • On aika etsiä uudet, istuvammat vaatteet! Rintojen suurennus on päivänselvä syy hankkia mukavammat ja istuvammat arki- ja juhlavaatteet. Usein unohdetaan, että myös tyköistuvat treeniasut saattaa olla syytä vaihtaa uusiin.
  • Tyypilliset liikkeesi saattavat muuttua. Ennen kaikkea muutos voi olla havaittavissa liikunnassa, jossa kehon painopiste ja tasapaino voivat jonkin aikaa tuntua vierailta. Se on kuitenkin vain tottumiskysymys.
  • Voi syntyä uusia lepoasentoja. Jos olet tottunut nukkumaan tai lepäämään tietyllä tavalla, voivat muut asennot tilapäisesti tuntua mukavammilta. Parantumisvaiheen aikana se menee ohi, mutta myös uusi tottumus voi vakiintua.
  • Minäkuva paranee. Myöhempi katuminen on poikkeus – kun nainen ottaa tämän askeleen itsensä vuoksi ja itse toivomansa ulkonäön saavuttamiseksi, on luonnollista, että se vaikuttaa myönteisesti yleiseen mielialaan ja elämänlaatuun.

Onko rintojen suurennus sen arvoista?

Omasta kokemuksestamme voimme sanoa, että suuri enemmistö on tulokseen tyytyväisiä. Kuten edellä olemme kirjoittaneet, kielteiset kokemukset ja sitä seuraava kauneusleikkauksilla liioittelu saavat osakseen enemmän huomiota kuin lukuisat menestystarinat. Me puolestamme teemme kaikkemme, jotta menestystarinat jatkuisivat.

Jos sinusta tuntuu, että rintojen suurennus on jotain, mikä voisi tuoda elämääsi myönteisiä muutoksia, suunnittele sitä rohkeasti.

 

Lue lisää: ”Rintojen suurennus tietoisena valintana”