Tri Siim Simmo

Dr. Siim Simmo

Tri Simmo on koulutukseltaan ainutlaatuinen ja osaamiseltaan monipuolinen ja suosituin huipputason kauneuskirurgi, joka suorittaa muun muassa rintojen, kasvojen, kaulan ja silmäluomien korjausleikkauksia. Tri Simmo on Viron ainoa kauneuskirurgi, joka on läpäissyt Pohjoismaiden kauneuskirurgien yhteisen erikoistumisohjelman, eli hän on suorittanut valtion ammattitutkinnon Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa. Ohjelman mukaisesti hän on toiminut sekä Helsingin että Barcelonan yliopistosairaalassa.

Hän on Virossa yksi harvoista kirurgeista, joka on kansainvälisesti lisensoitu naisen sukupuolielinten kauneusleikkauksien asiantuntija. Tri Simmo täydentää tietämystään jatkuvasti erilaisilla koulutuskursseilla eri puolilla maailmaa ja leikkaa alansa huippuasiantuntijoiden kanssa vartalon eri alueita. The Health Clinicin ohella hän toimii Helsingin yliopiston klinikan osaston ylilääkärinä.

Viron lääketieteessä hänellä on erittäin tärkeä rooli rintasyöpäkirurgian alalla. Hän oli myös ensimmäinen, joka suoritti Virossa välittömät rinnankorjausleikkaukset syöpäpotilaille ja kehitti onkoplastiset rintasyöpäleikkaukset.

 

Curriculum Vitae

Koulutus

2014-2016   Lääketieteen lisensiaatin tutkinto, korjaava mikrokirurgia, European School of Reconstructive microsurgery, Barcelonan yliopisto
2006-2007 ja 2010-2012 Plastiikkakirurgian erikoistumisjakso, Helsingin yliopisto.
1999-2004   Yleiskirurgian erikoistumisjakso, Tarton yliopisto, Pohjois-Viron aluesairaala.
1998-1999   Yleiskirurgian harjoittelujakso, Pohjois-Viron aluesairaala.
1992-1998   Tarton yliopiston lääketieteellinen tiedekunta.

 

Työkokemus

2016-           The Health Clinic, plastiikkakirurgi.
2007-           Plastiikka-ja korjaavan kirurgian ylilääkärin, Länsi-Uusimaan sairaala, Suomi.
2010-2012  Plastiikkakirurgiaan erikoistuva lääkäri, Helsingin yliopiston Töölön sairaala.
2008-2014  Rintakirurgi sekä plastiikka- ja korjaava kirurgia, kirurgi, Pohjois-Viron aluesairaala.
2006 Rintakirurgi Helsingin yliopiston keskussairaalan rintarauhaskirurgian yksikkö
2005-2007  Yleis- ja rintakirurgi, Mikkelin keskussairaala, Suomi.
2003-2004  Yleiskirurgian erikoistumisjakso, Kotkan keskussairaala, Suomi.
1998-2003  Kirurgian erikoistumisjakso, Tarton yliopisto ja Pohjois-Viron aluesairaala.

 

Kielitaito: viro, englanti, suomi ja venäjä.

 

 

Rakas potilas!

Terveesi ja hyvinvointisi ovat meille aina ensisijaisia ​​tavoitteita ja siksi olemme siirtänyt kaikki kirurgien konsultaatiot ja leikkaukset 01.05 asti.

Meidän potilaskoordinaattorit ovat kuitenkin edelleen saatavissa sähköpostitse ja puhelimitse, lisäksi tarjoamme tällä hetkellä ilmaiseksi ​​kirurgien konsultaatioita sähköpostitse. Meillä on yli 10 vuoden menestyvä kokemus potilaiden palvelemisesta ulkomailla. Sähköpostikonsultointi on meidän päivittäinen rutiini ja tässä tilanteessa haluamme tarjoa potilaille edelleen parhaiten saatavissa olevaa ja henkilökohtaista lähestymistapaa.

Otamme yhteyttä kaikkiin potilaisiin, joiden on muutettava konsultaatio- ja leikkausaikoja. Jälkitarkastukset tehdään tarpeen mukaan ja sovitaan henkilökohtaisesti.

Olemme saatavilla sähköpostitse clinic@thehealthclinic.eu ja puhelimitse +372 6000 925, Ma-Pe 9:00-17:00.

Olkaa terveet!
The Health Clinic