fbpx
Абдоминопластика

Onko vatsasi alueella veltostunutta ihoa siitä huolimatta, että olet fyysisesti hyvässä kunnossa, treenaat ja syöt terveellisesti? Et ole huolinesi yksin! Ja onneksi on olemassa myös ratkaisu – maailmanlaajuisesti jatkuvasti suositumpi vatsanahan kiristys leikkaus tarjoaa mahdollisuuden palauttaa vatsan alueen sileä ja kaunis ulkonäkö.

 

Vatsanahan kiristys tarjoaa toivottomalta tuntuvassa tilanteessa ratkaisun

Vaikka liikunnalla, oikealla ravitsemuksella, hieronnalla ja muilla keinoilla onkin mahdollista parantaa fyysistä kuntoa ja muuttaa vyötärön alue kauniimmaksi, ne eivät välttämättä tuo toivottuja tuloksia. Jos vatsan pitkittäislihakset ovat etääntyneet toisistaan ja pitkäaikainen vatsanahan venyminen on aiheuttanut vatsan alueelle ei-toivottuja poimuja, niistä eroon pääseminen ei valitettavasti ole mahdollista ainoastaan kuntoilulla ja ravitsemuksella. Vatsanahan kiristys eli vatsan alueen veltostuneen ihon ja rasvakerroksen kirurginen poistaminen yhdessä lihasten kiristyksen kanssa tarjoaa tällaisessa toivottomalta tuntuvassa tilanteessa hyvän ratkaisun, johon liittyy vain harvoin komplikaatioita. Lue myös:  3 syytä vatsan muotoiluun.

 

Kenelle vatsanahan kiristysleikkaus sopii?

Vatsanahan kiristysleikkaus sopii sekä naisille että miehille, joilla on hyvä terveys ja vakaa paino. Jos haluat lisäksi laihtua, se on suositeltavaa tehdä ennen leikkausta. Samoin kannattaa leikkausta siirtää eteenpäin, jos suunnittelet vielä synnyttää lapsia. Raskauden aikana saattavat vatsanahan kiristysleikkauksen yhteydessä jännitetyt pitkittäislihakset etääntyä toisistaan.

 

Ilo hoikemmasta vyötäröstä jo muutamassa päivässä

Leikkausta seuraava turvotus laskee yleensä muutamassa päivässä ja esiin tulee kauniimpi vyötärö. Vaikka täydellinen kuntoutuminen viekin monta kuukautta, meidän kokemuksemme osoittavat, että pääosa potilaista on vatsanahan kiristystoimenpiteeseen erittäin tyytyväisiä ja iloitsee uudesta ulkonäöstään. Voit esimerkiksi käyttää vartalonmyötäisempiä vaatteita, käydä itsevarmempana treeneissä, rannassa, treffeillä ja juhlissa.

 

Ei vain kauneusleikkaus

Vatsanahan kiristysleikkaus mahdollistaa hoikemman ja kauniimman vyötärön, mutta syitä leikkauksen suorittamiseen on muitakin. Vatsanahan kiristysleikkauksen jälkeen esimerkiksi tavallisesti kohentuu ryhti ja fyysinen kunto. Vatsan alueen liiallisen rasvan poistaminen voi myös parantaa kehon insuliiniherkkyyttä ja siten vähentää tyypin 2 diabeteksen riskiä.

Jos haluat tietää sopiiko vatsanahan kiristysleikkaus sinulle, tule konsultaatioon.