Plastiikkakirurgia

plastiikkakirurgia

Plastiikkakirurgia, kosmeettinen kirurgia, esteettinen kirurgia – on lääketieteen ala, jonka tarkoituksena on korjata ikääntymisen aiheuttamia muutoksia ja joka auttaa ihmistä saavuttamaan sisäisen tyytyväisyyden ja harmoniaa ulkoisten muutosten läpi.

Ulkonäöllä on iso merkitys elämässämme ja, jos jostain syystä emme ole tyytyväisiä itseemme, se on täysin subjektiivinen tulkinta itsestämme. Meillä kaikilla on kuitenkin oikeus tuntea itsemme kauniiksi. Vain me itse tiedämme, mikä on meille parasta!

The Health Clinic haluaa yhteistyössä asiakkaan kanssa löytää parhaan vaihtoehdon. Teemme kaikkemme, jotta asiakas on tyytyväinen tulokseen ja lähtisi meiltä onnellisena ja positiivisen kokemuksen verran rikkaampana!

 

Plastiikkakirurgia – tarjoamme seuraavia palveluita

 

 

Rakas potilas!

Terveesi ja hyvinvointisi ovat meille aina ensisijaisia ​​tavoitteita ja siksi olemme siirtänyt kaikki kirurgien konsultaatiot ja leikkaukset 01.05 asti.

Meidän potilaskoordinaattorit ovat kuitenkin edelleen saatavissa sähköpostitse ja puhelimitse, lisäksi tarjoamme tällä hetkellä ilmaiseksi ​​kirurgien konsultaatioita sähköpostitse. Meillä on yli 10 vuoden menestyvä kokemus potilaiden palvelemisesta ulkomailla. Sähköpostikonsultointi on meidän päivittäinen rutiini ja tässä tilanteessa haluamme tarjoa potilaille edelleen parhaiten saatavissa olevaa ja henkilökohtaista lähestymistapaa.

Otamme yhteyttä kaikkiin potilaisiin, joiden on muutettava konsultaatio- ja leikkausaikoja. Jälkitarkastukset tehdään tarpeen mukaan ja sovitaan henkilökohtaisesti.

Olemme saatavilla sähköpostitse clinic@thehealthclinic.eu ja puhelimitse +372 6000 925, Ma-Pe 9:00-17:00.

Olkaa terveet!
The Health Clinic