The Health Clinic OÜ

  • Tartu maantee 13, Tallinn 10145

  • (+372) 6 000 925 (Ma-Pe 09:00-17:00)

  • clinic@thehealthclinic.eu

 

Konsultaatiot Helsingissä

Alkaen 01.02.2019 tehdään The Health Clinic konsultaatioita uudessa paikassa – Regus Luna House, Mannerheimintie 12 B,  5. kerros. Lue lisää täältä.

Leikkaukset tehdään sairaalassa Fertilitas (Kaluri tee 5A, Haabneeme) tai Itä-Tallinnan Keskussairaalassa (Ravi tn 18, Tallinn)

 

 

Ota yhteyttä

Täytä kaikki * merkityt kentät

* Täyttämällä yhteydenottolomakkeen suostun vastaanottamaan tietoa kirurgien ja alan asiantuntijoiden laatimista terveyssuosituksista ja The Health Clinicin tarjouksista.

Rakas potilas!

Terveesi ja hyvinvointisi ovat meille aina ensisijaisia ​​tavoitteita ja siksi olemme siirtänyt kaikki kirurgien konsultaatiot ja leikkaukset 01.05 asti.

Meidän potilaskoordinaattorit ovat kuitenkin edelleen saatavissa sähköpostitse ja puhelimitse, lisäksi tarjoamme tällä hetkellä ilmaiseksi ​​kirurgien konsultaatioita sähköpostitse. Meillä on yli 10 vuoden menestyvä kokemus potilaiden palvelemisesta ulkomailla. Sähköpostikonsultointi on meidän päivittäinen rutiini ja tässä tilanteessa haluamme tarjoa potilaille edelleen parhaiten saatavissa olevaa ja henkilökohtaista lähestymistapaa.

Otamme yhteyttä kaikkiin potilaisiin, joiden on muutettava konsultaatio- ja leikkausaikoja. Jälkitarkastukset tehdään tarpeen mukaan ja sovitaan henkilökohtaisesti.

Olemme saatavilla sähköpostitse clinic@thehealthclinic.eu ja puhelimitse +372 6000 925, Ma-Pe 9:00-17:00.

Olkaa terveet!
The Health Clinic