Rintojen suurennus - Ilmainen konsultaatio Helsingissä - The Health Clinic

Rintojen suurennus

rintojen suurennus


Rintojen suurennus

Rintojen suurennus täyttää monien naisien unelmat, lisää itseluottamusta ja viehättävyyttä. Leikkauksella on mahdollista korjata pieniä rintoja ja saavuttaa haluttu ulkomuoto. Leikkaus parantaa myös rintojen huomattavaa muotoerilaisuutta (epäsymmetria). The Health Clinicissa käytetään innovatiivisia kevyitä B-Lite-implantteja ja korkealaatuisia perinteisiä silikoni-implantteja Polytech, Sebbin, Nagor ja Motiva.

  
KirurgiTri Siim Simmo / tri Jaan Troost
AnestesiaYleisanestesia
Leikkauksen kesto1 tunti
Yötä sairaalassa1
Sairausloman tarve1 viikko
Hinta4 150 € B-Lite pyöreät implantit
4 450 € B-Lite anatomiset implantit
alk. 3 690 € Polytech-, Sebbin-, Motiva-, Nagor-implantit
Osamaksu

medicredit

alk. 101 €/kk. Täytä lainahakemus tässä.

 
Kysy lisätietoja tai varaa aika ilmaiseen konsultaatioon Helsingissä

 

Rintojen suurennusleikkaus – kenelle?

rintojen suurennus

Rintojen muoto ja koko eivät ole naisille ainoastaan ulkomuodon olennainen osa, vaan myös – erityisesti nykypäivänä median vaikutuksesta – itseluottamukseen ja itsetuntoon vaikuttava tärkeä tekijä niin yksityis- kuin työelämässä.

Naiset kärsivät usein muuhun vartaloon verrattuna pienistä rinnoista. Psyykkinen paine ulkomuodon suhteellisen poikkeavuuden vuoksi on olemassa. Päivittäinen peiliin katsominen on kivuliasta.

Nainen tuntee olevansa ”puutteellinen”, ja siksi ei voi elää tyydyttävää elämää. Se voi vaikuttaa myös negatiivisesti sukupuolielämään.

Rintojen suurennusleikkauksella on mahdollista korjata pieniä rintoja ja saavuttaa haluttu ulkomuoto. Naisten odotukset ovat erilaiset. Jokainen nainen on ainutlaatuinen ja jokaisella on erilaisia toiveita. Useimmat naiset haluavat luonnollisella tavalla korotettua rintaa, joka sopii heidän kehoonsa. Toiset puolestaan kaipaavat hyvin suuria rintoja, joita ei aina ole edes leikkausteknisesti mahdollista saavuttaa.

Synnynnäisen rintarauhasen kehityshäiriön ohella, jolloin rinta on pieni, on tarve muotoilevaan leikkaukseen usein myös naisilla, joilla on raskauden tai imetyksen jälkeen syntynyt rintarauhasen taantuva kehitys. Alaspäin pudonnut iho rinnan yläosassa luo vaikutelman löyhistä, riippuvista rinnoista. Usein vielä nuoret naiset kärsivät rintojen muodonmuutoksesta, vaikka ikääntymisen merkkejä muualla vartalolla ei ole. Yleisesti leikkauksella voidaan saavuttaa hyvä tulos, koska rinnan nahka on venynyt jo riittävästi. Jos iho on kuitenkin jo venynyt liikaa, on optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi tarpeellista tehdä ihoa kiristävä leikkaus.

Rintojen suurennus parantaa myös rintojen huomattavaa muotoerilaisuutta (epäsymmetria).

 
Suomen sosiaalisen median tähti Cheyenne Järvinen valitsi rintojen korjausleikkaukseen The Health Clinicin. Katso tarkemmin videosta, miten kaikki sujui ensimmäisestä konsultaatiosta Helsingissä jälkitarkastukseen asti.

 

Millaisia implantteja käytämme?

The Health Clinicin kirurgit käyttävät vain huippulaadukkaita rintaimplantteja. Marraskuussa 2016 implanttivalikoimaamme on lisätty kevyet B-Lite-rintaimplantit, ainoat laatuaan. Implanttien täytteenä käytetään patentoitua erityisvalmisteista mikrosfäärejä sisältävää silikonigeeliä, joka vähentää implanttien painoa jopa 30 % tavanomaisiin silikonigeeli-implantteihin verrattuna. Rintaimplanttien paino on niiden kauniin ulkomuodon ylläpitämisen, käyttäjän itsetunnon ja esteettisen tuloksen kannalta merkittävin tekijä.

B-Liten keveys auttaa vähentämään rintakudoksen kutistumista, rintojen painumista, selkä-, hartia- ja kaulakipuja jne. B-Lite-implanttien alempi paino helpottaa elämää muutenkin – liikunnan harrastaminen, joogaaminen, ryhmätreenit ja lenkkeily ovat kevyillä B-Lite-implanteilla paljon miellyttävämpiä.

Alemman painon etu on, että leikkauksen jälkeen naisilla on vähemmän kipua, ja se antaa mahdollisuuden palata nopeammin päivittäisiin askareisiin.

Käytämme leikkauksessa myös perinteisiä Sebbin-, Eurosilicone-, Motiva-, Polytech- ja Nagor-rintaimplantteja.

Lisätietoja kevyistä B-Lite-implanteista löydätte TÄSTÄ.

Galleria ennen / jälkeen kuvista

 

Ennen leikkausta huomioitavat asiat

Ennen suunniteltua leikkausta olisi hyvä olla terve. Tupakoinnin ja alkoholin käyttöä tulisi rajoittaa. Hormoneja sisältävien valmisteiden (e-pillerit, hormonikorvaushoito) käyttäminen on tarvittaessa tilapäisesti keskeytettävä.

Missään tapauksessa ei saa käyttää aspiriinia tai muita vastaavia valmisteita vähintään 7 päivää ennen leikkausta.
Toipumiseen suositellaan 7–10 päivää, sillä toimintakyky on jonkin verran rajoittunut mahdollisen haavakivun vuoksi.

 
Sairaalassaoloaika

Yleensä sairaalajakso rintojen leikkauksen vuoksi on lyhyt (yksi yö). On varmistettu, että koulutettu ja asiantunteva henkilökunta hoitaa turvallisen leikkauksen jälkeisen seurannan.

 
Kivun lievitys

Yleensä rintojen suurennusleikkaus suoritetaan yleisanestesiassa. Ennen leikkausta on anestesialääkärin haastattelu ja suoritetaan tarvittavat tutkimukset, jotta nukutus olisi turvallinen.

 

Rintojen suurennus – miten leikkaus tapahtuu

Leikkauksen kesto on noin 60–90 minuuttia.

Hoitava kirurgi valitsee sopivan leikkaustekniikan, joka riippuu toiveista ja leikkauksen tavoitteesta sekä kudoksien anatomisista ominaisuuksista.

Tavanomainen leikkauksen kulku on seuraava

Noin 4 cm:n ihoviilto tehdään rinnan alle, nännin ympärille tai kainalon alle. Riippumatta valitusta alueesta kirurgi yrittää tehdä viilloista niin pienet kuin mahdollista. Yleensä arvet muuttuvat parantuessaan huomaamattomiksi.

Seuraavaksi tehdään implantille tarvittava tasku, joka tehdään joko rintarauhasen tai rintalihaksen taakse. Kirurgien enemmistö suosittelee implantin sijoittamista rintalihaksen taakse, koska lihas kantaa implanttia paremmin.
Implantin lopullinen asennus tapahtuu yleensä siten, että potilas on puoli-istuvassa asennossa.
Ennen haavan sulkua asetetaan implanttitaskuun haavadreeni, jonka kautta veri ja kudosneste leikkauksen jälkeen (12–24 tuntia) pääsevät valumaan.
Implantit kiinnitetään vahvoilla siteillä.

 

Rintaoperaation jälkeen

 • Ensimmäisinä päivinä leikkauksen jälkeen on kipua rinnoissa, sillä kyseessä on normaali leikkausalueen turvotus ja siitä johtuva kireys. Erityisesti ylävartalon normaali liikkuvuus on hieman rajoitettua. Siihen määrätään tulehduskipulääkkeitä ja tilanne helpottuu muutamassa päivässä.
 • Yleensä käytetään sulavia ompeleita. Jos käytetään sulamattomia ompeleita, ne on poistettava 10.–14. päivänä. Aluksi haava on punoittava ja kova. Voinnin mukaan arkiaskareet ovat sallittuja muutaman päivän kuluttua, urheilu on sallittua 4–6 viikon kuluttua leikkauksesta (tässä yhteydessä tulee käyttää erityisiä rintaliivejä).
 • Vaikka leikkauksen onnistunut tulos on nähtävissä jo pian leikkauksen jälkeen, lopputulos on nähtävissä muutaman kuukauden kuluttua. Implanttikapselin muodostuminen on päättynyt 3 tai 4 viikon kuluttua, rinnan kireys voi kuitenkin kestää 6–8 viikkoa. Rinta muuttuu hitaasti uudelleen pehmeäksi. Nännien herkkyyden vähentymisen tai lisääntymisen vuoksi voi tarpeen käyttää tilapäisesti nännisuojaa. Normaaliherkkyyden saavuttaminen voi kestää kuukausia.
 • Implantin tyypin ja lääkärin ohjeiden mukaan rintojen hieronta voi alkaa kolme viikkoa leikkauksen jälkeen. Hieronta edesauttaa implanttikapselin laajentumista ja ehkäisee fibroosikapselin muodostumista. Myös vatsallaan makaaminen on suositeltavaa ja sallittua, jotta rinnoilla olisi painetta ja implantit asettuisivat paikalleen hyvin.
 • Implantin asennuksen jälkeen, kun vartalo on sopeutunut ja leikkaushaavat parantuneet, ei ole mitään rajoituksia harrastuksissa (urheilu, sukellus, lentäminen, sauna).
 
Katso videosta, miten Cheyenne Järvinen kertoo tarkemmin kokemuksestaan.

 

Rintojen suurennus – hintaan sisältyy:

 • Ilmainen konsultaatio ennen leikkausta Helsingissä Doctagon-lääkärikeskuksessa (katso lisää täältä)
 • Laivaliput Helsinki–Tallinna–Helsinki, paluumatkalla hytti
 • Kuljetukset Tallinnassa satamasta sairaalaan ja takaisin
 • Leikkaus nukutuksessa
 • Yöpyminen ja ateriat Viron suurimmassa yksityissairaalassa Fertilitas (ilmainen WIFI, mukavuuksilla varustetut huoneet). 1 yö vietetään sairaalassa.
 • Lääkkeet, kipulääkkeet, antibiootit (tarvittaessa), tukisiteet, rintaimplantit
 • Tukiliivit (Lipoelastic)
 • Paikallinen asiakasvastaava / tukihenkilö Virossa (suomenkielinen palvelu)
 • Jälkihoito- ja haavahoito ohjeet
 • Jälkitarkastus Helsingissä Doctagon-lääkärikeskuksessa

 

Rintojen suurennusleikkauksia suorittavat tohtori Siim Simmo ja tohtori Jaan Troost, jotka ovat Viron kokeneimpia rintakirurgeja.
Kysy lisätietoa tai varaa aika ilmaiseen konsultaatioon Helsingissä.