Rintojen suurennus Virossa - The Health Clinic

Rintojen suurennus

Rintojen suurennus leikkauksella on mahdollista korjata pieniä rintoja, ja saavuttaa haluttu ulkomuoto. Leikkaus parantaa myös rintojen huomattavaa muotoerilaisuutta (epäsymmetria). The Health Clinic:assa käytetään korkealaatuisia B-Lite ja Motiva silikoni implantteja.

 

Kirurgi Tri. Jaan Troost / tri. Siim Simmo
Anestesia Yleisanestesia
Leikkausen kesto 1 tunti
Yötä sairaalassa 1
Sairausloman tarve 1 viikko
Hinta 4050 € B-Lite pyöreät implantit
4350 € B-Lite anatomiset implantit
alk. 3590 € Sebbin, Eurosilicone, Motiva, Polytech, Nagor implantit
Osamaksu medicredit

alk. 105,00 € / kk. Täytä lainahakemus tässä.

Kysy lisätietoja tai varaa aika

 

Rintojen suurennus leikkaus – kenelle?

Rintojen muoto ja koko eivät ole naisille ainoastaan ulkomuodon olennainen osa, vaan myös – erityisesti nykypäivänä median vaikutuksesta – itseluottamukseen ja itsetuntoon vaikuttava tärkeä tekijä niin yksityis- kuin työelämässä.

Rintojen suurennusNaiset kärsivät usein muuhun vartaloon verrattuna pienistä rinnoista. Psyykkinen paine ulkomuodon suhteellisen poikkeavuuden vuoksi on olemassa. Päivittäinen peiliin katsominen on kivulias.

Nainen tuntee olevansa ”puutteellinen“ ja siksi ei voi elää tyydyttävää elämää. Se voi vaikuttaa myös negatiivisesti sukupuolielämään.

Rintojen suurennusleikkauksella on mahdollista korjata pieniä rintoja, ja saavuttaa haluttu ulkomuoto.  Naisten odotukset ovat erilaiset. Jokainen nainen on ainutlaatuinen ja jokaisella on erilaisia toiveita. Useimmat naiset haluavat luonnollisella tavalla korotettua rintaa, joka sopii heidän kehoonsa. Toiset puolestaan kaipaavat hyvin suuria rintoja, joita ei aina ole edes leikkausteknisesti mahdollista saavuttaa.

Synnynnäisen rintarauhasen kehityshäiriön ohella, jolloin rinta on pieni, on tarve muotoilevaan leikkaukseen usein myös naisilla, joilla on raskauden tai imetyksen jälkeen syntynyt rintarauhasen taantuva kehitys. Alaspäin pudonnut iho rinnan yläosassa luo vaikutelman löyhästä, rippuvista rinnoista. Usein vielä nuoret naiset kärsivät rintojen muodonmuutoksesta, vaikka ikääntymisen merkkejä muualla vartalolla ei ole. Yleisesti leikkauksella voidaan saavuttaa hyvä tulos, koska rinnan nahka on venyttynyt jo riittävästi. Jos iho on kuitenkin jo venynyt liikaa, on optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi tarpeellista tehdä ihoa kiristävä leikkaus.

Rintojen suurennus parantaa myös rintojen huomattavaa muotoerilaisuutta (epäsymmetria).

 

Millaisia implantteja käytämme?

The Health Clinicin kirurgit käyttävät vain huippulaadukkaita rintaimplantteja. Marraskuusta 2016 on meidän implanttivalikoimaan lisätty B-Liten kevyet rintaimplantit, ainoat laatuaan. Implanttien täytteenä käytetty patentoitu erityisvalmisteinen mikrosfäärejä sisältävä silikonigeeli vähentää implanttien painoa jopa 30% verran tavanomaisiin silikonigeeli-implantteihin verrattuna. Rintaimplanttien paino on niiden kauniin ulkomuodon ylläpitämisen, käyttäjän itsetunnon ja esteettisen tuloksen kannalta merkittävin tekijä.

B-Liten keveys auttaa vähentämään rintakudoksen kutistumista, rintojen painumista, selkä, hartia- ja kaulakipuja jne. B-Lite implanttien vähennetty paino helpottaa elämää muutenkin – liikunnan harrastaminen, joogaaminen, ryhmätreenit ja lenkkeily ovat B-Liten kevyillä implanteilla paljon miellyttävämpiä.

Alemman painon etu on, että leikkauksen jälkeen naisilla on vähemmän kipua ja se antaa mahdollisuuden palata nopeammin päivittäisiin tekemisiin.

Käytämme palvelussa myös perinnäisiä Sebbin, Eurosilicone, Motiva, Polytech ja Nagor rintaimplantteja.

Lisätietoja B-Liten kevyistä implanteista löydätte TÄSTÄ

Galleria ennen / jälkeen kuvista

 

Ennen leikkausta huomioitavat asiat

Ennen suunniteltua leikkausta olisi hyvää olla terve. Tupakoinnin ja alkoholin käyttöä tulisi rajoittaa. Hormoneja sisältävien valmisteiden (e-pillerit, hormonikorvaushoito) käyttäminen on tarvittaessa tilapäisesti keskeytettävä.

Missään tapauksessa ei saa käyttää aspiriinia tai muita vastaavia valmisteita vähintään 7 päivää ennen leikkausta.
Toipumiseen suositellaan 7-10 päivää, sillä toimintakyky on jonkin verran rajoittunut mahdollisen haavakivun vuoksi.

Sairaalassa viipyminen

Yleensä sairaalajakso rintojen leikkauksen vuoksi on lyhyt (yksi yö). Näin on varmistettu turvallinen leikkauksen jälkeinen seuranta koulutetun ja asiantuntevan henkilökunnan toimesta.

Kivun lievitys

Yleensä rintojen suurennusleikkaus suoritetaan yleisanestesiassa. Ennen leikkausta on anestesialääkärin haastattelu, ja suoritetaan tarvittavat tutkimukset, jotta nukutus olisi turvallinen.

 

Rintojen suurennus – miten leikkaus tapahtuu

Leikkauksen kesto on noin 60 – 90 minuuttia.

Hoitava kirurgi valitsee sopivan leikkaustekniikkaan riippuen toiveista ja leikkauksen tavoitteesta sekä kudoksien anatomisista ominaisuuksista.

Tavanomainen leikkauksen kulku on seuraava

Noin 4 cm ihoviilto tehdään rinnan alle, nännin ympärille tai kainalon alle. Riippumatta valitsemasta alueesta, kirurgi yrittää tehdä viilloista niin pienet kuin mahdollista. Yleensä arvet muuttuvat parantuessa huomaamattomiksi.

Seuraavaksi tehdään implantille tarvittava tasku, joka tehdään joko rintarauhasen tai rintalihaksen taakse. Kirurgien enemmistö suosittelee implantin sijoittamista rintalihaksen taakse, koska lihas kantaa implanttia paremmin.
Implantin lopullinen asennus tapahtuu yleensä siten, että potilas on puoli-istuvassa asennossa.
Ennen haavan sulkua asetetaan implanttitaskuun haavadreenit, jonka kautta veri ja kudosneste leikkauksen jälkeen (12 – 24 tuntia) pääsevät valumaan.
Implantit kiinnitetään vahvoilla siteillä.

 

Rintaoperaation jälkeen

  • Ensimmäisinä päivinä leikkauksen jälkeen on kipua rinnoissa, sillä kyseessä on normaali leikkausalueen turvotus ja siitä johtuva kireys. Erityisesti ylävartalon normaali liikkuvuus on hieman rajoitettu. Siihen määrätään tulehduskipulääkkeitä ja tilanne helpottaa muutamassa päivässä.
  • Yleensä käytetään sulavia ompeleita. Jos käytetään sulamattomia ompeleita niin ne ovat poistettava 10 – 14 päivänä. Aluksi haava on punoittava ja kova. Voinnin mukaan ovat arkitoiminnot sallittua muutaman päivän kuluttua, urheilu on sallittu 4-6 viikon kuluttua leikkauksesta (tässä yhteydessä tulee käyttää erityisiä rintaliivejä).
  • Vaikka leikkauksen onnistunut tulos on nähtävissä jo pian leikkauksen jälkeen, on lopputulos nähtävissä muutaman kuukauden kuluttua. Implanttikapselin muodostuminen on päättynyt 3 ja 4 viikon kuluttua, rinnan kireys voi kuitenkin kestää 6 – 8 viikkoa. Rinta muuttuu hitaasti uudelleen pehmeäksi. Nännien herkkyyden vähentymisen tai lisääntymisen vuoksi voi olla tarpeellista tilapäinen nännisuojan käyttö. Normaaliherkkyyden saavuttaminen voi kestää kuukausia.
  • Riippuen implantin tyypistä ja lääkärin ohjeista, voi rintojen hieronta alkaa kolme viikkoa leikkauksen jälkeen. Hieronta edesauttaa implanttikapselin laajentumista ja ehkäisee fibroosikapselin muodostumista. Myös vatsallaan makaaminen on suositeltavaa ja sallittua, jotta rinnoilla olisi painetta ja implantit asettuisivat paikalleen hyvin.
  • Implantin asennuksen jälkeen, kun vartalo on sopeutunut ja leikkaushaavat parantunut, ei ole mitään rajoituksia harrastuksissaan (urheilu, sukellus, lentäminen, sauna).

 

Rintojen suurennusleikkausta tekee tohtori Jaan Troost tai tohtori Siim Simmo, jotka ovat yhdet Viron kokeneimmat rintakirurgit.
Kysy lisätietoja tai varaa aika ilmaiseen konsultaatioon.