fbpx
Грудные имплантаты B-Lite

Kauneusleikkausten yhteydessä saattaa herätä kysymys, ovatko ne sittenkään sen arvoisia. Minkä tahansa leikkaksen osalta yleisenä pelkona (leikkauksen itsensä lisäksi) on juuri kuntoutuminen. Tavanomainen elämä on häiriytynyt ja kivut sekä rajoitettu liikkuminen saattavat aiheuttaa avuttomuuden tunnetta. Rintojen suurentamisen alalla on kuitenkin teknologian kehitys tuonut myönteisiä muutoksia kuntoutumisvaiheeseen – B-Lite -rintaimplantit mahdollistavat nopeamman paranemisen ja aiheuttavat vähemmän epämukavuutta.

 

Myönteisempi elämänasenne on sen arvoinen

Rintojen suurentaminen vaatii yleensä viikon mittaista lepäämistä ja parin kuukauden kestävää rajoitettua liikkumista (kuntoilu ja muut aerobiset toiminnat voivat alkaa kuukauden tai puolentoista kuluttua leikkauksesta, erikoisrintaliivejä käyttämällä). Avuksi mahdollisiin ongelmiin kuten särkyyn tai epämukavuuden tunteeseen on saatavana lääkkeitä, välineitä ja konsultointimahdollisuus.

Tuo aika ei ole hukkaan heitettyä – ulkonäön muuttaminen omia toiveita paremmin vastaavaksi tuo elämään monia myönteisiä muutoksia. B-Lite -rintaimplantit ovat tehneet joitakin näiden muutosten nimissä tehtäviä hankalia askelia kuitenkin paljon helpommiksi.

 

B-Lite –rintaimplantit: millaiset ovat niiden edut?

B-Lite -rintaimplanttien kaksi tärkeintä etua tavallisiin silikoneihin verrattuna ovat:

  • Ne ovat kevyemmät
  • Ne tuntuvat luonnollisemmilta

Ne eivät takaa ainoastaan yleistä mukavampaa oloa leikkauksen jälkeen, vaan myös nopeamman kuntoutumisen. Sadan B-Lite -silikonit saaneen naisen keskuudessa suoritettu tutkimus osoitti, että heidän kuntoutumisvaiheensa oli keskimäärin lyhyempi kuin niiden naisten, jotka olivat saaneet muunlaiset implantit. Tämä antoi naisille mahdollisuuden palata nopeammin töihin ja myös jatkaa tavanomaista elämäntapaansa.

Toinen ero oli kuntoutumisvaiheen vähäisemmissä kivuissa. Kevyemmät silikonit estävät tavanomaista liikkumista vähemmän ja keho hyväksyy ne helpommin “omikseen”. Sama tutkimus osoitti, että ne naiset, jotka olivat jo aiemmin käyneet rintojen suurennusleikkauksessa, tunsivat nyt olonsa paljon mukavammaksi ja luonnollisemmaksi kuin aiemmilla implanteilla.

 

Kauneuskirurgian kehityksen huippu

Tämän päivän kauneuskirurgia on turvallista ja tuloksellista. Koska rintojen suurentaminen on edelleen yksi suosituimmista hoitotoimenpiteistä, voit olla varma siitä, että se kehittyy koko ajan. Mahdolliset riskit ja realistiset odotukset ovat aiheita, joista lääkäri ja potilas voivat keskustella ennen leikkausta. B-Lite -rintaimplantit ovat vain yksi vaihtoehto, ja ehdottomasti hyvä esimerkki suuresta kehityksestä kauneuskirurgian alalla.

 

Lue lisää: Rintojen suurennus: 8 leikkausta seuraavaa vaihetta ja muutosta