East-Tallinn Central Hospital

East-Tallinn Central Hospital is a people-centered hospital and a leader in modernizing Estonian healthcare. Their competence has been a positive influence on Estonian and other countries citizens’ health and on an availability of healthcare services.

There are 7 individual clinics at the heart of East Tallinn Central Hospital – Diagnostic Clinic, Clinic of Internal Medicine, Eye Clinic, Women`s Clinic, Surgery Clinic, Clinic of Medical Rehabilitation and Long-Term Nursing Clinic. Clinics in turn include centers and departments which are focused on a specialty in a more strict meaning. Medical operation is supported by administration and several services.

The Health Clinic’s doctors execute bariatric surgery and plastic surgery procedures in East-Tallinn Central Hospital.

 

 

 

Rakas potilas!

Terveesi ja hyvinvointisi ovat meille aina ensisijaisia ​​tavoitteita ja siksi olemme siirtänyt kaikki kirurgien konsultaatiot ja leikkaukset 01.05 asti.

Meidän potilaskoordinaattorit ovat kuitenkin edelleen saatavissa sähköpostitse ja puhelimitse, lisäksi tarjoamme tällä hetkellä ilmaiseksi ​​kirurgien konsultaatioita sähköpostitse. Meillä on yli 10 vuoden menestyvä kokemus potilaiden palvelemisesta ulkomailla. Sähköpostikonsultointi on meidän päivittäinen rutiini ja tässä tilanteessa haluamme tarjoa potilaille edelleen parhaiten saatavissa olevaa ja henkilökohtaista lähestymistapaa.

Otamme yhteyttä kaikkiin potilaisiin, joiden on muutettava konsultaatio- ja leikkausaikoja. Jälkitarkastukset tehdään tarpeen mukaan ja sovitaan henkilökohtaisesti.

Olemme saatavilla sähköpostitse clinic@thehealthclinic.eu ja puhelimitse +372 6000 925, Ma-Pe 9:00-17:00.

Olkaa terveet!
The Health Clinic