fbpx

Tuntud blogija ja influencer Mallu Mariann Treimann ehk  Mallukas käis Health Clinicu ustava kliendina  juba mitmendal protseduuril.

Septembri alguses tehti Mallukale liplift ja lisaks ka lõuajoone korrigeerimine, et muuta ülahuul lopsakamaks ning lõuajoon veidi nooruslikumaks. Protseduuri eesmärk ei olnud nägu tundmatuseni muuta, vaid teha väikseid kohandusi, et näo üldmulje oleks proportsionaalsem ja värskem.

Miks otsustasid teha Lip Lifti?

 

Mul tekkis mingi hetk mõte, et ma tahaks huulefillereid. Miks? Seda ma ei tea, lihtsalt et ajaga kaasas käia? Mina ei tea miks. Aga vot Health Clinicu ilukirurgi sõnul mulle need fillerid sobinud ei oleks.

Liplift tundus meile mõlemale loomulikum ja püsivam variant, kui üldse huultega miskit ette võtma peaksime. Ja nii siis jäi, et viiendaks septembriks sai bronnitud mulle Health Clinikus operatsiooni aeg.

mallukas mariann trimann

Mallukas enne operatsiooni

 

Kuidas kulges operatsioon?

 

Päris üldnarkoosis ma ei olnud. Või ma ei teagi, igatahes ma tundsin, et mul on uni ja kõik oli nagu kuidagi läbi udu. Aga vahepeal vist ikka rääkisin juttu ja kuulsin, kuidas arst juttu puhus. Valus sellegipoolest absoluutselt ei olnud, ma ei tundnud mitte midagi. Üldse tundus mulle, et ma lebasin seal 10 minutit, tegelikult läks tunnike.

 

Milline oli taastumine?

 

Kohe peale operatsiooni oli mul väga okei olla. Naerda ei julgenud, aga valus küll ei olnud. Taastumise protsessil oli vahepeal ikka võõras nägu. Aga see oli ainult korraks. Siis läks paistetus alla ja asi ants. Ma muuseas isegi eeldasin, et võin mingi perioodi võõras välja näha, seega ma sellest väga pingesse ei läinud. Kui sinine markeri joon mu nina alt maha kulus ja sinised niidid välja võeti, oli minu meelest arm kohe väga minimaalne.

mallukas liplift

Niidid eemaldatakse umbes nädala möödudes

Kuidas tulemusega rahul oled? 

 

Sellega on see naljakas asi, et ma olen saanud erinevat vastukaja: osad ütlevad, et sind ei tunne enam äragi ja siis on teine punt, kes ütleb, et mitte kui mingit erinevust ei näe. Ma jään siis sinna keskele, sest ma arvan, et on küll tulemust näha, aga mitte kindlasti nii palju, et see mu nägu oluliselt muutnud oleks. Minu meelest on huuled nüüd võrdsema suurusega. Ja ülahuul on kindlasti kõrgemal ja kuidagi lopsakam. Ja mõne nurga alt tundub, nagu ma teeks natuke duckfacei, aga ausalt ei tee, mu huuled lihtsalt hoiavadki nüüd nii.

mallukas mariann treimann liplift ilusüstid

Mallukas 1 kuu pärast operatsiooni

 

Ma ütlen ausalt, et kui teil on soov midagi muuta või timmida, siis leidke hea arst ja tehke ära! Ükskõik, mida teised arvavad. Olge täpselt sellised nagu teie olla soovite.

BRONEERI AEG KONSULTATSIOONILE